Resultater: 13
Resultater: 13


loader

Intel Processorer – stort udvalg hos Føniks Computer

Hvis der er én ting, din computer helt klart ikke kan klare sig uden – om det så er en standard computer eller en gamer PC i topklasse – så er det en CPU. Det er computerens hjerne, og din computer kører cirka lige så godt uden en CPU, som mennesket gør uden en hjerne. Det er derfor en fordel at have en god en af slagsen. Forskellen er bare, at din computer ikke behøver noget bedre, end til de opgaver den skal lave.

Fordi PC’er bliver brugt til så ufatteligt meget forskelligt, så sørger vi hos Føniks Computer for at have en ufattelig mængde af hardware. Du skal trods alt have adgang til lige det, du har brug for. Det kan være, at du er på udkig efter nye RAM eller et nyt grafikkort. Eftersom du er endt her på siden, så er du dog nok mere interesseret i en processor, og dem har vi ligeledes et kæmpe udvalg af. Om du skal bruge en Intel Pentium processor til enkle arbejdsopgaver, eller en Intel Core i9, så kan du være sikker på, at vi har lige den CPU, som du har behov for.

Intel Pentium – dagligdagens processor

Hvis der er én processor, der virkelig kan siges at høre til i dagligdagen, så er det Intel Pentium. Intel Pentium er den oplagte processor at have i en PC, der virkelig bare skal bruges til hverdagsbrug. Den kan helt sikkert godt håndtere de lette spil som Candy Crush og lignende, men du skal ikke bede en computer med Intel Pentium i sig om at køre God of War eller andre tunge spiltitler.

Er hverdagskosten mails til venner, familie og kollegaer? Har du brug for at kunne browse de gængse sider, såsom din netbank og Google, og skal de sociale medier ofte besøges? Så er Intel Pentium det oplagte valg. Det er en hurtig lille sag, der på ingen tid suser igennem forskellige hjemmesider sammen med dig. Her er Intel Pentium også det oplagte grafikkort, hvis du gerne vil kigge på billeder. Om det så er familiebilleder fra sidste ferie eller noget fedt fra Instagram, så kan du være sikker på, at du her har processoren til at hjælpe dig med at gøre dette hurtigt og effektivt.

Desuden er en Intel Pentium processor også en ret lille CPU, hvilket gør at den ofte bliver brugt i bærbare som for eksempel Chromebooks. På grund af størrelsen og ydeevnen er den her et oplagt valg, fordi Intel Pentium giver dig gode muligheder for at arbejde med mobil teknologi. CPU’en bliver dog også brugt i stationære til standard arbejde, da den smalle form gør Intel Pentium rigtig nem at få til at passe ind i et kabinet.

Intel Pentium Silver

Intel Pentium Silver er en processor, der ofte bliver brugt i Chromebooks og tablets. Den er rigtig god til samarbejde, og hvis der skal arbejdes i skyen er denne processor toptunet til opgaverne. Den er også hurtig of effektiv lokalt, så der er ingen behov for, at man skal være på internettet. Det er dog ikke denne type af Intel Pentium processor, der oftest ses, hvorfor det nok også er den, der har fået tilnavnet Silver, kontra dens storesøster.

Intel Pentium Gold

Intel Pentium Gold er på mange måder storesøsteren til Silver. De er gode til mange af de samme ting, men Gold er endnu bedre egnet til hverdagsopgaver, og den er bare stærkere og hurtigere end sin lillesøster. Det er derfor også standarden nu om dage, at din Intel Pentium processor er en Gold serie. Silver findes derude, men for det mest er der bare ikke den store grund til at vælge dem, når Gold står klar og parat.

Spar penge på en Intel Pentium processor

Hvis du har brug for en CPU til din computers dagligdagsbrug, så er Intel Pentium det oplagte valg. Det er ikke bare fordi, den er budgetvenlig og tilpasset præcis dette formål, det er også fordi den er besparende på andre måder. En CPU i den høje og avancerede ende bruger en helt masse strøm – ofte er det så meget, at man faktisk skal tjekke om ens strømforsyning er kompatibel, for ellers risikerer du nemt, at du bare ikke har processorkraft til noget som helst.

Intel Pentium bruger derimod meget lidt strøm af en processor. Det er fedt, fordi du så ikke behøver at overveje, hvorvidt du skal have fat i en virkelig dyr strømforsyning, og så sparer du på den måde endnu flere penge. Men det er også ekstra fedt, fordi din computer bare helt generelt bruger mindre strøm, idet processoren, der er noget af det mest intensive til at bruge energi i en PC, bare bruger meget mindre, end du er vant til. På den måde bliver det derfor også en billigere processor, bare fordi den sparer dig så meget strøm, som den gør.

Det en Intel Pentium processor dermed sælger sig på, er, at det er en CPU, som er billig og strømbesparende, samtidig med at den hjælper din computer med at opnå effektivitet med alle basisopgaver du måtte have brug for at løse. Tilsammen giver det en stor balance i forhold til pris og ydeevne, som det bare ikke er til at slå. Du kan måske finde en CPU, der ikke koster lige så meget. Det er også helt sikkert, at du kan finde en CPU, der er meget, MEGET stærkere. Men det er ikke nemt at finde en, der for samme pris er lige så stærk, og er lige så god til det, som den gør.

Spørgsmål angående vores CPU’er?

Har du nogen spørgsmål om vores udbud af Intel Pentium processorer, eller er der andre af vores CPU’er eller hardware, som du gerne vil vide mere om? Vores kundeservice står klar og vil med glæde hjælpe dig, hvis du skal guides til det rigtige valg af processor. Alt vi behøver at vide, er, hvad for en slags budget du er på, og hvilke behov du har. Så snart vi har fundet ud af det, kan vi uden problemer guide dig til det helt rigtige valg.