Resultater: 71
Resultater: 71


loader

FAQ

Hvad er en Surface computer?

Microsoft Surface er en serie af bærbare computere, tablets og 2-i-1 computere fra Microsoft. De er kendetegnet ved, at de er små og lette, hvilket gør dem nemme at have med rundt omkring, samtidig med at de ikke går ned i ydeevne.

Hvilken Surface skal jeg vælge?

Det kommer an på, hvilket behov du har. Hvis du skal bruge en drønstærk PC, så er Surface Pro valget for dig. Er du derimod studerende, eller skal du bare have en fin arbejds PC, så er en normal Surface eller en Surface Go lige sagen. Du skal selvfølgelig også vælge i forhold til, hvad dit budget er.

Hvad koster en Surface Pro?

Du kan få en Microsoft Surface Pro til ned omkring 7.000 kr. Du kan også få avancerede modeller helt op til 23.000 kr. Der er selvfølgelig en helt masse imellem de to ekstremer, så du nemt kan finde en Surface Pro, der passer til dig og dine behov.

Microsoft Surface Pro giver dig tidløst design i en kraftfuld 2-i-1 bærbar tablet

Microsoft har i mange år haft et ry for at have en exceptionel sans for kvalitet, innovation og førsteklasses design, og der er få softwareproducenter der er så udbredte verden over som det amerikanske brand Microsoft. Det er ikke kun software, hvor de er helt fremme i skoene, men også hardware er de aldeles exceptionelle til at producere, og det er også tydeligt med deres Microsoft Surface Pro serie. Med en Microsoft Surface Pro får du både kvalitets software og hardware i en smart 2-i-1 hybrid mellem tablet og bærbar. Og resultatet er ikke til at tage fejl af, Surface Pro er nemlig et helt exceptionel produkt. Det er et lækkert, kraftfuldt og meget lille stykke teknologi, som er yderst fleksibelt i dens ydeevne og som derfor kan bruges til lidt af hvert.

Hos Føniks Computer fører vi en lang række af de forskellige Microsoft Surface Pro modeller, med forskellige specifikationer inden for deres hardware. Ens for alle modeller er selvfølgelig at de alle er i topkvalitet, men hvis du leder efter noget bestemt så kan det være en god idé at undersøge hver model for dens specifikationer. På samme måde kan du med fordel også se overordnet på Microsoft Surface serien, eller måske på de mere budgetvenlige Microsoft Surface Go modeller.

I den mere avancerede ende af skalaen kan du for eksempel få den nyeste generation af Intel Core i7-processorer, 32GB RAM, 1TB SSD, touchskærm med Intel Iris Xe Graphics grafikkort og meget meget mere. Flere af modellerne fås derudover også med en batterilevetid på helt op til 16 timer, så du kan bruge din Surface Pro i flere timer uden at skulle bekymre dig om at være tæt på en stikkontakt. Dette er perfekt for dig som er rejsende eller ønsker at være fleksibel med dit arbejde, så du ikke skal være afhængig af power outlets. Med smarte tilvalg som den innovative Surface Pen, der giver dig muligheden for digitalt at skrive og tegne på skærmen, kan du let arbejde med grafisk materiale eller skrive digitale noter med din egen håndskrift. 

Føniks Computer holder løbende øje med de sidste nye udgivelser af Microsoft Surface Pro modellerne, så du kan altid regne med at finde de nyeste og bedste bærbar og tablet hybrider fra Microsoft, når du handler hos os. 

Surface Pro fra Microsoft er den perfekte bærbar og tablet hybrid der kan bruges af alle 

Uanset om du skal bruge din Microsoft Surface Pro til hverdagsopgaver, arbejdsopgaver, studieopgaver, kreative opgaver, eller som en multimedieafspiller, så præsterer Microsoft med deres Surface Pro over al forventning - hver evig eneste gang. Det tidløse og stilsikre design er enhver virksomhedsprofil værdig og dens stærke processor og høje antal RAM, med den lave vægt betyder det også, at du nemt kan håndtere alle arbejdsopgaver uanset hvor du befinder dig. Dette er også gjort yderligere nemt med den kompakte størrelse på 12.3 til 13 tommer. 

