ASUS gaming skærme banner
 

Med en ASUS gaming skærm kommer du hurtigt ind på slagmarken, hvorfra du kan sprede din dominans vidt og bredt. For hver en gamer er en skærm ekstremt vigtig, og derfor foreslår vi hos Føniks Computer altid at købe fra et godt mærke. En ASUS gaming skærm må i den grad siges at være et godt valg, da du fra denne producent ved, at du virkelig får høj kvalitet til en overkommelig pris. En ASUS monitor sikrer dig et knivskarpt skærmbillede med høj refresh rate, en lynhurtig responstid og et bredt udvalg af forskellig opløsninger i forskellige tommer. Om du er til de budgetvenlige TUF Gaming produkter, eller om banebrydende ROG er mere dig, så er der helt klart en ASUS gaming skærm, der er din tid værd. Alt du behøver at gøre, er at se dig om i vores brede udvalg her på siden.

Resultater: 80
Resultater: 80


loader

ASUS monitor – stort udvalg hos Føniks Computer

Hos Føniks Computer har vi et kæmpe udvalg af ASUS monitors – både til gaming, kontorarbejde og grafisk design. Producenten laver både PC’er og hardware, men ASUS monitors forbliver et hit ved millioner verden over. Det stilrene design, den høje ydeevne og alsidigheden i deres produktlinjer gør det nemt for hvem som helst at finde en ASUS monitor, der passer dem helt perfekt.

Det er også derfor, at vi hos Føniks Computer har sørget for at have så bredt et sortiment som muligt af ASUS monitors. For når kvalitet kan udvikles, så det passer til alle og én, og det samtidig er noget, der kan købes til en virkelig overkommelig pris, så er det helt umuligt for os at sige nej tak. Det tænker vi også der er for alle andre, så slå dig endelig løs i vores udvalg af ASUS monitors – det kan betale sig!

ASUS gaming skærm – det optimale valg til gaming

ASUS gaming skærme er et hit, og det er med god grund. En ASUS gaming skærm har altid en stærkt optimeret ydeevne, et krystalklart skærmbillede og de er alsidige ud over alle grænser. Ligegyldigt hvad du skal bruge en ASUS gaming skærm til, og ligegyldigt hvilke genrer af spil, du foretrækker at spille, så skal du nok finde lige det, du går og leder efter.

Foretrækker du PlayStation eller Xbox, så er der ASUS gaming skærme, Next-Gen Console skærme, der er speciallavede præcis til dette formål. Hvis du vil have en curved ASUS gaming skærm, så ligger dette også i vores arsenal, og der er også 4k monitors og skærme der er speciallavede til esport. Hvis du kigger efter en ASUS gaming skærm, så har du i sandhed et hav af muligheder, der former sig rundt om den perfekte sten, der er dine behov.

ASUS TUF Gaming

En af de to underkategorier af ASUS gaming skærme er ASUS TUF Gaming. I denne serie bliver der lavet meget andet end lige skærme – du kan for eksempel også finde PC’er og headsets. TUF Gaming er produkter, der er ideelle til gaming. Om du så vil på eventyr for dig selv eller med dine venner, eller om du foretrækker hæsblæsende online player versus player kamp, så er der et TUF produkt til dig. Hvis du er på udkig efter en ASUS monitor, der giver dig alt du skal bruge til gaming, men samtidig vil du gerne have den til et meget overkommeligt budget, så er en ASUS gaming skærm markeret som TUF lige det, du går og leder efter. TUF Gaming er specifikt lavet til at være et budgetvalg, der stadig giver dig virkelig god kvalitet for pengene.

ASUS ROG

Hvis banebrydende hardware udviklet med gaming for øje er lige din kop te, så er Republic of Gamers – bedre kendt som ROG – lige det, du går og leder efter. Der er også ASUS gaming skærme der har fået ROG stemplet, og de er helt sublime til alle dine gaming behov. ROG Strix og ROG Swift serierne er nogle af de bedste ASUS gaming skærme, du kan få, og hvis du sidder uden hæmninger og er klar til at nå toppen af dit game, så er det nok ved Republic of Gamers mærkede ASUS monitors, at du gerne vil se dig omkring. Hardcore gaming kræver hardcore udstyr og hardware. Det gælder også din skærm, og der vil vi gerne foreslår en ASUS gaming skærm, som der står ROG på.

Både ROG og TUF Gaming har som sagt en masse andre produkter, der hører sig til, så det er ikke kun ASUS monitors. Du kan for eksempel se på udvalget af bærbare, som vi hos Føniks Computer også sidder inde med et godt lager af.

Specifikationerne på ASUS gaming skærme

Den bestemmende faktor på en skærm til gaming er selvfølgelig ikke udseendet, selvom der selvfølgelig ikke er nogen grund til, at en skærm skal være grim. Ja, din ASUS monitor skal være æstetisk lækker og fed at se på, men det der afgør, hvorvidt det er en god skærm at game med eller ej, er og bliver dens specifikationer. For hvis du har en skærm med lav refresh rate, under fuld HD opløsning og en langsom responstid, så bliver skærmbilledet ikke bare grimt og kedeligt, alting kommer også til at foregå med så meget input lag, at du ender med at rive dit eget hår ud. Det fortjener ingen gamer at opleve, og derfor er en ASUS gaming skærm et oplagt valg, da de alle har virkelig optimerede specs.

Opdateringshastighed

Du kan roligt forvente, at hver en ASUS gaming skærm har minimum 144Hz opdateringshastighed. Der er mange af dem, der har endnu mere, hvilket på ingen måde er et problem, men de har alle sammen minimum 144Hz opdateringshastighed. For hvis din ASUS gaming skærm, eller nogen som helst anden skærm, opdaterer mindre end 144 billeder i sekundet, så ender skærmbilledet bare med ikke at være særlig godt, og alting bliver et langsomt og kedeligt rod. Her skal du huske, at din ASUS gaming skærm også kræver et godt grafikkort, hvis billedkvaliteten virkelig skal være god.

Opløsning

Hvis du vil have de vildeste eventyr, som du kan leve dig fuldt ud ind i, så skal din ASUS gaming skærm have en god opløsning. Medmindre du virkelig er super hype på AAA-titlerne, så er en 4k ASUS monitor nok ikke nødvendig, selvom det selvfølgelig er lækkert, hvis stjernerne står på linje, og du lige kan få det. Fuld HD er dog til langt de fleste computerspil mere end fint, og du kommer ikke til at sidde og føle, at du mangler noget.

Responstid

En god skærm til gaming skal have så lav en responstid som muligt. Derfor har ASUS gaming skærme altid en ekstremt lav responstid – ofte helt ned til 1 millisekund. Det betyder, at du har mulighed for at spille med de bedste, og at du på hvert et eventyr uden problemer kan blokere alle slag og ramme perfekt. Med en ASUS gaming skærm får du den bedst mulige responstid, og det er guld værd, når der skal noget gaming på bordet.

Er der andet, du vil vide?

Har du spørgsmål til vores sortiment af ASUS gaming skærme? Så er du mere end velkommen til at tage fat i vores kundeservice. På telefonen eller på skrift, vi sidder altid klar til at hjælpe dig og til at svare på dine spørgsmål.