Konfirmationsinspiration banner.


Konfirmationerne er lige om hjørnet, og mange går og savner gave inspiration. Er du en af de søgende, der gerne vil have gave inspiration til de kommende konfirmationer? Så er du heldig nok til, at vi her hos Føniks er fyldt med super gode ideer, som helt sikkert kan give dig ideer til, hvad konfirmanden i år skal have i konfirmationsgave. Vi har et utroligt bredt udvalg, der alt sammen kan bruges til konfirmationsgaver eller gave inspiration, og der skal nok være noget her på siden, som de heldige konfirmander virkelig vil sætte pris på. Så længe du er ude i god tid, skal gave inspirationen nok nå at falde på plads, så du har ingen grund til bekymringer. Her på siden har vi alt det, du har brug for.

Resultater: 46
Resultater: 46


loader

Gave inspiration til alle og enhver

Leder du efter gave inspiration til alle konfirmationerne i år? Det er der mange der gør, og hos Føniks vil vi rigtig gerne hjælpe dig, med at finde den helt rigtige gave til den heldige konfirmand. Her på siden kan du finde gave inspiration til hvem som helst, for ligegyldigt hvem konfirmanden er, så skal de selvfølgelig have nogle fede gaver, som de bliver super glade for.

Teknologi og IT

Der er mangt og meget, som en konfirmand går rundt og mangler, og du kan derfor være helt sikker på, at du her kan finde noget, de har smidt på deres ønskeseddel, eller også ligefrem noget som de måske ikke har tænkt over, men som de havde ønsket, at de havde skrevet på ønskesedlen. Det gælder især for IT og teknologi, da dette ofte kan ende op i beløb, som et ungt menneske uden fuldtidsjob ikke bare sådan lige får råd til.

Apple produkter er virkelig populære iblandt de unge, og mange af dem har brug for elektronik, som de kan tage med sig rundt og bruge hvor som helst. Det er nemt, det er handy og det er virkelig smart. Her kan en MacBook eller en iPad være virkelig gode som konfirmationsgaver, da de helt rigtige modeller af disse ofte står højt på ønskelisterne.

På samme vis ligger et Smartwatch og en ny telefon helt sikkert også højt på listen over ting, som konfirmanderne gerne vil have sig. Smartwatches har et utal af funktioner, hvem som helst kan udnytte til at berige deres hverdag med, samtidig med at de også gælder som et smykke. Alle skal bruge en telefon, men for de unge har den helt rigtige telefon en helt anden betydning. Det er en stor del af deres miljø og hvordan de interagerer med hinanden. En ny telefon fra ønskelisten er derfor altid en af de bedste gave ideer, du kan få.

Lej og goder minder

Selvom nogen tror det, så er det en løgn, når folk tror, at man bliver for gammel til at lege. Der er altid leg, der passer sig til alderen, og nogen former for leg er udformet til at passe sig til alle aldre. For eksempel er LEGO ikke bare nogle plastikklodser for børn, det er noget, som er passende for folk i alle aldrer. Konfirmanden skal selvfølgelig ikke have det samme LEGO, som barnet på 5 år – det er trods alt to meget forskellige aldersgrupper. Konfirmanderne skal have LEGO til voksne, og her er der en masse fedt, lige fra LEGO Star Wars til LEGO Harry Potter til en helt masse andet. Det handler mindre om LEGO, og mere om at den LEGO de får, tilhører en franchise, de er fan af.

Ens konfirmation er noget vi alle ved, at man husker for evigt. Minder er vigtige for alle, og det gør sig ikke bare gældende for ældre, men også for unge. Derfor kan det være en rigtig god ide at give et virkelig godt kamera i gave. Dette er den oplagte måde for hvem som helst at fanger et minde som et øjebliksbillede i høj kvalitet, som man derefter altid kan besøge med et enkelt blik på det billede, man en gang tog. Om billederne så bliver taget til konfirmationen eller på et helt andet tidspunkt, er ikke altid det vigtige. Det handler om at samle så mange minder som muligt til tiden fremefter.

Lyd er vigtig

Det er ligegyldigt, om en ung person snakker med vennerne, ser en film eller lytter til musik eller måske et podcast. Det er altid vigtigt, at have god lyd, og det er der op til flere måder at opnå på. Derhjemme er nogle gode højtalere altid i høj kurs, da disse giver fantastisk lyd, når der skal høres musik eller ses film og serier. Det er en perfekt gave til en konfirmand, der med glæde kan bruge højtalerne i mange år fremefter. På samme måde kan et headset også være en rigtig god gave. Det gør det nemmere at snakke privat med sine venner og giver mulighed for at nyde forskellige medier på farten. Der er ikke en teenager, som ikke kan bruge et virkelig højkvalitets headset – du skal bare finde ud af, hvilken slags de foretrækker, hvis gaven skal være helt perfekt.

Vi håber, at du her på siden har fundet det, du leder efter, eller at vi i det mindste har kunnet inspirere dig til at finde den helt rigtige gave. Konfirmationen er et magisk øjeblik for en ung person, og derfor er det kun ret og rimeligt, at alle andre gør deres for, at det bliver en helt speciel dag. For mange er en stor del af magien at prøve at få nogle helt specielle gaver, som de endnu ikke selv er i stand til nemt at gå ud og købe. Gør konfirmation speciel, giv en god gave.