Kunne du tænke dig lyd i topklasse når du gamer så er et gamer headset fra SteelSeries et oplagt sted at starte. Hos Føniks Computer fører vi derfor et stort udvalg af lækre gamer headsets fra SteelSeries, i mange forskellige farver og designs. Du vil derfor sikkert også kunne finde et sæt, der falder i din smag. Derudover kan vi også tilbyde SteelSeries gaming headsets i varierende prisklasser så alle kan være med, uanset budget og behov. Prøv en af vores mange modeller og oplev hvor stor en forskel god lyd gør, for spiloplevelsen. Du kan finde hele udvalget lige her nedenfor.

Resultater: 29
Resultater: 29


loader

Lyd i topklasse med et gamer headset fra SteelSeries

De fleste gamere ved hvor meget bedre spiloplevelsen bliver, når billedet bliver akkompagneret med lyd i høj kvalitet. Derfor har vi her hos Føniks Computer allieret os med de bedste producenter af lydudstyr og i den forbindelse er intet udvalg komplet uden SteelSeries. De fleste gamere har stiftet bekendtskab med et af de mange exceptionelle gamer headsets fra SteelSeries og med god grund.

Er der nogen der gennem årene har været synonym med krystalklar lydgengivelse, er det netop SteelSeries og deres veldesignede, funktionelle gamer headsets. Et ordenligt headset skal både være let og behageligt at have på, men også være i stand til at gengive alle lydenes nuancer og variationer, og det formår SteelSeries om nogen. Med deres lækre høretelefoner byder de med deres stilsikre, elegante design og sublime lydbillede på et hidtil uhørt potentiale for spilindlevelse. Udover sublim lyd, lækre materialer og fantastiske priser, byder SteelSeries også på stilsikre designs, der er ligeså flotte som de er komfortable. Deres gamer headsets fås selvfølgelig i flere forskellige farver og designs, alt efter model. Du kan blandt andet finde deres Siberia gamer headsets og deres Arctics serie, når du handler hos os. Vi gør selvfølgelig vores bedste for løbende at holde os opdaterede i forhold til de seneste produktudviklinger fra det verdenskendte mærke så du har det bedste af det bedste at vælge mellem.

Derudover er vi altid glade for at kunne hjælpe vores kunder med at finde det helt rette produkt. Tøv derfor ikke med at kontakte vores kundeservice, eller besøge os i en af vores butikker, hvis du har spørgsmål angående valg af produkt.