Her på denne side kan du tage et kig på vores udvalg af Intel Xeon processorer. Skal du bruge en kraftfuld og effektiv processor til en rigtig god pris så er du helt sikkert kommet til det rette sted. Med en Intel Xeon processor får du ydeevne i topklasse og vi fører adskillige modeller fra den populære serie, i flere forskellige prisklasser.  Derudover kan vi selvfølgelig også tilbyde modeller fra flere af markedets mest erfarne producenter, for at sikre en høj kvalitetsstandard. Se nærmere på hele vores udvalg af de anerkendte Intel Xeon processorer nedenfor og find den model, der opfylder dine krav.

Resultater: 762
Resultater: 762Intel Xeon processorer i alle prisklasser

Hos Føniks Computer gør vi vores yderste for at fører de mest kraftfulde processorer i branchen og i den forbindelse er Intel Xeon ikke nogen undtagelse. Kunne du tænke dig en særdeles kraftfuld CPU til en fair pris så er Xeon fra Intel bestemt ikke til at komme udenom. Vi kan tilbyde modeller i forskellige GHz som 1.7 GHz, 2.3 GHz, 2.6 GHz, 3.5 GHz og mange andre! Vi byder på modeller i flere forskellige prisklasser så du kan finde den helt rette CPU, uanset om du skal bruge en meget billig eller mere avanceret model.

Hos Føniks Computer har du altid mange forskellige valgmuligheder og det gælder også for vores Intel Xeon processorer. Du kan for eksempel både få Dual-Core og Quad-Core Intel Xeon processorer, når du handler med os. Også bushastigheden varierer fra produkt til produkt, med valgmuligheder som 400 MHz, 1333 MHz og endda hele 2133 MHz.

Med vores smarte søgefunktion til højre på siden kan du gøre din søgning meget nemmere. Her kan du selv udpege din foretrukne bushastighed, socket, clock-frekvens, cache, antal kerner og selvfølgelig producent. Derudover gør vi også vores bedste for at holde os opdaterede i forhold til de nyeste processorer fra vores producenter, og vi tilføjer jævnligt nye modeller til vores udvalg. Som altid skal du være meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål angående valg af Intel Xeon processor, eller vedrørende udvalget generelt.