BESTIKSÆT

Hos Føniks finder du et større udvalg af bestiksæt til hjemmet. Er du interesseret i et helt nyt sæt bestik til når gæsterne kommer, så finder du flere smukke sæt i blandt andet sølv lige her på vores side. Du kan finde sæt med 16 stk eller flere, så hvis du skal have et sæt til fire derhjemme eller til flere, så finder du det her. Er du interesseret i bestiksæt til dine børn? Så kan du finde flere forskellige børnevenlige bestiksæt med motiver fra kendte børnefilm og serier, så dit barn kan spise med bestik med karakterer de genkender. Vi har bestiksæt i forskellige størrelser, modeller, og priser, så du altid kan være sikker på at finde lige præcis det sæt der passer til dine behov. Se vores udvalg af bestiksæt forneden.

Resultater: 6
Resultater: 6


loader

Køb et nyt bestiksæt hos Føniks

Bestik er, som de fleste ved, en fast inventar i alle hjem og en vigtigt del af at kunne nyde de gode måltider i løbet af dagen. Du kan derfor finde bestiksæt hos Føniks, hvor du finder sæt der indeholder knive, gafler og skeer, som du kan finde i forskellige farver, modeller og størrelser. Du finder bestiksæt lavet af forskellige materialer, hvor et af de mest populære materialer her på vores side er sølv. Men uanset hvilket materiale du vælger, at dine bestiksæt skal være, så kan du forvente ergonomisk behagelige bestik der er lavet af gode kvalitetsvarer. 

De fleste bestiksæt som du finder her på siden kommer med et komplet sæt knive, gafler og skeer. Nogle bestiksæt har også en særlig dessertkniv eller en gaffel til kød. De kan også indeholde en særlig ske til suppe eller en spiseske. Du kan se hvilket udvalg vi har her på siden, hvor du også har muligheden for at søge efter lige præcis det du er interesseret i. Om det er et bestemt slags bestiksæt, du har brug for et bestemt antal bestik eller det skal være til børn eller voksne. Du har muligheden for at søge efter bestemt bestik til højre på siden. 

Bestiksættene som vi tilbyder på siden kan være enkle eller elegante i design, men fælles for dem alle er at de er funktionelle og i høj kvalitet. Er du interesseret i bestik der holder i længden, så er det bestiksæt fra denne side du skal have fat i. Du finder selvfølgelig også bestiksæt lavet til børn, hvor de er funktionelle men sjove i farverne - det kan være bestemte farver eller motiver der gør bestiksættet lidt mere specielt og interessant for børnene. Du finder flere populære figurer som motiv på bestikkene.

Uanset hvilken type bestiksæt man vælger, er det vigtigt, at det er godt lavet, behageligt at holde i hånden og let at rengøre. Når man køber et bestiksæt, skal man sørge for at købe et sæt af god kvalitet, som vil holde i mange år og dette finder du derfor også her hos Føniks. Er du interesseret i kvalitetsmaterialer, holdbarhed og smukt design, så kan du finde det her i vores sortiment når du kigger vores udvalg af bestik igennem.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilket bestik skal jeg vælge?

Du bør vælge det bestiksæt der passer til dine behov. Har du brug for bestik til hele familien, så finder du bestiksæt med 16 stk i lige her hos Føniks. Vi har også flere bestiksæt til børn i motiver af de helt kendte børnefigurer fra TV og film.

Hvor kan man købe bestik?

Du kan købe bestik og bestiksæt lige her hos Føniks! Vi har et altid voksende udvalg af nyt bestik. 

Har du spørgsmål?

Er du interesseret i vores udvalg af bestiksæt, men har spørgsmål til vores produkter, så er du mere end velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice på mail, telefon eller chat her på siden. Føniks kundeservice sidder parate til at besvare alle de spørgsmål du måtte have i hverdagene mellem kl. 11 og 17. Vi ser frem til at rådgive dig med dit køb.