Resultater: 12
Resultater: 12


loader

LEGO Ideas FAQ

Hvad er LEGO Ideas?

LEGO Ideas er en online platform, hvor LEGO fans kan dele deres egne LEGO modeller og forslag til nye sæt med andre fans og muligvis få dem produceret og solgt som officielle LEGO sæt.

Hvordan fungerer LEGO Ideas?

Brugere kan uploade billeder og beskrivelser af deres LEGO modeller på LEGO Ideas-platformen, samtidig med at de giver andre fans mulighed for at stemme på deres foretrukne forslag. LEGO vil herefter vurdere de mest populære forslag og måske vælge at producere dem som officielle sæt.

Kan jeg tjene penge på LEGO Ideas?

Ja, LEGO betaler brugere, hvis deres forslag bliver valgt til produktion som officielle LEGO sæt. Brugerne modtager en royalty-procentdel af salget af deres LEGO sæt.

Hvordan kan jeg komme i gang med LEGO Ideas?

Du kan oprette en gratis konto på LEGO Ideas-platformen og begynde at dele dine LEGO modeller og forslag med andre fans. Du kan også understøtte andre brugeres forslag ved at give dem en stemme og følge deres idéer.

Hvilke typer LEGO sæt kan jeg finde på LEGO Ideas?

LEGO Ideas har en bred vifte af forskellige LEGO sæt, der inkluderer alt fra Star Wars og Super Mario til modeller af ikoniske bygninger og køretøjer. Der er noget for enhver smag og interesse.

Spændende LEGO Ideas sæt til kreative byggere

LEGO Ideas er en fantastisk platform, der giver LEGO fans mulighed for at udtrykke deres kreativitet og dele deres foretrukne LEGO modeller og forslag med verden. Her er tre spændende LEGO Ideas sæt, som enhver bygger vil elske at have:

  • Central Perk

For fans af den ikoniske tv-serie "Venner" er dette LEGO sæt et must-have. Modellen inkluderer en detaljeret version af caféen Central Perk og fem minifigurer af hovedpersonerne.

  • NASA Apollo Saturn V

Dette ikoniske LEGO sæt er en nøjagtig model af den berømte Saturn V-raket, der blev brugt i NASA's Apollo-månelandingsprogram. Sættet inkluderer også en detaljeret Lunar Module og minifigurer af astronauter.

  • The Beatles Yellow Submarine

For fans af The Beatles er dette LEGO sæt et must-have. Sættet inkluderer en detaljeret version af den berømte gule ubåd fra "Yellow Submarine" -filmen og minifigurer af John, Paul, George og Ringo.

Skab dit eget LEGO Ideas sæt

Vil du gerne lave dit eget LEGO Ideas sæt og muligvis tjene penge på det? Så tøv ikke med at oprette en konto på LEGO Ideas-platformen og begynde at dele dine LEGO modeller og forslag med andre fans. Du ved aldrig, hvornår din idé kan blive valgt til produktion som en officiel LEGO sæt. Så slip din indre bygger løs og hav det sjovt!

LEGO Ideas er skabt af folket og til folket. Det spændende ved LEGO ideas er, at det er skabt af LEGO fans overalt i verden. De kommer med idéer til, hvad LEGO skal producere, og er idéen god, bliver det udviklet til rigtige byggesæt. Så har du en god idé, så skal du helt sikkert sende den ind. Indtil da, kan du nyde de andre gode LEGO Ideas, hvor du både finder Central Perk fra Friends, Seinfield eller et stort træhus. Du finder LEGO, som forestiller realistiske ting i verden, og derfor er det blevet en meget populær serie. Du kan finde et stort udvalg hos Føniks, så har du lyst til at bygge en udstilling af et element fra din yndlingsserie, så er det LEGO Ideas du skal gå efter.