Resultater: 4
Resultater: 4


loader

Medion ERAZER – din nye gaming laptop venter

Er du ude efter en fed gamer bærbar? Så er du ikke alene, for det er højt på mange gameres ønskelister. Heldigvis står din nye gaming laptop allerede og venter på dig, for der er helt sikkert en Medion ERAZER, der passer helt perfekt til dit behov.

Medion ERAZER er kraftfulde gaming laptops, der er pakket fyldt med den nyeste teknologi og enormt høj ydeevne. Samtidig stræber disse PC'er også efter at have en overkommelige pris, hvilket fører til enormt gode tilbud til dig.

Medion ERAZER er derfor lige det, du har gået og ledt efter. Højkvalitetes gamer bærbare til overkommelige priser, præcis som det bør være, og præcis som enhver gamer fortjener.

To serier, én gamer bærbar til alle

Der findes en Medion ERAZER til hvem som helst – producenten bag dem, Medion, har nemlig sørget for, at de udgiver noget til alle typer af gamere. Det betyder dog også, at der er forskellige Medion ERAZER modeller at vælge imellem.

De er især delt op i Medion ERAZER P serien og Medion ERAZER X serien. De minder selvfølgelig meget om hinanden, men der er alligevel markante forskelle fra serie til serie, der er med til at afgøre, hvilken en af dem der passer bedst til dig.

P serien

Medion ERAZER P serien er udviklet med hensyn til casual gamere. Det er altså i sandhed billige maskiner, der stadig har den saft og kraft der skal til, når du gerne vil sidde og game i timevis af gangen.

Samtidig har de et distræt udseende, så de både kan bruges til gaming, men også sagtens kan bruges i professionelt regi på arbejdet og lignende. Der er i den grad en gaming bærbar til hverdagsbrug.

X serien

Det er en lidt anden boldgade, hvis du tager fat i en Medion ERAZER X. Her får du maskineri der er skabt til hardcore gaming, og det er derfor helt perfekt til dig, der nægter at gå på kompromis med kvalitet og ydeevne.

De er mere avancerede end P serien, men findes stadig til rigtig gode priser. Derudover har de et mere aggresivt udseende med skarpe kanter samt RGB lys i tastaturet. Det er et oplagt valg til dig, der vil have en hamrende god gamer bærbar.

Brænder du inde med spørgsmål?

Vi synes det ville være synd, hvis du sidder og brænder inde med nogen spørgsmål. Vil du gerne vide mere om Medion ERAZER serien, så skal du blot tage fat i vores kundeservice. Vi hjælper gerne per telefon, via chatten eller hvis du sender en mail.