STavblender

I denne kategori finder du Føniks’ udvalg af de smarte stavblendere. Disse blendere er perfekte at have, til når der skal laves purrerede supper og lignende. Blenderen kan blende for eksempel suppen eller saucen direkte i gryden eller skålen, og den har masser af kraft til at blende en tyk og ensformig masse ud af eksempelvist grøntsager. Det er let at lave sund og nærende mad, når bare køkkenudstyret er i orden, og med disse håndblendere bliver det simpelthen ikke meget nemmere.

Resultater: 35
Resultater: 35


loader

Hvad er en stavblender?

En stavblender er et køkkenredskab, der bruges til at blande, purere og piske ingredienser sammen for at lave mad. Det er et vigtigt værktøj til modernisering af madlavning, da det gør det muligt for kokke at lave fødevarer hurtigere og lettere.

En stavblender består af et håndtag, der er forbundet til et rør, der holdes i et kobberhoved. Kobberhovedet har en motor, der driver en bladklinge, der er beregnet til at blande ingredienserne sammen. Kobberhovedet har også knapper, der kan bruges til at ændre hastigheden eller slå motoren til og fra.

Stavblendere er almindeligvis lavet af rustfrit stål eller plast og kommer i mange forskellige størrelser og hastigheder. Nogle stavblendere har også forskellige indstillinger til at ændre rotationshastigheden, så kokken kan kontrollere, hvor meget ingredienserne er blandet.

Hvad bruger man en stavblender til? 

Stavblendere er meget alsidige og kan bruges til mange forskellige madlavningsopgaver. De kan bruges til at purere fødevarer, der skal være glatte, som supper, saucer og desserter. De kan også bruges til at piske ingredienser sammen, som æggehvider eller fløde, og til at blende ingredienser sammen, som grøntsager, frugter og nødder.

Stavblendere er også meget nemme at rengøre og vedligeholde. Motoren og bladklingen kan let tages af og vaskes med varmt vand og sæbe. Det er også muligt at vaske håndtaget og røret med en fugtig klud.

Stavblendere er et nyttigt køkkenredskab, der kan gøre madlavning lettere og hurtigere. De er alsidige, lette at rengøre og vedligeholde, og de er tilgængelige i forskellige størrelser og hastigheder. Det er et godt valg for kokke, der ønsker at gøre madlavningen mere effektiv.

Køb en stavblender hos Føniks Computer

Hvis du mangler en stavblender, så har vi et stort udvalg fra de bedste producenter. Når du køber en stavblender her hos os, får du altid gratis fragt, når du bestiller levering med GLS. Så køb i dag, så får du lynhurtig levering, så du kan få gang i stavblenderen hurtigst muligt.