ASUS gaming skærme banner
 

Med en ASUS gaming skærm kommer du hurtigt ind på den virtuelle slagmark, hvorfra du kan sprede din dominans vidt og bredt. En skærm er ekstremt vigtig for alle gamere, og derfor foreslår vi hos Føniks Computer altid at købe fra et godt og velkendt mærke. En ASUS gaming skærm må i den grad siges at være et godt valg, da du fra denne producent ved, at du virkelig får høj kvalitet til en overkommelig pris. En ASUS monitor sikrer dig et knivskarpt skærmbillede med høj opdateringshastighed, en lynhurtig responstid og et bredt udvalg af forskellig opløsninger samt forskellige størrelser. Om du er til de budgetvenlige TUF Gaming produkter, eller om banebrydende ROG er mere dig, så er der helt klart en ASUS gaming skærm, der er din tid værd. Alt du behøver at gøre, er at se dig om i vores brede udvalg her på siden.

Resultater: 99
Resultater: 99


loader

FAQ

Hvad skal man kigge efter når man køber gamer skærm?

Du skal lede efter en høj opdateringshastighed (144Hz eller mere), en lav responstid (5 millisekunder eller mindre) og full HD eller bedre opløsning.

Hvorfor vælge buet skærm?

Hvis du gerne vil have endnu mere indlevelse, når du gamer eller ser film, så kan en buet skærm være en god ide. En buet skærm lader dig gøre brug af dit perifere syn, hvilket giver dig bedre overblik over den.

Hvor mange Hz til gaming?

Vi foreslår som minimum 144Hz til gaming, hvis du vil have den optimale oplevelse. Spiller du skydespil, bør du dog overveje 200Hz eller mere.

ASUS monitor – stort udvalg hos Føniks Computer

Hos Føniks Computer har vi et kæmpe udvalg af ASUS monitors – både til gaming, kontorarbejde og grafisk design. Producenten laver både PC’er og hardware, men ASUS monitors forbliver et hit ved millioner verden over. Det stilrene design, den høje ydeevne og alsidigheden i deres produktlinjer gør det nemt for hvem som helst at finde en ASUS monitor, der passer dem helt perfekt.

Det er også derfor, at vi hos Føniks Computer har sørget for at have så bredt et sortiment som muligt af ASUS monitors. For når kvalitet kan udvikles, så det passer til alle og én, og det samtidig er noget, der kan købes til en virkelig overkommelig pris, så er det helt umuligt for os at sige nej tak. Det tænker vi også det er for alle andre, så slå dig endelig løs i vores udvalg af ASUS monitors – det kan betale sig!

ASUS gaming skærm – det optimale valg til gaming

ASUS gaming skærme er et hit, og det er med god grund. En ASUS gaming skærm har altid en stærkt optimeret ydeevne, et krystalklart skærmbillede og de er alsidige ud over alle grænser. Ligegyldigt hvad du skal bruge en ASUS gaming skærm til, og ligegyldigt hvilke genrer af spil, du foretrækker at spille, så skal du nok finde lige det, du går og leder efter.

Foretrækker du PlayStation eller Xbox, så er der ASUS gaming skærme, Next-Gen Console skærme, der er speciallavede præcis til dette formål. Hvis du vil have en curved ASUS gaming skærm, så ligger dette også i vores arsenal, og der er også 4k monitors og skærme der er speciallavede til e-sport. Hvis du kigger efter en ASUS gamer skærm, så har du i sandhed et hav af muligheder, der former sig perfekt om dine behov. Der er her især to typer af ASUS monitors, det er værd at kigge på:

ASUS TUF Gaming

En af de to underkategorier af ASUS gaming skærme er ASUS TUF gaming skærme. I ASUS TUF-serien bliver der lavet meget andet end lige skærme – du kan for eksempel også finde PC’er og headsets. TUF Gaming er produkter, der er ideelle til gaming. Om du så vil på eventyr for dig selv eller med dine venner, eller om du foretrækker hæsblæsende online player versus player kamp, så er der et TUF produkt til dig. Hvis du er på udkig efter en ASUS monitor, der giver dig alt du skal bruge til gaming, men samtidig vil du gerne have den til et meget overkommeligt budget, så er en ASUS gaming skærm markeret som TUF lige det, du går og leder efter. TUF Gaming er specifikt lavet til at være et budgetvalg, der stadig giver dig virkelig god kvalitet for pengene.

