Resultater: 30
Resultater: 30


loader

Dell Precision tower – din workstation

Hvis man virkelig skal have noget arbejde fra fingrene i erhvervslivet, så er det nødvendigt med en effektiv workstation. For selvom en god bærbar har sin plads, så er prisen kontra ydeevnen bare noget helt andet, når man ser på en arbejdsstation.

Der er mange gode workstations på markedet. Nogen er billige og til det gængse kontorarbejde, andre er avancerede og til at køre tunge programmer. Én ting er dog helt sikkert, og det er, at hvis du leder efter en arbejdscomputer i høj kvalitet, så er et Dell Precision tower det rigtige valg.

Et Dell Precision tower er en workstation af format. Her får du god kvalitet, høj ydeevne og moderne teknologi i én pakke, der er nem at slutte til og komme i gang med. De er derfor et oplagt valg for alle og enhver, der skal bruge en eller flere kraftfulde stationære computere til erhvervslivet.

Fordelene ved et Dell Precision tower

Når du investerer i et Dell Precision tower, så investerer du i en lang række fordele, der gør arbejdet nemmere og øger produktiviteten. Du kan derfor især se frem til:

  • Et hav af forskellige modeller
  • ISV certifikation
  • En PC med muligheder
  • Høj holdbarhed
  • Avanceret køleevne og støjreduktion
  • Energivenlig

Der er altså rigeligt at se frem til, når der skal et Dell Precision tower på, eller under, bordet.

Mange modeller

Uanset hvad du går og mangler, så er der uden tvivl et Dell Precision tower, der passer til dit behov. Der er godt belæg for dette, og det er fordi der er så utroligt mange forskellige modeller at vælge imellem.

Det betyder, at du kan finde en billig maskine, der effektivt kan bruges til Officepakken, emails og anden generel brug, men at du også kan finde en ekstremt avanceret maskine, som både kan håndtere 3D-rendering og avancerede regnskabsprogrammer.

Imellem de to ekstremer er der også et utal af Dell Precision towers, med mange forskellige specifikationer, så de kan bruge stil megen forskelligt arbejde. Skal der også bruges bærbare på kontoret, så er der også Dell Precision bærbare, som man kan komplimentere sine workstations med.

ISV certifikation

ISV (Independent Software Vendor) certifikationer på Dell Precision towers sikrer dig, at du får en arbejdscomputer, der er kompatibel med og har optimeret ydeevne med en lang række professionel software.

Du behøver derfor ikke bekymre dig om, hvorvidt computeren fungerer og kan køre de programmer, som I har behov for. For det kan du være sikker på, at et Dell Precision tower med de rigtige specifikationer sagtens kan.

Tilslut og opgrader

Som ved enhver god workstation, så er der mange tilslutningsmuligheder, så man nemt kan have masser af skærme, og eventuelt andre enheder, sluttet til. Uanset hvad, så skal der trods alt være plads til det, man har behov for.

Derudover er Dell Precision towers også nemme at opgradere. Skal I om nogle år måske bruge et nyere grafikkort eller processor? Så kan en person med den korrekte knowhow nemt udskifte hardwaren, så man slipper for at købe en helt ny PC.

Slidstærke og holdbare

Et Dell Precision tower kan holde til en hel del. Bevares, så bør man nok ikke teste, hvorvidt de kan holde til at blive kørt over af en lastbil, men overordnet set er de holdbare nok til, at de sagtens kan tåle at være på et kontor, hvor et uheld eller to nemt kan finde sted.

Derudover er disse PC'er også utroligt slidstærke. En workstation som et Dell Precision tower skal trods alt kunne holde til at køre og blive brugt i utroligt mange timer ad gangen, for det er ofte en nødvendighed i erhvervslivet.

Selvfølgelig skal computeren slukkes i ny og næ, men de kan virkelig stå tændt og arbejde i lang tid af gangen, og også uden at de bliver slidt op af det.

Kølig og stille

En arbejdsplads kræver ofte en vis mængde koncentration, og der er derfor ingen grund til, at der er mere larm end nødvendigt. Det er sjældent et problem, hvis man blot har et par browservinduer og Officepakken kørende, men med krævende programmer skal PC'en ofte spille lidt med sine hardware muskler.

Derfor er Dell Precision towers udviklet til at være så stille som muligt, også selvom de har effektiv køling, der tillader computeren virkellig at presse mest mulig ydeevne igennem. Stilhed på arbejdspladsen er en dyd, så det er stilhed i Dell Precision towers også.

Strømbesparende

Når du sætter et Dell Precision tower i stikkontakten, så har fyret op for en PC, der er ekstremt energieffektiv. Det betyder både at det er et grønt valg, men at det samtidig også er et valg, der sparer på elregningen. Det er et winwin, der samtidig lader jer vinde i arbejdsregi.

Stærke specifikationer

Dell Precision towers har exceptionelt gode specifikationer, så du uden problemer i en af de mange modeller kan finde lige det, du går og leder efter.

Skal det blot være en office computer, så er der modeller, der ikke en gang har et dedikeret grafikkort. Her kan CPU'en i stedet klare alt det, der skal til i kontorets hverdag.

Der er også modeller, der har de stærkeste CPU'er og GPU'er på markedet, samt op til 32 GB RAM. Her er der ikke blot tale om grafikkort til forbrugerniveau, men i stedet stærke sager som NVIDIA Quadro og lignende. Med et Dell Preicison tower kan du derfor få lige den ydeevne, der passer til dit behov.

Bliv erhvervskunde hos os

Overvejer du at investere i et eller flere Dell Precision towers? Er der eventuelt også andet udstyr og/eller kontorartikler, som firmaet har behov for? Så overvej at blive erhvervskunde hos Føniks Computer. Det gør det nemmere for os at vejlede dig, og det giver dig adgang til mange fordele.

Har du nogen spørgsmål om Dell Precision towers?

Hvis du har nogen spørgsmål om vores Dell Precision towers, andre af Dells produkter eller noget helt andet, så er du mere end velkommen til at spørge vores kundeservice. Vi vil hellere end gerne svare på dine spørgsmål og lede dig i den rigtige retning.

Alt du behøver at gøre er at skrive til os i chatten her på siden eller at skrive en mail til os. Så skal vi nok komme tilbage til dig, så hurtigt som vi kan. Ellers er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe indenfor vores åbningstider. Vi vil hellere end gerne sørge for, at du finder den helt rigtige computer.