Hos Føniks Computer har vi et stort og flot udvalg af udstyr og tilbehør til PC og bærbar, og vores sortiment af servere er absolut ingen undtagelse. Her på siden finder du et stort sortiment af markedets bedste servere til konkurrencedygtige priser. Find din nye server blandt vores alsidige udvalg, hvor vi fører modeller til ethvert behov. Opdag servere fra kendte mærker som Apple, Lenovo, Dell, ASUS og mange flere. Uanset om du søger en blade-server, rack-server, tower-server, x86-server, en klynge, en ny styringsenhed eller andet server udstyr, kan du finde det lige her. Gør en god handel på din nye server her hos Føniks. Se nærmere på vores udvalg af servere på denne side. 

Resultater: 640
Resultater: 640


loader

Alt i servere til gode priser

Når du køber din nye server her hos Føniks Computer, kommer du ikke til at gå på kompromis med kvaliteten. På vores webshop kan du altid vide dig sikker på, at produktsortimentet, heriblandt vores servere og serverudstyr, er nøje udvalgt af vores kyndige personale. Vi har mange års erfaring inden for PC’er, bærbare og stationære computer samt alt, hvad der hører til af tilbehør og udstyr. Handler du hos Føniks Computer, kan du til hver en tid modtage faglig rådgivning via mail, ved at bruge chatten på vores hjemmeside og på telefonen. Find den rette server lige her på siden. Hos Føniks kan du altid gøre en god handel på server udstyr i topkvalitet. 

Apple server, blade server, rack server og meget mere hos Føniks

Uanset dit behov kan du med sikkerhed finde en server, der passer til dine præferencer her hos Føniks Computer. Her finder du både modeller i den billige og dyre prisklasse, og du kan læse alt om modellernes udvidede specifikationer og funktioner inde under hver enkelte server. I denne produktkategori kan du vælge mellem blade-servere, rack-servere, tower-servere, x86-servere, klynger, styringsenheder og andet højeffektivt server udstyr til skarpe priser. Hvis du søger efter en bestemt model, producent eller prisklasse, kan du med fordel benytte vores brugbare søgefunktion, som kan lede dig ind på mere specifikke kategorier inden for servere. Hold øje med siden her som løbende opdateres, og udvides med det nyeste og bedste inden for servere og serverudstyr til arbejdspladsen og til hjemmet. Med en server fra Føniks får du mest for pengene. Sidder du inde med spørgsmål angående vores sortiment, kan du træffe os på mail kontakt@fcomputer.dk og tlf. 70 60 60 64. Køb alt i servere her hos Føniks og gør en god handel.