Resultater: 69
Resultater: 69


loader

Effektive og hårdføre Intel Core i5 processorer

Kunne du tænke dig en effektiv CPU, der samtidig kan fås til en fordelagtig pris? Så er en Intel Core i5 CPU bestemt et oplagt valg. Hos Føniks Computer kan vi tilbyde et stort udvalg af de populære Intel Core i5 processorer, i både den meget billige og lidt mere avancerede ende, så alle uden problemer kan være med, og få lige det, de har behov for. Intel har stor erfaring både i forhold til pålidelige og innovative designløsninger af høj kvalitet. Du går derfor ikke galt i byen med en alsidig Intel Core i5 CPU.

Vores sortiment af Intel Core i5 processorer byder på mange forskellige valgmuligheder, herunder antal kerner, cache størrelse, clock-frekvens og meget mere. Hvis du leder efter en processor med høj ydeevne, der passer til soklen på dit bundkort, vil du sikker kunne finde den rette model hos os. Har du allerede nu en idé om, hvad du søger, kan du gøre brug af vores praktiske søgefunktion til højre på siden. Her kan du for eksempel vælge antal kerner, clock-frekvens, cache, socket og meget mere, så du nemt og gnidningsfrit kan finde lige den Intel Core i5 CPU, du har brug for.

For at kunne tilbyde dig de nyeste Intel Core i5 modeller, gør vi også vores ypperste for at holde os opdaterede i forhold til den seneste udvikling på markedet. Det betyder, at du altid kan finde de nyeste generationer af processorer og anden hardware lige her på vores hjemmeside. Du er derudover meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål eller tvivl angående vores udvalg.

Køb din nye CPU hos Føniks Computer

Er du på udkig efter en prisvenlig processor? Så er du havnet på den rigtige side. Hos Føniks Computer kan vi tilbyde dig et omfattende sortiment af Intel Core i5 processorer, der er lige så billige som de er effektive. Vi har selvfølgelig samlet de bedste modeller for at sikre en høj kvalitet, når du handler hos os. Derudover består vores udvalg af Intel Core i5 processorer af flere forskellige prisklasser, og de individuelle specifikationer varierer naturligvis derefter. Om du vil have en ældre model eller fra den nyeste generation, så har vi det helt sikkert her. Vil du have kvalitet, pålidelighed og effektivitet når det kommer til hardware, så se nærmere på vores udvalg af Intel Core i5 processorer her på siden.

Få masser af fordele med en Intel Processor

Når du skal i gang med dit nye byg selv computer projekt helt fra bunden, står valget af processer meget åbent, da det endnu ikke afhænger af en bundplade. Det kan derfor være, at du står og overvejer, hvilket brand der kan levere den bedste processor til dig. Her er en Intel Processor et godt valg. Intel blev grundlagt tilbage i 1968 og har lige siden udviklet deres processorer for hele tiden at have den bedste teknologi på markedet. Det har resulteret i mange generationer af processorer og den velkendte i-serie, der består af Intel Core i5 samt deres anerkendte i3, i7 og i9-serier.

Med en processor fra Intel, er du altså sikret en god, stabil processor af høj kvalitet og med en høj ydeevne. Da Intel processorer er meget udbredte og et af de mest anerkendte og benyttede brands, vil du med en Intel CPU også have et bredt udvalg af kompatible bundkort. Dette er især en fordel, hvis du har specielle ønsker til dit bundkort. Hos Føniks Computer finder du et stort udvalg af bundkort til Intel processorer, hvis byg selv PC drømmen skal udleves igennem Intel og deres CPU'er.

Intel Core i5 - gode gaming processorer til rimelige penge

Intel Core i5 er en af de mest anvendte serier af processorer i Intels velkendte i-serie. Disse processorer er især velegnede til dig, der vil bygge en god computer til gaming. Med en Intel Core i5 processor får du nemlig en CPU med gode kompetencer til en god pris. Intel Core i5 er en multi core processor, der skaber en stabil oplevelse selv under pres – også når det kommer til de nyeste spiltitler.

Med en Intel Core i5 CPU vil du desuden også kunne arbejde med lettere redigering af film og billeder i tunge programmer som Adobe Premiere og Photoshop. Det er meget alsidige CPU'er, der er god etil dig, der skal bruge en computer til lidt af det hele. Hvis dit hovedformål med din computer er tungere opgaver og redigeringsarbejde, så overvej en stærkere processor fra i7-, og i9-serierne. i5 processorer og de andre serier fra Intel Core findes i mange generationer, hver af de nyeste stærkere end de ældre, og vi har altid de nyeste generationer klar her ved Føniks Computer.

Sådan vælger du den rigtige Intel Core i5 processor

Hos Føniks Computer er vi stolte forhandlere af flere generationer af Intel Core i5 processorer. Processorernes egenskaber og ydeevne varierer fra generation til generation, og derfor er det vigtigt, at du finder den, der passer bedst til dine behov. Her der tre overvejelser ved din nye CPU, du skal være opmærksom på, inden du vælger og køber en Intel Core i5 processor:

  • Antallet af kerner: Antallet af kerner i Intel Core i5 CPU’erne varierer både mellem generationer og internt ved den enkelte modeller. Det vil sige, at du kan vælge en processor med flere eller færre kerner afhængigt af dit behov. Generelt gælder det, at jo flere kerner en CPU har, desto flere opgaver kan computeren håndtere på samme tid. Hvis du ønsker en hurtig og stærk PC, er det dog også vigtigt at være opmærksom på single core scoren. Nogle programmer og processere bruger nemlig kun én kerne. Derfor kan ydeevnen ikke blot gøres op i antallet af kerner, men også i den enkelte kernes performance.
  • Clockfrekvens: Clockfrekvensen beskriver antallet af cyklusser, din CPU udfører per sekund. Denne måles ofte i GHz, altså gigahertz, og giver et indtryk af processorens hastighed. Det er dog vigtigt ikke udelukkende at kigge på clockfrekvensen, når du vælger din nye Intel Core i5 processor. Det er nemlig kombinationen af clockfrekvens, cachestørrelse og antallet af kerner og tråde, der kan give dig et indtryk af processorens performance.
  • Ekstra funktioner: Intels processorer findes i mange varianter, og udvalget hos os er stort. For overblikkets skyld er det altså en fordel at kende til navngivningen af Intels processorer med specielle funktioner. Hvis du leder efter en Intel Core i5 processor med mulighed for at blive overclocket, skal du finde en processor, hvis navn slutter på et K. Intel Core i5 processorer findes også i en model, der ikke indeholder en grafikchip. Denne model slutter på F. Hvis du leder efter en processor, der kan overclockes og ikke indeholder en grafikchip, skal du altså lede efter en CPU, der har endelsen KF.

Har du nogen spørgsmål om Intel Core i5 CPU'erne vi har på lager? Så skal du endelig ikke tøve med at få fat i vores kundeservice. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med at finde den helt rigtige processor, om det så er en I5'er eller ligefrem en AMD Ryzen CPU. Du kan få fat på os via mail, telefon eller ved at skrive i chatten her på siden og du finder vores informationer øverst på siden – som altid ser vi hos Føniks Computer frem til at rådgive dig med dit køb!