STØVSUGERE

På denne side har vi samlet udvalget af moderne støvsugere, som du kan vælge imellem her hos Føniks Computer. Du kan både finde en klassisk støvsuger i forskellige modeller, som du kan se nærmere på i kategorien herunder, men vi har også andre former, der har andre smarte funktioner. Der er blandt andet de smarte håndholdte af slagsen, som er gode at have liggende, hvis der hurtigt skal støvsuges noget skidt op fra gulvet eller møblerne. Den lille robotstøvsuger sørger for, at gulvene altid er rene og pæne, selv når du ikke er hjemme til at gøre rent. De er det smarte valg til dig, der ofte er på farten og ikke har tid til at gøre rent selv.

Resultater: 396
Resultater: 396


loader

FAQ

Hvorfor er en robotstøvsuger smart?

Den klarer hele din støvsugning, og du kan lade den køre, mens du er på arbejde. Visse modeller kan også vaske dit gulv samtidig.

Kan jeg bytte min støvsuger?

Du har altid 3 ugers returret på dine varer, så længe emballagen er ubrudt.

Hvordan vælger jeg en støvsuger?

Find ud af, om den skal være med eller uden ledning, almindelig eller robot. Kan du stadig ikke vælge, så kan du kontakte os for vejledning.

Nyd et rent hus med en effektiv støvsuger

Hvis man ikke betaler sig fra rengøringen, så har alle brug for en støvsuger, så ens hjem holdes pænt og rent. Men der er stor forskel på støvsugere. Der er noget til ethvert behov og til enhver prisklasse. 

Her ved Føniks Computer fører vi de klassiske støvsugere med ledning, men vi har også de små håndholdte og robotstøvsugere, hvor du næsten intet skal gøre selv. 

Udvalget er stort. Man kan være fristet til at købe en billig støvsuger, og de kan også være ganske fine, hvis budgettet er stramt, men de lidt vildere modeller suger bedre, holder længere og fylder også ofte mindre.

Her kan du læse mere om de forskellige slags støvsugere, og deres fordele og ulemper.

Den klassiske støvsuger

Alle kender nok den klassiske støvsuger. Her har du en lang slange med hoved, som sidder fast på en krop, hvor skidtet samles i en støvsugerpose. Den har normalt en ledning til strøm, og der er plads til en del i støvsugerposen. Den kan til gengæld godt være stor og tung at slæbe rundt. Den er god til dem, der har god plads til opbevaring af støvsugeren, og som gerne vil slippe for at bekymre dig om, om der nu er nok batteri tilbage til at nå rundt i hele huset, inden gæsterne banker på døren. Er du klar til at prøve en mere moderne støvsuger, så tilbyder vi også en række af smarte alternativer.

Ledningsfri støvsuger

Med en ledningsfri støvsuger kommer du hurtigt langt omkring. Så længe støvsugeren er opladet, så kan du nemt tage den med rundt, da ledningen ikke kommer i vejen. Det betyder også, at du ikke skal flytte den fra stik til stik, hver gang du har gået få meter.

En ledningsfri støvsuger er også tit mere ergonomisk, da du slipper for at svinge armene så meget rundt og bøje dig for at nå alle krogene. Det kan være rart, og så skal du bare sørge for, at den oplades efter brug.

Håndholdt støvsuger

Selvom du har en klassisk, stor støvsuger, så kan det være rigtig smart også at have en lille, håndholdt støvsuger. De er også kendte som en bordstøvsuger eller en bilstøvsuger. De er små, og de fylder sjældent mere end en liter mælk. 

De fleste er ledningsfri, og de er gode til rigtig mange ting.

  • Små hjørner og kroge

  • Bogreoler og -hylder

  • Gulvlister

  • Rengøring af bil

  • Fjerne krummer fra bordet

  • Forsigtig fjerne støv fra store planters blade

  • … og meget, meget mere

Skal du fjerne støv et sted, hvor du ikke vil have en våd klud (som ved bøger), så kan du nemmere få støvet væk med en håndholdt støvsuger end en tør klud, da den jo suger støvet til sig.

Gør livet nemmere med en robotstøvsuger

Er du klar til at træde ind i fremtiden? Så skal du anskaffe dig en af de fantastiske robotstøvsugere. En robotstøvsuger er en lille, smart og automatisk støvsuger, som kan klare rengøringen helt selv.

De fleste er flade og runde, og så kan de, efter de er sat op, klare rengøringen selv. De billigere modeller kører rundt, og så ændrer de retning, når de rammer noget. De kan være helt fine, men hvis du elsker sjovt tech, så skal du vælge en af dem, som kommer med en app. Her kan du programmere, hvor i huset den skal køre, hvornår den skal køre, og hvordan den skal gøre rent. De kan ofte lære rummet at kende, så de undgår møbler, og de kan måle, når der er noget i vejen for deres rengøring.

Den slags støvsuger har en lille beholder til skidtet, som du nemt kan tømme. Det er skønt, at slippe for at støvsuge, men det er også fedt, når de kan køre, mens du er afsted, så du slipper for larmen.

Skal livet være endnu nemmere? Så vælge en støvsuger, som både kan køre på gulv og gulvtæppe. Skal den stå for endnu mere? Så har visse modeller endda en moppe og en vandbeholder, så den også kan vaske gulvet for dig.

Det sparer dig virkelig for tid og besvær, og dit gulv vil altid være rent og lækkert. Det er især en fordel, hvis du har små børn, som grisser, eller hvis du har kæledyr, som fælder meget.

Er det svært at vælge?

Når der er så mange muligheder, så kan det være svært at vælge og vurdere, hvilken støvsuger, der egner sig bedst til dit behov. Hvis du stadig er i tvivl, så står vores kompetente rådgivere klar til at hjælpe med dit valg.

Du kan få vejledning på flere måder:

  • Ring til os på 70 60 60 64 i vores åbningstid

  • Chat med os på hjemmesiden

  • Send os en e-mail på kontakt@fcomputer.dk

Vælg blot, hvilken af disse muligheder, som passer dig bedst. Vi ser frem til at hjælpe dig med at vælge din næste støvsuger, så du bliver rigtig glad for den i mange år.

Få gratis levering på din støvsuger

Det skal være nemt at få sin nye støvsuger. Derfor tilbyder vi altid gratis levering på alle forsendelser, så længe du vælger levering med GLS til PakkeShop. 

Ønsker du at returnere din støvsuger, så har du altid 3 ugers returret på uåbnede produkter. Det er nemt, og det skal det nemlig også være. Føniks Computer går ind for nemme køb og nem ombytning.