Hos Føniks Computer ønsker vi at tilbyde vores kunder et bredt sortiment af udstyr og tilbehør til netværk til gode priser. Vi fører derfor et bredt udvalg af løsninger inden for multiplexere, hvis primære funktion er at generere et enkelt udgangssignal. Vores adskillige multiplexere accepterer flere indgange, og tillader derfor flere input over den sammen kanal. Er du på udkig efter en effektiv metode til datakomprimering, eller mangler du en ny multiplexer? Så gå på opdagelse her på siden, hvor vi sælger modeller til ethvert behov. Du kan blive klogere på hver enkelt variant under produktets udvidede specifikationer, som indebærer forbindelsesteknologi, model, egenskaber, antal porte og meget mere. Køb din nye multiplexer lige her – vi har gode priser og hurtig levering.

Resultater: 2
Resultater: 2Multiplexer hos Føniks Computer – Kvalitet til gode priser
Hvis du mangler multiplexere, går du ikke forgæves her hos Føniks Computer. Vi er eksperter inden for udstyr og tilbehør til netværk, og står altid klar til at hjælpe dig i valget af en ny multiplexer. Er du i tvivl om, hvilken multiplexer, der passer til dit behov, og antallet af porte du skal transformere? Ring til os på tlf. 70 60 60 64 eller send en mail til kontakt@fcomputer.dk så finder vi sammen den bedste løsning til dig eller din arbejdsplads. Du kan stole trygt på, at vi kun forhandler en lang række af markedets mest anerkendte og populære producenter, som lever op til vores høje kvalitetsstandarder. Køber du din nye multiplexer hos os, sikrer du god service og hurtig levering.

Markedets bedste multiplexere – stort udvalg

Find den rette model til dit behov i hjemmet eller på arbejdspladsen her i vores udvalg af multiplexere med varierende antal porte. Transformer flere signaler til et enkelt signal med en kvalitets multiplexer fra Føniks Computer som tillader flere brugere/programmer at benytte det samme medie. Når du benytter en multiplexer, kan du reducere antallet af ledninger og kabler på kontoret eller i hjemmet. Vi forhandler naturligvis multiplexere i forskellige prisklasser, størrelser og til forskellige behov, så du altid kan vide dig sikker på, at du kan finde det, du søger her på vores webshop. Vores personale har mange års erfaring, og vi er eksperter inden for multiplexere, netværk og andet relevant tilbehør i kategorien. Har du brug for hjælp til at finde den helt rette model? Du er altid velkommen til at kontakte os på mail kontakt@fcomputer.dk eller tlf. 70 60 60 64. Husk vi har stort varelager samt fysiske butikker i både Aarhus og København, og derfor sender din ordre hurtigt og sikkert til dig.