Resultater: 5
Resultater: 5


loader

Aflast håndleddet og fingrene med en touch pen når du bruger din tablet

Her finder du vores udvalg af touch pens til tablets. Vil du gerne kunne tegne og skrive på din tablet som du gør med papir og blyant så er du kommet til det helt rette sted. Vi kan tilbyde touch pens i mange forskellige prisklasser og du vil sikkert også kunne finde en der passer til dit budget og behov. Med en touch men til din tablet kan du undgå fedtpletter på skærmen og vi fører modeller fra de bedste mærker på markedet. Tag derfor et kig på vores udvalg af forskellige modeller af touch pens som du kan bruge til tablets lige her på siden.

For rigtig mange tablet ejere der bruger deres apparat mange timer hver eneste dag, kan det godt blive lidt trættende hele tiden at skulle bruge fingrene til at manøvrere rundt. Derfor kan det være en rigtig god idé med en touch pen, hvilke vi selvfølgelig også fører et bredt udvalg af her hos Føniks Computer. En stylus er meget komfortabel at skrive med og kan tit være med til at aflaste ømme håndled. Dette, eftersom de ofte har den samme ergonomiske greb som en almindelige blyant eller kuglepen. 

Med en stylus kan du nemt og elegant skrive på din tablet, hvilket især er praktisk til mange forskellige arbejdsopgaver hvor du er nødt at skrive noter ned digitalt eller hvor du, samtidig med dine noter, skal have grafiske tabeller eller andet. Hertil kan en touch pen virkelig hjælpe med arbejdet da du ikke behøver at skrive det ned på et fysisk papir og så scanne det ind - du har det allerede digitalt med det samme. 

En touch pen kan også bruges til at tegne med så kunne du tænke dig at sætte din kreativitet løs, så er en stylus helt sikkert værd at se nærmere på. Alt efter hvilken tablet du har, så findes der et hav af forskellige tegne apps at vælge imellem, der alle giver dig muligheden for at udforske den kreative verden. Hvis du vil tegne eller male som de helt store kunstnere, giver mange tegne apps dig muligheden for at lave malerier af akryl, olie og akvarel. Dine digitale tegninger kan også se traditionelle ud, med blyant eller kridt, eller også kan du gå all-in på det digitale. Det er kun fantasien der sætter grænser.

En touch pen til din tablet giver dig også mulighed for at undgå fedtpletter på skærmen, der kan være besværlige at vaske af. Så når browser internettet eller de sociale medier, så kan en touch pen gør det endnu nemmere for dig - uden at du skal rengøre din skærm ofte. Den er også ideel hvis du kan lide krydsord eller andre spil, da du kan bruge din touch pen til det ligesom du ville med en rigtig blyant. 

Vi kan tilbyde modeller fra producenter som for eksempel Acer, Targus, Sandberg, Deltaco, IOGEAR, Wacom, Kensington, Apple og mange flere. Vi fører selvfølgelig touch pens i mange forskellige farver og designs. På den måde har du god chance for at finde en stylus der matcher din personlige stil, uanset om du bruger tablet, smartphone eller for den sags skyld begge dele. Derudover kan du naturligvis også finde modeller i begge ender af prisskalaen så du uanset dit budget kan få en smart touch pen til din tablet.

Hvis du er interesseret i en touch pen til andet end tablet og mobiltelefon, så har vi også et stort udvalg af stylus til både tablet, iPad, mobiltelefoner og bærbare.

Har du spørgsmål til vores udvalg af touch pens?

Er du interesseret i en touch pen fra Føniks Computer, men har spørgsmål, så er du mere end velkommen til at kontakte vores dygtige kundesupport. Du kan kontakte dem over mail, telefon eller gennem chatten her på siden i hverdage mellem kl. 11 og 17. Du finder vores kontaktinformationer øverst på siden og husk at du altid får hurtig og gratis levering med GLS.