Resultater: 28
Resultater: 28


loader

Intel Core i3 – få en billig processor hos Føniks Computer

Hvis du har brug for en effektiv men billig processor, så foreslår vi en af modellerne fra Intel Core i3 serien. Hos Føniks Computer har vi et kæmpe udvalg af processorer – alt fra Intel Core i3 til Intel core i9 og videre, og AMD ligger også på siden, hvis Ryzen serien er mere din smag. Målet er enkelt: at have så stort et udvalg af CPU’er som overhovedet muligt, så du altid kan finde lige det, du går og mangler.

Hvis du leder efter et budgetvenligt valg, så er Intel Core i3 CPU’erne det helt rigtig sted for dig at se dig omkring. Vi har et bredt udvalg, og der er mange forskellige generationer af vælge imellem, alt efter hvor avanceret, kraftig og til hvilken pris du vil have din nye processor. Du kan være helt sikker på, at vi nok skal have en Intel Core i3 CPU, der passer til dine behov. Sørg dog for at den passer til dit bundkort! Her kan du eventuelt bruge søgefunktionen ude til højre, så du kan indstille din søgning efter kompatibilitet og eventuelt andre vigtige parametre.

For at du altid kan tage de for dig bedste valg af hardware, så sørger vi ved Føniks Computer for altid at holde os opdateret i forhold til de nyeste serier, modeller osv. Dermed kan du være sikker på, at du hos os altid kan finde lige det, du skal bruge – om det så er en ældre model eller noget fra den nyeste nye generation. For os handler det om, at vi har den hardware, du har brug for.

Intel Core i3 – perfekt til hverdagen

Hvis der er én ting, som Intel Core i3 processorer er helt perfekte til, så er det hverdagen ved computeren. Nogen føler måske ikke, at de kan klare sig uden det bedste af det bedste. Det kan også godt være, at de ikke kan det, men for langt de fleste folk, så er de stærkeste processorer, grafikkort og andet hardware slet ikke nødvendigt, og der er derfor mange penge at spare, ved i stedet at vælge noget der passer perfekt til lige dine behov.

Skal din computer hovedsageligt være i stand til at kunne surfe på nettet, tjekke de sociale medier, gå på netbank og sende e-mails? Så er der jo ingen grund til at have hardware, der egner sig til det mest hardcore gaming. Her kan du i den grad nøjes med forholdsvis let hardware, og det betyder, at en Intel Core i3 processor er helt perfekt. Det er det budgetvenlige valg, der stadig lader din computer udfører simple opgaver på absolut rekordtid. For din processor er din computers hjerne, og det er her alle beregningerne sker. Du vil derfor stadig gerne have CPU, der er god, selvom den ikke skal være den bedste af de bedste. Budgetvenlige løsninger behøver nemlig ikke betyde dårlige løsninger.

Hvis du stadig gerne vil spille computerspil, så behøver du ikke være bange for, at det ikke kan lade sig gøre med en Intel Core i3 processor. Mange computerspil disse dage er ikke nødvendigvis CPU-intensive, og selv dem der kræver noget af din CPU, er ofte spil, som selv en af de nyere serier af Intel Core i3 processorer nemt kan køre – det er trods alt stadigvæk nogle ret så respektable CPU’er! Fair nok, skal du helt op i de tungeste titler, så er det ikke sikkert, at det er super optimalt med Intel Core i3. Men er du til Counter Strike, League of Legends eller andre spiltitler, der overordnet ikke kræver så meget af computeren, så er Intel Core i3 serien ganske fin.

Vælg den rigtige Intel Core i3 processor

Hvis du skal bruge din processor til nogle rimelig specifikke sager, og du dermed godt ved, at den skal nå specifikke niveauer indenfor bestemte områder, så er det en god ide at tjekke dens specifikationer igennem. Ellers kan du bruge søgefunktionen til højre i toppen af denne side til at hjælpe dig med at finde lige det, du går og leder efter. Her er der alligevel 3 ting, som du i den grad bør holde øje med, hvis du skal have en ny processor – om det så er en Intel Core i3 eller en anden. Det er kernerne, det er cachen og det er clockfrekvens.

  • Kerner: Den enkelte kerne i processoren skal være stærk nok til at køre de spil og programmer, som du er interesseret i. Det er derfor vigtigt at holde øje med, hvor stærke kernerne er. Samtidig vil du også gerne overveje antallet. For mængden af kerner på Intel Core i3 og andre processorer er det, der afgør, hvor god din computer er til at multitaske. Jo flere kerner, jo flere forskellige programmer og apps kan PC’en gnidningsfrit have med at gøre, samtidig med at den kører hurtigt og effektivt.
  • Cache: Cachen er en del af processoren, hvor der kan lagres data, den ofte skal have fat i. Det betyder, at jo større en cache der er på din Intel Core i3 CPU, jo mere data kan den lagre, så det er hurtigt og effektivt for den at få fat i det. Jo større din cache er, jo hurtigere kan du derfor regne med, at din computer også er.
  • Clockfrekvens: Hvis din computer skal være hurtig, så skal clockfrekvensen på din processor være god. Clockfrekvensen beskriver det antal af cyklusser, som processoren udfører per sekund. Dette måles for det meste i gigahertz. Jo hurtigere en clockfrekvens, jo hurtigere en CPU. Dette alene er dog ikke nok til, at din Intel Core i3 kommer til at være god. Alle tre dele – clockfrekvens, cache og kerner – er nødvendige at kigge på for at finde din optimale CPU.

Har du nogen spørgsmål om vores sortiment af Intel Core i3 processorer? Tag da fat i vores kundeservice. Vi sidder klar de fleste timer om dagen på mail, chat og telefon, og vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at finde lige den CPU, som du har brug for. Om det så er en Intel Core i3 processor eller en helt anden, så skal vi nok guide dig i mål.