Kunne du tænke en billig og pålidelig CPU, bør du helt sikkert tage et kig på vores udvalg af Intel Pentium processorer lige her på siden. Her hos Føniks Computer går vi ligeså højt op i kvalitet, som vi går op i budgetvenlige priser, og her er Intel Pentium en perfekt blanding. Vi har samlet de bedste modeller fra de bedste producenter i verden og du vil sikkert også kunne finde den helt rette Intel Pentium processor, når du besøger os. Kunne du også tænke dig at få en effektiv og budgetvenlig CPU så tag et kig på udvalget nedenfor.

Resultater: 14Prisvenlige Intel Pentium processorer

Her hos Føniks Computer er vi glade for at kunne tilbyde vores kunder de bedste og mest prisvenlige processorer på markedet og i den forbindelse er Intel Pentium ingen undtagelse. Med en Intel Pentium CPU har du at gøre med en effektiv, pålidelig og robust processor og vi byder på modeller i både den meget billige og den mere sofistikerede ende. Derudover kan du selvfølgelig også få Intel Pentium processorer fra de mest anerkendte mærker i verden. Du kan for eksempel vælge mellem processorer fra Acer, Packard Bell, HP, Dell og selvfølgelig Intel. Fælles for alle disse producenter er en høj standard hvad angår kvalitet, hvilket kendetegner hele vores udvalg. Vi fører Intel Pentium processorer med forskellige bushastigheder, herunder 667 MHz, 800 MHz og 1066 MHz, samt selvfølgelig varierende clock-frekvens. Derudover byder vi også på forskellige sockets, såsom LGA12C sockets, LGA1150 sockets, LGA1151 sockets, med flere.

Har du særlige krav til din CPU og vil du gøre din søgning mere overkommelig, kan du med fordel benytte dig af vores søgefunktion til højre på siden. Her kan du blandt andet vælge din ønskede cache, producent, processor clock-frekvens, bushastighed, socket, med videre. For at være sikre på at vores kunder har de bedste Intel Pentium processorer at vælge imellem, opdaterer vi naturligvis jævnligt vores udvalg med de seneste modeller på markedet. Som altid er du meget velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice, skulle du have spørgsmål angående valg af produkt, eller i forhold til vores udvalg generelt. Vi er selvfølgelig også altid glade for at få besøg i en af vores butikker.