Her på denne side kan du se nærmere på vores udvalg af Intel Core i7 processorer. Kunne du tænke dig en kraftfuld CPU til en rigtig god pris, er der ingen tvivl om at en Intel i7 processor er et rigtig godt udgangspunkt. Hos Føniks Computer går vi meget op i kvalitet, og derfor er vores udvalg af processorer fyldt med de mest anerkendte modeller. Vi kan tilbyde Intel i7 processorer i flere forskellige prisklasser og en bred vifte af ydeevner. Så tag et kig på udvalget nedenfor og find den model, der passer til dine behov og ønsker.

Resultater: 41
Resultater: 41Kraftfulde og pålidelige Intel i7 processorer

Det er svært at finde bedre processorer end Intels i7 serie. Intel Core i7 repræsenterer nogle af markedets mest kraftfulde og pålidelige processorer, og vi har derfor gjort os umage for at kunne tilbyde et stort udvalg af den populære CPU. Med Intel i7 processorer kan du få et imponerende lavt strømforbrug i forhold til den høje ydelse og heller ikke clockhastigheden er til at tage fejl af. Flere Intel i7 processorer understøtter Hyper-Threading teknologi, der giver dig mulighed for at arbejde med endnu flere processor på én gang.

Som ekstra valgmuligheder kan du også finde Intel i7 processorer med varierende antal kerner. Vores sortiment består af modeller i både den billigere og den mere raffinerede ende af skalaen, så hvad end du søger, er det her din nye Intel Core i7 kan findes.

Med vores søgefunktion til højre på siden kan du på overskuelig vis selv udvælge dine foretrukne specifikationer. Her kan du for eksempel vælge din ønskede producent, antal kerner, generation, cache størrelse, socket type og meget mere. Kontakt gerne vores kundeservice, eller kom forbi en af vores butikker, hvis du har spørgsmål til vores udvalg.

Intel processorer scorer topkarakterer i benchmarks

Når du skal finde den nye processor til din computer, er det vigtigt at vælge en af høj kvalitet, som du kan have glæde af i lang tid. Her er en Intel processor et godt valg. Intel er den virksomhed, der opfandt den allerførste mikroprocessor, der blev lanceret tilbage i 1971. Siden da har Intel været et førende brand indenfor processorer. De udvikler løbende deres produkter, hvilket betyder, at de tilbyder et stort sortiment af CPU’er i forskellige generationer. Med en processor fra Intel er du garanteret en god ydeevne og et stabilt produkt, der er af den højeste kvalitet. Intels CPU’er klarer sig generelt godt i diverse tests og undersøgelser, hvad end det drejer sig om hverdagsbrug, gaming eller videoredigering. Siden begyndelsen af 2006 har Intel især haft fokus på deres anerkendte og populære i-serie. Denne serie indeholder alt fra simple, hverdagsprocessorer til mere hårdføre og stærke CPU’er som Intel Core i7 og i9. Med en processor fra Intel er du altså garanteret et bredt udvalg og høj kvalitet.

Intel Core i7 processor – en haj til gaming og billedredigering

Intels brede udvalg af processorer betyder, at der er noget til ethvert behov. Hvis du planlægger at bruge din computer til professionel video- og billedredigering i tungere programmer som Adobe Premiere og Photoshop, bør du overveje at købe en Intel Core i7 processor. Med en Intel Core i7 CPU får du en meget høj ydeevne, der er god til krævende opgaver og tungere spil. Intel Core i7 tilbyder ofte en væsentlig bedre performance end sin lillebror, Intel Core i5, da i7 generelt har flere kerner. Det er dog vigtigt at vælge den processor, der passer til dine behov både nu og i fremtiden. Her er Intel Core i7 processen et godt valg, hvis du påtænker at foretage dig mere end blot normal browsing, gaming og redigering. Intel Core i7 er også den oplagte processor til dig, der ønsker en intensiv, high-end gamingoplevelse. Derudover har Intel Core i7 et velfungerende kølesystem, så CPU’en ikke bliver overophedet ved tungere opgaver. Intel Core i7 processoren er altså det oplagte valg til dig, der ønsker en stabil processor, der er god til at multitaske og er af højeste kvalitet. På grund af Intels løbende teknologiske videreudvikling af deres processorer findes Intel Core i7 også i flere generationer. Det er derfor vigtigt at finde lige præcis den Intel Core i7 CPU, der passer til dine behov.

Vælg den rigtige Intel Core i7 processor

Hvis du leder efter en stærk processor til professionelle og tunge computeropgave, er det særligt vigtigt at fokusere på den enkelte processors performance. For selvom Intel Core i7 serien generelt yder en god, stabil indsats, er der forskel på modellerne både mellem hver generation og i den samme generation. Det vil sige, at en Intel Core i7 processor ikke nødvendigvis er bedre end en Intel Core i5 processor, hvis de er fra forskellige generationer.

For at få et indtryk af processorens performance og ydeevne, kan du med fordel kigge på tre vigtige faktorer. Antal kerner, clockhastighed og cachestørrelse. Disse tre faktorer tilsammen vil give dig et godt, overordnet indtryk af, hvordan din Intel Core i7 processor vil performe. Clockhastigheden beskriver hvor mange cyklusser CPU’en kan færdiggøre pr. sekund. Denne størrelse måles ofte i gigahertz. Hvis du ønsker, at din nye processer skal være hurtig, bør du gå efter en model med en høj clockfrekvens. Cachestørrelsen har også betydning for processorens og derved computerens hastighed. Cachen udgør en lille del af processoren, hvorpå man kan gemme den data, der ofte bruges. Derved kan standardopgaver udføres hurtigere, da de ikke skal læses direkte fra harddisken. Jo større cache din nye Intel Core i7 processor har, desto mere data vil den kunne tilgå på denne hurtige måde. Hvis du drømmer om en lynhurtig computer, bør du altså finde en processor, der også har en stor cache.