Resultater: 5
Resultater: 5


loader

Hånddesinfektionsmidler – rene hænder på farten

Hånddesinfektionsmidler er en nem måde at beskytte dig selv mod bakterier og vira, når du er på farten. De (ofte) små flasker passer perfekt i din taske, rygsæk eller lomme og giver dig mulighed for at desinficere dine hænder, når du ikke har mulighed for at vaske dem med sæbe og vand. De er også ideelle til at bruge, når du rejser, da de ikke kræver noget vand eller sæbe.

Da de normalt er produceret af alkohol og andet desinfektionsmiddel, er der ideelle til når du ikke har muligheden for at vaske hænder på farten men også til efter du har vasket hænder. De sørger nemlig for en ekstra beskyttelse mod bakterier og andet, som du eventuelt kan komme i kontakt med i din hverdag.

Vores udvalg af hånddesinfektionsmidler er lavet af effektive desinfektionsmidler og har ofte mindst en alkoholprocent på 60%, hvilket gør dem ideelle til at beskytte mod bakterier og vira. De er også sikre at bruge og vil ikke skade din hud. Med vores udvalg af hånddesinfektionsmidler kan du altid beskytte dig selv og andre mod sygdomme, uanset hvor du befinder dig.

For at beskytte dig selv – og andre – bedst muligt, bør du påføre en passende mængde af desinfektionsmiddel i dine hænder og gnide det grundigt ind i huden, indtil dine håndflader er tørre. Det kræver normalt omkring 20-30 sekunder at dræbe bakterier og vira på hænderne. Det er vigtigt at følge instruktionerne for brug nøje for at sikre den største effekt.

Den bedste måde at beskytte dig selv og andre

Med hånddesinfektionsmidler kan du beskytte dig selv og andre mod sygdomme og infektioner. Ved hjælp af effektive desinfektionsmidler fjerner hånddesinfektionsmidler effektivt bakterier og vira og er enkel og nem at bruge, når du ikke har adgang til vand og sæbe. 

Det har især været grundet corona at hånddesinfektionsmidler er blevet endnu mere populære end aldrig før, da de har været en ekstra hjælp til at holde os og andre endnu mere beskyttet mod bakterier og vira i hverdagene. Det er dog altid smart at have hånddesinfektionsmidler på dig i tasken, eller derhjemme i køkkenet eller badeværelset, da det altid er smart at være en ekstra tand mere sikker med hygiejnen. 

Du kan købe forskellige håndsæber og hånddesinfektionsmidler online hos Føniks til altid gode priser og med fri fragt. Se hele vores udvalg lige her, for at finde det produkt der passer bedst til dine behov.