ASUS ROG

Hvis banebrydende hardware udviklet med gaming for øje er lige din kop te, så er Republic of Gamers – bedre kendt som ROG – lige det, du går og leder efter. Der er også ASUS gaming skærme, der har fået ROG stemplet, og de er helt sublime til alle dine gaming behov. ROG Strix og ROG Swift serierne er nogle af de bedste ASUS gaming skærme, du kan få, og hvis du sidder uden hæmninger og er klar til at nå toppen af dit game, så er det nok ved Republic of Gamers mærkede ASUS monitors, at du gerne vil se dig omkring. Hardcore gaming kræver hardcore gamer udstyr og gamer hardware. Det gælder også din skærm, og der vil vi gerne foreslå en ASUS gaming skærm, der står ROG på.

Både ROG og TUF Gaming har som sagt en masse andre produkter, der hører sig til, så det er ikke kun ASUS monitors. Du kan for eksempel se på udvalget af bærbare, som vi hos Føniks Computer også sidder inde med et godt lager af. Ellers foreslår vi i den grad også, at du ser hvad vi har at byde på af gamer mus, gamer tastaturer og gamer headsets, da disse alle er essentielle for gameren. Hvis du gerne vil have disse i den bedst mulige kvalitet, så er det dog Logitech G pro serien, du skal have fingrene i. Med en Logitech G pro X superlight ved din højre hånd, et Logitech G pro keyboard foran dig og et Logitech G pro headset over hovedet, så har du det perkte setup til din ASUS gaming skærm.

Specifikationerne på ASUS gaming skærme

Den bestemmende faktor på en skærm til gaming er selvfølgelig ikke udseendet, selvom der selvfølgelig ikke er nogen grund til, at en skærm skal være grim. Ja, din ASUS monitor skal være æstetisk lækker og fed at se på, men det der afgør, hvorvidt det er en god skærm at game med eller ej, er og bliver dens specifikationer. For hvis du har en skærm med lav opdateringshastighed, under full HD opløsning og en langsom responstid, så bliver skærmbilledet ikke bare grimt og kedeligt, alting kommer også til at foregå med så meget input lag, at du ender med at rive dit eget hår ud. Det fortjener ingen gamer at opleve, og derfor er en ASUS gaming skærm et oplagt valg, da de alle har virkelig optimerede specs. Du skal især huske at se efter:

  • Opdateringshastigheden
  • Opløsningen
  • Responstiden

Opdateringshastighed

Du kan roligt forvente, at hver en ASUS gaming skærm har minimum 144Hz opdateringshastighed. Der er mange af dem, der har endnu mere, hvilket på ingen måde er et problem, men de er alle sammen minimum 144Hz. For hvis din ASUS gaming skærm, eller nogen som helst anden skærm, opdaterer mindre end 144 billeder i sekundet, så ender skærmbilledet bare med ikke at være særlig godt, når du sidder og gamer, og alting bliver et langsomt og kedeligt rod. Her skal du huske, at din ASUS gaming skærm også kræver et godt grafikkort, hvis billedkvaliteten virkelig skal være god. Hvis du har en skærm med AMD FreeSync eller NVIDIA G-SYNC, så bør du også vælge henholdsvist et AMD grafikkort eller et NVIDIA grafikkort, for at du kan udnytte synkroniseringsteknologien.

Opløsning

Hvis du vil have de vildeste eventyr, som du kan leve dig fuldt ud ind i, så skal din ASUS gaming skærm have en god opløsning. Medmindre du virkelig er super hype på AAA-titlerne, så er en 4k ASUS monitor nok ikke nødvendig, selvom det selvfølgelig er lækkert, når opløsningen er så god, at dine computerspil nærmest ligner en virtuel imitation af virkeligheden. Full HD er dog til langt de fleste computerspil mere end fint, og du kommer ikke til at sidde og føle, at du mangler noget. At vælge full HD i stedet for quad HD eller 4k, er også et af de steder, hvor du virkelig kan spare nogle penge på din nye ASUS monitor. Du skal blot sørge for at vælge opløsning efter, hvad dine behov er, så skal du nok ende ud med et rigtig godt resultat.

Responstid

En god skærm til gaming skal have så lav en responstid som muligt. Derfor har ASUS gaming skærme altid en ekstremt lav responstid – ofte helt ned til 1 millisekund. Det betyder, at du har mulighed for at spille med de bedste, og at du på hvert et eventyr uden problemer kan blokere alle slag og ramme perfekt. Med en ASUS gaming skærm får du den bedst mulige responstid, og det er guld værd, når der skal noget gaming på bordet. For hvis alting sker for langsomt på skærmen, så kommer du ikke langt som gamer.

Er der andet, du vil vide?

Har du spørgsmål til vores sortiment af ASUS gaming skærme, eller måske til noget helt andet? Så er du mere end velkommen til at tage fat i vores kundeservice. På telefon eller på skrift, vi sidder klar til at hjælpe dig og til at svare på dine spørgsmål, så du kan finde ud af, hvilken ASUS monitor der passer bedst til dig dog dine behov.