Resultater: 46
Resultater: 46


loader

Køb din nye CPU hos Føniks Computer

Her på denne side kan du se nærmere på vores udvalg af Intel Core i7 processorer. Kunne du tænke dig en kraftfuld CPU til en rigtig god pris, er der ingen tvivl om, at en Intel Core i7 processor er et rigtig godt valg. Hos Føniks Computer går vi meget op i kvalitet, og derfor er vores udvalg af processorer fyldt med de mest anerkendte modeller. Her er Intel en frontløber, og vi sørger derfor altid for at købe de nyeste generationer af CPU'er hjem fra dem. Vi kan tilbyde Intel Core i7 processorer i flere forskellige prisklasser og en bred vifte af ydeevner. Så tag et kig på udvalget her på siden og find den model, der passer til dine behov og ønsker.

Kraftfulde og pålidelige Intel i7 processorer

Det er svært at finde bedre processorer end de nyeste generationer af Intel Core i7 – det skulle da kun være Intel Core i9 processorerne. Intel Core i7 repræsenterer nogle af markedets mest kraftfulde og pålidelige processorer, og vi har derfor gjort os umage for at kunne tilbyde et stort udvalg af disse populære CPU'er. Med Intel Core i7 processorer kan du få et imponerende lavt strømforbrug i forhold til den høje ydelse, og samtidig er clockhastigheden heller ikke til at tage fejl af. Flere Intel Core i7 processorer understøtter Hyper-Threading teknologi, der giver dig mulighed for at arbejde med endnu flere processor på én gang. Det er i den grad toppen af processorpoppen du nærmer dig med disse produkter.

Som ekstra valgmuligheder kan du også finde Intel Core i7 processorer med varierende antal kerner. Vores sortiment består af modeller i både den billigere og den mere raffinerede ende af skalaen, så hvad end du søger, er det her din nye Intel Core i7 kan findes. Med vores søgefunktion til højre på siden kan du på overskuelig vis selv udvælge dine foretrukne specifikationer. Via søgefunktionen kan du for eksempel vælge din ønskede producent, antal kerner du har brug for, hvilken generation af CPU du er interesseret i, størrelsen på cache, socket type og meget, meget mere. Kontakt gerne vores kundeservice, hvis du har spørgsmål til vores udvalg.

Intel processorer scorer topkarakterer i benchmarks

Når du skal finde den nye processor til din computer, er det vigtigt at vælge en af høj kvalitet, og som passer perfekt til dine behov, så du kan have glæde af den i lang tid. Her er en Intel processor et godt valg. Intel er den virksomhed, der opfandt den allerførste mikroprocessor, som de lancerede tilbage i 1971. Siden da har Intel været et førende brand indenfor processorer, og med god grund. De udvikler løbende deres produkter, hvilket betyder, at de tilbyder et stort sortiment af CPU’er i forskellige generationer, og til forskellige typer af brugere.

Med en processor fra Intel er du garanteret en god ydeevne og et stabilt produkt, der er af den højeste kvalitet. Intels CPU’er klarer sig rigtig godt i diverse tests og undersøgelser, hvad end det drejer sig om hverdagsbrug, gaming eller videoredigering. Siden begyndelsen af 2006 har Intel især haft fokus på deres anerkendte og populære i-serie. Denne serie indeholder alt fra simple hverdagsprocessorer til mere hårdføre og stærke CPU’er som Intel Core i7 og i9. Med en processor fra Intel er du altså garanteret et bredt udvalg og høj kvalitet.

Intel Core i7 processor – en haj til gaming og billedredigering

Intels brede udvalg af processorer betyder, at der er noget til ethvert behov. Hvis du planlægger at bruge din computer til professionel video- og billedredigering i tungere programmer som Adobe Premiere og Photoshop, bør du overveje at købe en Intel Core i7 eller i9 processor. Det samme gør sig gældende, hvis der skal games til den helt store guldmedalje på en hardcore gamer pc. Med en Intel Core i7 CPU får du en meget høj ydeevne, der er god til krævende opgaver og tungere spil. Intel Core i7 tilbyder ofte en væsentlig bedre performance end sin lillebror, Intel Core i5, da i7 generelt har flere kerner. Det er dog vigtigt at vælge den processor, der passer til dine behov både nu og i fremtiden. Her er Intel Core i7 processen et godt valg, hvis du påtænker at foretage dig mere end blot normal browsing, gaming og redigering.

