FØDEVAREEMBALLAGE

Er du interesseret i en smart måde at opbevare din mad og drikke på i hjemmet og vil du gerne gøre det så genanvendeligt og bæredygtigt som muligt? Så kan du finde forskellig madopbevaring i form af fødevareemballage her hos Føniks. Du kan finde enkle og elegante måder hvorpå du opbevarer tørvarer som ris, pasta og bønner med vores udvalg af containere til mad. Det er også muligt at finde beholdere til brød som brødposer og brødkasser. Er du interesseret i en smart måde at holde tørsten væk med, så kan du også finde forskellige genanvendelige vandflasker. Uanset hvad du leder efter af fødevareemballage kan du finde det her, så kig endelig vores udvalg igennem forneden. 

Resultater: 51
Resultater: 51


loader

Sørg for at dine madvarer opbevares korrekt med kvalitets fødevareemballage

Har du brug for madopbevaring af høj kvalitet, der sørger for at dine madvarer holder i en længere periode uden at det føles tørt eller kedeligt når du bruger dem? Så bør du tage et kig på vores udvalg af fødevareemballage. Her på siden finder du nemlig et stort udvalg af forskellige former for madopbevaring der sørger for at holde din mad og drikke frisk indtil du skal bruge dem.  

Du finder smart fødevareemballage der er beregnet til at holde holde tørvarer friske i en lang periode, som passer elegant ind i dit køkken, idet deres design og udseende er skabt til at passe med enhver smag. Det er opbevarings elementer der er elegante, enkle og smukt designede. Du kan finde dem i enten glas eller i farve, så du helt selv kan vælge hvilken der passer til din stil i hjemmet. Er du interesseret i madopbevaring der holder din mad frisk imens du også kan se hvad der er i opbevaringen? Så finder du blandt andet enkle containere og sæt af glas.

Skal du på en længere tur eller skal familien have en picnic i haven så kan du også finde tasker med køleelementer som du kan opbevare din mad i midlertidigt. Dette er en smart måde at opbevare mad, især om sommeren, når du skal ud på en cykel- eller køretur og har brug for at bringe frokost med dig. En bæretaske holder din mad frisk og klar til når det skal spises.

Hvis du skal på en længere gåtur så finder du også flere former for drikkedunke og vandflasker der er af høj kvalitet og holdbare. De holder din vand, sodavand eller saftevand, frisk i flere timer og du kan finde modeller der også har smarte is-funktioner der holder din vand iskold. 

Se vores udvalg af fødevareemballage her på siden og find lige præcis det du går og leder efter.