Resultater: 62
Resultater: 62


loader

Dell OptiPlex – oplagte erhvervscomputere

Der er mange grunde til at anskaffe sig en stationær computer. Det kan være til hverdagens ærinder i hjemmet, for mange handler det ofte om, at de gerne vil have en gaming PC og i erhvervslivet er gode computere også en nødvendighed.

Hvis det er en god arbejdscomputer, eller flere, til erhvervslivet som er nødvendigt, så er Dell OptiPlex ofte et af de bedste valg, man kan tage sig. Dell har skabt disse stationære til erhvervslivet, hvor de byder på stabilitet og pålidelig ydeevne, samtidig med at der er et enormt udvalg af forskellige modeller til forskellige behov.

Skal der arbejdes med programmer, som kræver ekstremt meget af PC'en, så er Dell Precision towers eller Dell Precision bærbare nok vejen frem, da de er specielt lavede til dette. Ellers, så er Dell OptiPlex det oplagte valg, og man kan også få nogle rigtige stærke modeller her.

Dell OptiPlex byder på utrolig meget

Uanset hvilken stationær man har fat i, så kan den selvfølgelig hjælpe en med rigtig meget. Alligevel er hver en desktop ikke den samme. For der er stor forskel på forskellige serier af PC'er fra forskellige producenter, og modellerne i hver serie kan også ligge et godt stykke fra hinanden.

Forskellige modeller i en serie har givetvis mange ligheder. For eksempel er alle Dell OptiPlex bærbare til erhverv. Men de har mange muligheder, du ikke nødvendigvis finder på andre computere til arbejdet, og du har et ekstremt udvalg at vælge imellem. Derfor er disse punkter hver at have fokus på, når du tænker på Dell OptiPlex:

 • Formfaktor og ydeevne – mange muligheder
 • Holdbarhed ud over det sædvanlige
 • Sikkerhedsfunktioner
 • Designet til IT-support
 • Masser af tilslutningsmuligheder
 • Overraskende miljøvenlige

Dell OptiPlex er ikke blot blevet lavet og smidt ud i verden uden tanke. Det er en serie af stationære computere, hvor der er blevet tænkt over detaljerne, så de er perfekt tilpassede til erhvervslivet.

Mange muligheder

Der er mange muligheder med Dell OptiPlex, og det er der især på grund af to meget specifikke årsager. Begge handler om, at der er mange forskellige modeller, som man kan vælge imellem. Men derudover handler det om specifikationer og formfaktor.

Hvad specifikationerne angår, så er det især angående processor og RAM, at man vil kunne finde forskellige modeller. Hos Føniks har vi Dell OptiPlex modeller med både Intel Core i3, i5 og i7, og du kan få dem med 8 til 16 GB RAM. Alt efter behov kan man altså få fat i meget forskellige PC'er.

Der er også forskellige formfaktorer, alt efter hvad I har behov for. Det er derfor hver at bruge filtreringsværktøjet til højre i toppen af siden med Chassis / Model, alt efter om du skal bruge:

 • Et tower
 • Alt-i-én
 • Lille formfaktor
 • Ultralille formfaktor

Et tower er din helt standard stationære computer, sådan som du kender den, blot med det fornuftige design fra Dell OptiPlex. Lille og ultralille formfaktor er meget derhenad, men det er blot hvor hardwaren befinder sig i et mindre kabinet, så det ikke fylder lige så meget.

Alt-i-én er dog en unik mulighed. Her kan du få en Dell OptiPlex, hvor computer og skærm bogstavelig talt er bygget sammen, men hvor du stadig har alle de tilslutningsmuligheder og den ydeevne, du ville forvente fra et standard tower.

Med en Dell OptiPlex alt-i-én sparer du en masse plads, samtidig med at du vælger en nem løsning, hvor du slipper for at skulle købe en skærm. Ofte er der også touchskærm, hvilket nogle brugere absolut elsker.

Utroligt holdbare

Når man skal have en eller flere computere til arbejdspladsen, så skal de selvfølgelig også være holdbare. For hvis de ikke pålideligt kan køre i mange timer ad gangen, og hvis de ikke kan holde en masse år, så bliver det bare en masse udskiftning af IT hele tiden.

Derfor er Dell OptiPlex bygget med netop denne form for holdbarhed. De er selvfølgelig ikke beregnet til at få en masse tæv – det er de færreste computere – men de er robuste og godt gennemtestede, så man kan være sikker på, at de kan holde til at blive brugt.

Sikkerhed i topklasse

Uanset hverv, så er der helt sikkert oplysninger på jeres arbejdsplads, som i ikke vil dele med andre. Derfor er der smarte sikkerhedsfunktioner bygget ind i Dell OptiPlex maskinerne. For det skal ikke være nemt at tilgå følsomme data. Her er for eksempel tale om:

 • Dell SafeBIOS
 • TPM (Trusted Platform Module)
 • Dell Data Guardian

SafeBIOS giver ekstra sikkerhed helt ned på BIOS-niveau, Data Guardian hjælper med ekstra databeskyttelse og TPM hjælper med kryptering af hardware. Foruden jeres egne sikkerhedsforanstaltninger, så bliver det ikke mere sikkert end med Dell OptiPlex.

Nemme at understøtte

IT og elektronik skal altid understøttes. Sådan er det, desværre, bare med avancerede systemer. For at gøre det så nemt for IT-afdelingen som muligt, så er Dell OptiPlex udstyret med funktioner, der hjælper med understøttelsen af disse PC'er.

Der er her tale om Dell Command Suite, Dell Client Command Suite og Dell Client Management Pack. Det handler om, at I skal bruge så lidt tid og penge som muligt, når der skal ordnes noget i systemet. Derfor er det så nemt som overhovedet muligt med Dell OptiPlex.

Rigeligt med tilslutningsmuligheder

Der er altid meget, som skal sluttes til en computer, og derfor er der rigeligt med tilslutningsmuligheder i en Dell OptiPlex. Det kan for eksempel være, at der skal tilsluttes ikke bare en men mange flere skærme, og det kan også være en masse andre enheder, som I vil have i computeren.

Det er er intet problem med Dell OptiPlex. For Dell ved nemlig godt, at en god arbejdscomputer skal have alverdens tilslutningsmuligheder. Det er derfor, at de har sørget for det.

Dell sigter grønt

Dell gør deres for at være så miljøvenlige som muligt. Det er godt for planeten, men ofte er det også godt for deres kunder. Dell OptiPlex er meget effektive med deres energiforbrug, hvilket betyder et mindre elforbrug. Det er selvfølgelig godt for miljøet, men det er også godt for pengepungen.

Bliv erhvervskunde hos Føniks Computer

Har I brug for en eller flere Dell OptiPlex til jeres virksomhed, og er der måske også andet udstyr og andre kontorartikler, som I går og mangler? Så kan I med fordel overveje at blive erhvervskunde hos Føniks.

Det gør det nemmere for os at guide og vejlede jer, samtidig med at vi bedre kan komme i dialog med jer om jeres virksomheds behov.

Har du nogen spørgsmål?

Har du nogen spørgsmål angående Dell OptiPlex, eller er der andre workstations eller erhvervscomputere, som du gerne vil vide mere om? Så kan du altid tage en snak med vores kundeservice.

Ringer du til os indenfor vores åbningstider, så står vi klar til en uformel samtale, og ellers kan du altid skrive til os i chatten eller per mail, så kommer vi tilbage til dig hurtigst muligt. Det er ikke altid nemt at vælge en computer til erhvervslivet, men vi vil med glæde hjælpe dig med det.