Intel Core i7 er også den oplagte processor til dig, der ønsker en intensiv, high-end gamingoplevelse. Derudover har Intel Core i7 et velfungerende kølesystem, så CPU’en ikke bliver overophedet ved tungere opgaver. Intel Core i7 processoren er altså det oplagte valg til dig, der ønsker en stabil processor, der er god til at multitaske og er af højeste kvalitet. På grund af Intels løbende teknologiske videreudvikling af deres processorer findes Intel Core i7 også i flere generationer. Det er derfor vigtigt at finde lige præcis den Intel Core i7 CPU, der passer til dine behov.

Har du ikke behov for en processor til tunge programmer og de nyeste AAA-titler af computerspil, så er der ingen grund til at tage fat i Intel Core i7 eller i9. Her kan du nøjes med Intel Core i5 eller ligefrem i3. Disse CPU'er er perfekte, hvis du bare skal klare dagens gøremål med at betale regninger, tjekke sociale medier ud og spille lette computerspil. Spiller du slet ikke komputer, og er det vildeste program du har fat i Microsoft Word eller lignende, så er en Intel Core i3 nok vejen frem. Det er disse CPU'er, du kan få for færrest penge, samtidig med at de nok skal klare de opgaver, som din computer skal hjælpe dig med.

Vælg den rigtige Intel Core i7 processor

Hvis du leder efter en stærk processor til professionelle og tunge computeropgave, er det særligt vigtigt at fokusere på den enkelte processors performance. For selvom Intel Core i7 serien generelt yder en god, stabil indsats, er der forskel på modellerne både mellem hver generation og i den samme generation. Det vil sige, at en Intel Core i7 processor ikke nødvendigvis er bedre end en Intel Core i5 processor, hvis de er fra forskellige generationer.For at få et indtryk af processorens performance og ydeevne, kan du med fordel kigge på tre vigtige faktorer. Antal kerner, clockhastighed og cachestørrelse. Disse tre faktorer tilsammen vil give dig et godt, overordnet indtryk af, hvordan din Intel Core i7 processor vil performe.

Clockhastigheden beskriver hvor mange cyklusser CPU’en kan færdiggøre pr. sekund. Denne størrelse måles ofte i GHz, altså gigahertz. Hvis du ønsker, at din nye processer skal være hurtig, bør du gå efter en model med en høj clockfrekvens. Cachestørrelsen har også betydning for processorens, og derved computerens, hastighed. Cachen udgør en lille del af processoren, hvorpå man kan gemme den data, der ofte bruges. Derved kan standardopgaver udføres hurtigere, da de ikke skal læses direkte fra harddisken. Jo større cache din nye Intel Core i7 processor har, desto mere data vil den kunne tilgå på denne hurtige måde. Hvis du drømmer om en lynhurtig computer, bør du altså finde en processor, der også har en stor cache. Antallet af kerner siger meget om, hvor mange opgaver processoren kan håndterer samtidig. Hvis din computer skal kunne håndterer et tungt computerspil, mange browservinduer og op til flere mere eller mindre tunge programmer på en gang, så vil du gerne have en CPU, der har et godt antal kerner i sig.

Er du i tvivl om noget angående vores udvalg af Intel Core i7 processorer? Så skal du endelig ikke tøve med at få fat i vores kundeservice. På mail, på telefon eller vi chatten her på siden – vi står klar til at hjælpe dig, og vil med glæde besvare dine spørgsmål om CPU'er, så vi kan guide dig til at tage det helt rigtige valg, inden du bruger dine penge.