Med en overlegen HD touch screen, Intel Core processor, stor hukommelse, det nyeste Windows Pro styresystem og en imponerende SSD harddisk, er Surface Pro et oplagt valg til alle, der skal bruge en let men kraftfuld computer at arbejde på.

Hvis du arbejder i en kreativ branche med grafik, medier eller kunst og skal bruge en bærbar eller tablet enhed til at lave skitser, redigere billeder eller film, skrive musik eller andet, så er Microsoft Surface Pro den enhed, du bør investere i. Microsoft Surface Pro har med dens høje ydeevne, det nødvendige der skal til for at lade kreativiteten flyde frit uden tekniske hindringer. Trods det lette, slanke design kan Microsoft Surface Pro med den største lethed køre programmer som Adobe® Creative Cloud, der er optimeret til anvendelse på Surface.

Microsoft Surface Pro med nyeste generation af Intel® Core™ i3-, i5- og i7-processorer er både langt mere kraftfuld og mere støjsvag, har bedre køling og arbejder mere effektivt end tidligere modeller. Af denne grund får du samme arbejdsevner og kraft som med traditionelle bærbare computere. Til gengæld sparer du en masse vægt, når du pendler eller skal have din enhed med dig rundt på arbejdet eller studiet. Microsoft Surface Pro er nemlig langt slankere og lettere end en laptop. Samtidig har en Surface Pro en meget lang batteritid, så du både kan arbejde på farten og på steder, hvor det er svært at få opladet din enhed. Skærmen er stærk og modstandsdygtig overfor slag og revner, og med den innovative Surface Pen kan du skrive og tegne direkte på skærmen. Det har altså aldrig været lettere at tage hurtige noter eller lave en skitse til møderne.

Vær up to date med de bedste features med Microsoft Surface Pro

Med Microsoft Surface Pro får du alle de gode funktioner og features, der kan være med til at lette dit arbejde og din hverdag. Du får med Surface Pro de samme programmer og apps, som du kender og arbejder med på andre enheder. Du kan bruge hele Microsoft Office-pakken på din Microsoft Surface Pro, så du har Word, Excel, PowerPoint, Outlook og OneNote lige for enden af dine fingerspidser. Hos Føniks Computer kan du med de fleste Microsoft Surface Pro købe en pakkeløsning, så du kan få Office-pakken med til en fordelagtig pris.

Teknologien i en Microsoft Surface Pro er skabt til at gøre arbejdet nemmere for dig. Du kan for eksempel skrive direkte på websider i Microsofts Browser, Edge, med din Surface Pen. På den måde kan du dele dine noter nemt og hurtigt, og highlighte vigtige passager, når du browser på nettet. Har du brug for ekstra skærmplads, kan du nemt og ubesværet koble eksterne skærme til din Microsoft Surface Pro. Flere modeller kommer med Thunderbolt-porte for hurtig og kraftfuld tilslutning. Thunderbolt giver ligeledes mulighed for hurtig overførsel af tunge filer til ekstern harddisk eller tilslutning af et eksternt grafikkort, hvis du for eksempel arbejder med særligt krævende grafiske programmer.

Der er også tænkt meget over sikkerheden med Microsoft Surface Pro. Det er let som en leg at logge på din Surface med det smarte, biometriske sikkerhedssystem, Windows Hello. Her kan din Surface genkende dit ansigt eller dit fingeraftryk, og du slipper for at skulle taste pinkoder og brugernavne ind for at logge dig på. Det giver tryghed for alle, både på arbejdet og i hjemmet.

Har du nogle spørgsmål til dit køb? 

Har du fundet en Microsoft Surface Pro du er interesseret i som din nye tablet men du har nogle spørgsmål til specifikationerne eller selve produktet, så er du mere end velkommen til at kontakte vores kundesupport på mail, telefon eller i chatboxen her på siden. Vores dygtige kundesupport sidder parat til at rådgive dig, så du er sikker på du får den Microsoft Surface Pro model der passer til dine behov.