Resultater: 1446
Resultater: 1446


loader

Find den rigtige monitor arm eller skærmholder til dit behov

Det er blevet meget almindeligt, både på arbejdet og i hjemmet, at gøre brug af en monitor arm eller en skærmholder. For selvom man ofte sagtens kan klare sig med en computerskærm, der står på sine egne fødder, så giver en monitor arm bare noget ekstra.

Det er en helt anden verden ved computeren, når du virkelig selv bestemmer, hvilken position du vil have dine skærm i. Det er meget rarere for dig, og samtidig er det også meget bedre for dig. Det er ergonomi i topklasse.

Det betyder dog ikke, at valget nødvendigvis er helt ligefrem. For en monitor arm og en skærmholder bruges til lidt forskellige ting, og der er også forskel på en single monitor arm og en dual monitor arm. Overvej derfor om du skal bruge:

  • Skærmholder
  • Monitor arm
  • Dual monitor arm

Der er trods alt forskellige fordele og ulemper ved dem. Hvis du vil have mere informaton, så læs mere herunder. Vi skal nok hurtigt gennemgå det for dig.

Skærmholder

En skærmholder er generelt for dig, der gerne vil have en enkel løsning – det vil især handle om at montere din skærm direkte på en væg. Det kan være til en stor skærm, men normal 24 tommers skærme kan også monteres med disse.

Selvom en skærmholder til tider er den korrekte løsning, så skal man dog huske på, at de ofte er noget mere begrænsede. Medmindre man investerer i en avanceret model, så kan en skærmholder ofte blot køre en skærm op eller ned.

Overvej derfor om din monitor skal monteres på væggen, eller om den skal sidde på skrivebordet. For hvis den skal sidde på skrivebordet, så er en skærmholder nok ikke den bedste løsning.

Monitor arm

En monitor arm er derimod det oplagte valg, hvis din skærm skal monteres på skrivebordet. Det giver dig muligheden for i sandhed at justere skærmens position, så den passer perfekt til dit behov.

Det gør det ikke blot en monitor arm til et rart valg, det gør den til i direkte ergonomisk valg. Pludselig er begrænsningerne fjernede – du kan justere din skærm, til den er i lige den position, der passer dig bedst. Og hvis du sætter dig anderledes, så kan du blot justere skærmen igen.

Alt efter dit behov for tilt, rotation og lignende på skærmen, så hold dog ekstra øje med den monitor arm du investerer i. De er trods alt ikke alle ens, og nogle af de billigere modeller har måske ikke de funktioner, du har brug for.

Dual monitor arm

Ud over at kvalitet og funktioner svinger fra monitor arm til monitorarm, så er der også forskel på, hvor mange skærme de kan holde. For en standard monitor arm holder kun én skærm, men det er meget normalt nu om dage at bruge mere end det.

Vil du gerne have to computerskærme op på én gang, så er en dual monitor arm ofte et bedre bud end at købe to enkle. Det er en oplagt mulighed, og helt perfekt til dig, der godt ved, at én skærm bare ikke er nok.

Sådan helt lagpraktisk er en dual monitor arm præcis ligesom en single, der er bare plads til to skærme på den i stedet. Det er det ergonomiske valg til dig, der har brug for at holde flere bolde i luften på én gang, så du kan effektivisere arbejdet.

Vælg den rigtige monitor arm

Du har nok rimelig godt styr på, om du skal have en skærmstander eller en monitor arm. Én ting er dog at vide, hvad du gerne vil have. Noget andet er at vælge den rigtige model. Der er lige et par punkter, man bør holde øje med, når ma ner ude efter en ny monitor arm:

  • Vægtkapacitet
  • Kabelstyring
  • Kvalitet

Det er ikke en avanceret affære at få fat i en monitor arm. Det betyder dog ikke, at man bør gå ud i verden og blindt købe en, uden lige at tænke sig lidt om.

Vægtkapacitet

Det klart vigtigste at have styr på, når du skal have fat i en ny monitor arm, er om den faktisk kan holde din skærm. Sørg derfor altid for at tjekke den maksimale vægtbyrde, en givet monitor arm kan holde til, inden du investerer i den.

Hvor i værste tilfælde, så kan der ske nogle utroligt grimme uheld, hvis en for svag monitor arm bliver brugt til en for tung skærm. Og ingen har lyst til hverken ødelagt monitor arm eller en skærm der falder ned.

Kabelstyring

Det er ikke sikkert, at kabelstyring i din monitor arm betyder noget for dig – ofte kan man selv klare det forholdsvis nemt. Hvis du gerne vil have dette feature, så er det dog nødvendigt for dig at se dig omkring, indtil du finder en monitor arm, der opfylder dit behov.

Kvalitet

Kvalitet og udseende på din monitor arm er altid værd at overveje. Vil du gerne have en model i sort, sølv eller en anden farve, så er det selvfølgelig oplagt at gå efter det.

Kvaliteten kan have noget at gøre med, om du vil have en monitor arm i et bestemt materiale – aluminium og jern er trods alt ikke helt det samme. Her er det også en god ide at se på etablerede mærker, såsom gear4u, AOC, Dell eller lignende.

Er du i tvivl om noget?

Er du i tvivl om noget angående monitor arms eller skærmstandere? Uanset om det handler om et bestemt produkt eller vores udvalg generelt, så er du mere end velkommen til at spørge os til råds. Vores kundeservice vil med glæde hjælpe dig!

Ring til os indenfor vores åbningstider, så tager vi gladeligt en snak med eller. Hvis du ikke har lyst til at ringe, så kan du også altid sende os en mail, som vi nok skal svare på hurtigst muligt, eller skrive til os i chatten her på siden.