Er du på udkig efter en prisvenlig processor? Så er du havnet på den rigtige side. Hos Føniks Computer kan vi tilbyde dig et omfattende sortiment af Intel i5 processorer, der er lige så billige som de er effektive. Vi har selvfølgelig samlet de bedste modeller for at sikre en høj kvalitet, når du handler hos os. Derudover består vores udvalg af Intel i5 processorer af flere forskellige prisklasser og de individuelle specifikationer varierer naturligvis derefter. Vil du have kvalitet, pålidelighed og effektivitet når det kommer til hardware, så se nærmere på vores udvalg af Intel i5 processorer nedenfor.

Resultater: 61
Resultater: 61Effektive og hårdføre Intel Core i5 processorer

Kunne du tænke dig en effektiv CPU, der samtidig kan fås til en fordelagtig pris? Så er en Intel i5 CPU bestemt et oplagt valg. Hos Føniks Computer kan vi tilbyde et stort udvalg af de populære Intel i5 processorer, i både den meget billige og lidt mere avancerede ende, for at alle kan være med. Intel har stor erfaring både i forhold til pålidelige og innovative designløsninger af høj kvalitet. Du går derfor ikke galt i byen med vores udvalg.

Vores sortiment af Intel i5 processorer byder på mange forskellige valgmuligheder, herunder antal kerner, cache størrelse, clock-frekvens og meget mere. Hvis du leder efter en processor med høj ydeevne, der passer til soklen på dit bundkort, vil du sikker kunne finde den rette model hos os. Har du allerede nu en idé om hvad du søger, kan du gøre brug af vores praktiske søgefunktion til højre på siden. Her kan du for eksempel vælge antal kerner, clock-frekvens, cache, socket og mere.

For at kunne tilbyde dig de nyeste Intel i5 modeller, gør vi også vores ypperste for at holde os opdaterede i forhold til den seneste udvikling på markedet. Du er derudover meget velkommen til at kigge forbi en af vores butikker, eller kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål eller tvivl angående vores udvalg.

Få masser af fordele med en Intel Processor

Når du skal i gang med at bygge din nye computer fra bunden, står valget af processer meget åbent, da det endnu ikke afhænger af en bundplade. Det kan derfor være, at du står og overvejer, hvilket brand, der kan levere den bedste processor til dig. Her er en Intel Processor et godt valg. Intel blev grundlagt tilbage i 1968 og har lige siden udviklet deres processorer for hele tiden at have en opdateret teknologi. Det har resulteret i mange generationer af processorer og den velkendte i-serie, der består af Intel Core i5 samt deres anerkendte i3, i7 og i9-serier. Med en processor fra Intel, er du altså sikret en god, stabil processor af høj kvalitet og med en høj ydeevne. Da Intel processorer er meget udbredte og et af de mest kendte og benyttede brands, vil du med en Intel CPU også have et bredt udvalg af kompatible bundkort. Dette er især en fordel, hvis du har specielle ønsker til dit bundkort. Hos Føniks Computer finder du et stort udvalg af bundkort til Intel processorer.

Intel Core i5 - gode gaming processorer til rimelige penge

Intel Core i5 er en af de mest anvendte serier af processorer i Intels velkendte i-serie. Disse processorer er især velegnede til dig, der vil bygge en god computer til gaming. Med en Intel Core i5 processor får du nemlig en processor med gode kompetencer til en god pris. Intel Core i5 er en multi core processor, der skaber en stabil oplevelse selv under pres – også når det kommer til de nye spil. Med en Intel Core i5 CPU vil du desuden også kunne arbejde med lettere redigering af film og billeder i tunge programmer som Adobe Premiere og Photoshop. Hvis dit hovedformål med din computer er tungere opgaver og redigeringsarbejde, så overvej også processorer fra i7-, og i9-serierne. i5 processorer og de andre serier fra Intel Core findes i mange generationer.

Sådan vælger du den rigtige Intel Core i5 processor

Hos Føniks Computer er vi stolte forhandlere af flere generationer af Intel Core i5 processorer. Processorernes egenskaber og ydeevne varierer fra generation til generation. Derfor er det vigtigt, at du finder den, der passer til dine behov. Vi har her samlet tre ting, du skal være opmærksom på, når du køber din nye Intel Core i5 processor:

Antallet af kerner: Antallet af kerner i Intel Core i5 CPU’erne varierer både mellem generationer og internt i den enkelte generation. Det vil sige, at du kan vælge en processor med flere eller færre kerner afhængigt af dit behov. Generelt gælder det, at jo flere kerner en CPU har, desto flere opgaver kan computeren klare på samme tid. Hvis du ønsker en hurtig og stærk PC, er det dog også vigtigt at være opmærksom på single core-scoren. Nogle programmer og processer bruger nemlig kun én kerne. Derfor kan ydeevnen ikke blot gøres op i antallet af kerner, men også i den enkelte kernes performance.

Clockfrekvens: Clockfrekvensen beskriver antallet af cyklusser, som din CPU udfører pr. sekund. Denne måles ofte i gigahertz, GHz, og giver altså et indtryk af processorens hastighed. Det er dog vigtigt ikke udelukkende at kigge på clockfrekvensen, når du vælger din nye Intel Core i5 processor. Det er nemlig kombinationen af clockfrekvens, cachestørrelse og antallet af kerner og tråde, der kan give dig et indtryk af processorens performance.

Ekstra funktioner: Intels processorer findes i mange varianter og udvalget hos os er stort. For overblikkets skyld er det altså en fordel at kende til navngivningen af Intels processorer med specielle funktioner. Hvis du leder efter en Intel Core i5 processor med mulighed for at blive overclocket, skal du finde en processor, hvis navn slutter på et K. Intel Core i5 processorer findes også i en model, der ikke indeholder en grafikchip. Denne model slutter på F. Hvis du leder efter en processor, der kan overclockes og ikke indeholder en grafikchip, skal du altså lede efter en CPU, der har endelsen KF.