SPIL bannerEr du på udkig efter underholdning for alle pengene, hvor alle kan være med uanset alder, og hvor der er flere timers sjov - så er du kommet til det rette sted! Hos Føniks Computer kan du nemlig finde et væld af forskellige familiespil til hele familien hvor alle kan være med. Her er det muligt at finde flere spil, hvor du kan have timevis af sjov en fredag aften, for hele familien, hvor selv de ældste og yngste kan være med. Du kan finde familiespil inden for et hav af forskellige genre, hvor du kan vælge mellem vidensspil, brætspil, kortspil og mange flere! Se vores store udvalg af familiespil nedenfor og find det næste store hit til fredag aften.

Resultater: 59
Resultater: 59


loader

Find det næste hit af familiespil til fredag aften

Leder du efter det næste store hit til fredag aften hvor familien er samlet til ren råhygge, så skal du ikke gå glip af vores store udvalg af familiespil lige her på siden. Her kan du finde fantastiske sjove og underholdende familiespil, hvor hele familien er underholdt i flere timer af gangen. Det er perfekt til de sene aften nætter og fredagshyggen. Du kan finde flere af de helt nyeste og mest populære familiespil som blandt andet EGO, Monopoly, Trivial Pursuit og mange flere af de helt store navne. Der er dømt hygge for alle pengene, når du finder et af de spændende familiespil her på siden - så kig endelig vores store udvalg igennem af bl.a. populære brætspil der kan skabe underholdning i timevis.

Familiespil hvor alle kan være med - også de helt yngste! 

De fleste af vores familiespil her på siden er nogle du kan spille sammen med hele familien, hvor selv de helt små i familien kan være en del af spillet. Du kan finde flere familie udgaver af spil som blandt andet Trivial Pursuit og så har vi selvfølgelig også flere familiespil der er beregnet til at kunne blive spillet børn. Du kan derfor med fordel kigge vores familiespil igennem for at finde et spil der kun er for børnene eller et spil der kan spilles af alle sammen med børnene - og den ældste generation kan selvfølgelig også være med i hyggen. 

Flere af vores spil til familien er underholdning i flere timer, hvor du kan spille brætspil som for eksempel Ticket to Ride og Monsterland hvor du kommer ud på en helt eventyrlig rejse og dermed kan bruge en hel aften i hyggens tegn. Her er der altså dømt hygge i flere timer og disse spil er derfor gode til når der er familiefødselsdage, julehygge eller andre mærkedage hvor hele familien er samlet i mange timer. 

Skal det være familiespil der er lidt mere avancerede, hvor de lidt ældre i familien også kan have det sjovt, så kan du med fordel kigge på flere af vores familiespil fra Game InVentorS - her kan du blandt andet finde flere forskellige quiz og trivia spil. Skal du udfordre din hjerne, og en andens, så kan du også finde flere forskellige udgaver af skak i vores vidensspil.

Ta’ ud at rejse med god underholdning

Mange af vores familiespil er større spil der passer bedst ind i ens hjem, men vi har selvfølgelig også flere spil i rejsestørrelse som du kan tage med dig på tur. Her kan du finde mini udgaver af velkendte spil som du helt sikkert kender, men du kan også finde flere nye og populære spil i rejsestørrelser som du let kan tage med dig når du rejser på ferie. Du kan finde familiespil i rejsestørrelse der kan give dig masser af underholdning hvis du skal på en længere rejse eller skal slappe af i et sommerhus hvor der ingen internet er - så er selv de unge teenagere underholdt under hele turen. 

Du kan også nemt tage kortspil med på turen, som vi har et fint udvalg af, hvor du kan finde flere forskellige og sjove kortspil der let kan underholde hele familien i mange timer. Kig endelig vores store udvalg igennem af spil for at finde det perfekte spil til turen.