Server banner.


Skal I bruge en ny server? Så er det her den rette side, for hos Føniks har vi et enormt udvalg af servere fra markedets bedste mærker, såsom Dell, Lenovo, Fujitsu, HP og mange andre. Vi har også et stort udvalg af forskellige typer af servere, så I helt sikkert kan finde lige det, I har behov for. Uanset om det er en blade-server, en rack-server, en tower-server, x86-server, styringsenheder dertil eller en helt anden form for server, så har vi det hele klart og parat til jer. Føniks Computer er det oplagte sted at handle, når man skal have en ny server. Se dig om i udvalget, du finder helt sikkert det, du skal bruge.

Resultater: 709
Resultater: 709


loader

Server – stort udvalg og gode priser

Der er altid nogen, som står og skal bruge en server. Hos Føniks Computer specialiserer vi os indenfor hardware af en hvilken som helst art, og det betyder, at vi også sagtens kan være behjælpelige med servere.

Vi har en enormt udvalg af forskellige servere i forskellige prisklasser, alt efter hvad I skal bruge dem til. I kan derfor sagtens finde en lille billig server, hvis det er det, I skal bruge. På samme måde har vi også nogle store krabater, der kan klare hvad som helst.

Alt efter hvilken type af server I er ude efter, så kan I også godt regne med, at vi sagtens kan hjælpe. I vores store sortiment kan I for eksempel finde:

Vi har derfor mere end rigeligt, du kan vælge imellem, når det kommer til servere, og vores produkter er i fuldstændig topkvalitet, så man altid er sikret det bedste af det bedste. Kvalitet er trods alt alfa og omega, når man skal have en ny server.

Blade-server

En blade-server er det perfekte valg til jer, der skal bruge en kompakt server. Her kan I nemlig få installeret rigeligt med server for pengene, hvor de er virkelig pladsbesparende og har et noget reduceret strømforbrug.

Rack-server

Er det vigtigt for jer, at jeres server system er fleksibelt og skalerbart? Så er en rack-server en god ide. De er nemme at tilføje og udskifte efter behov, og det er derfor en form for server, der giver jer stor fleksibilitet.

Tower-server

En tower-server er ofte et godt valg til mindre virksomheder eller afdelinger. I størrelsen minder de meget om en stationær computer, og fylder derfor mere end de andre servere gør per server. Til gengæld er de ligetil og meget nemme at have med at gøre.

Har I nogen spørgsmål?

Har I nogen spørgsmål, når det kommer til servere, eller skal I bruge vejledning? I er altid velkommen til at tage fat i vores kundeservice, der hellere end gerne vil hjælpe jer.

Ring eller skriv indenfor vores åbningstider, så skal vi nok sørge for, at I får fat i den rigtige løsning. En server er en vigtig sag, og vi vil derfor hellere have, at I spørger en ekstra gang.