NESPRESSO

Mangler du en ny Nespresso? Hos Føniks kan du få et væld af de populære kaffemaskiner fra Nespresso til skarpe priser. Vi har altid et godt sortiment af de bedste modeller, så du frit kan vælge den Nespresso De' Longhi der passer til dig. Er du til ekstraordinært god kaffe, som både dufter og smager helt exceptionelt godt, så skal du vælge en Nespresso maskine. Med de smarte Nespresso kapsler, kan du brygge lige præcis den kop kaffe, du allerbedst kan lide. 

Inviterer du gæster, kan hver gæst også få deres favoritkaffe, uden nogen af jer behøver gå på kompromis med smag og styrke. Er du til mælk i kaffen, så har Nespresso De' Longhi også kaffemaskiner med indbyggede eller eksterne mælkeskummere, så du kan lave en perfekt latte macchiato. 

Resultater: 14
Resultater: 14


loader

Køb Nespresso hos Føniks 

Er du på udkig efter en ny og smart kaffemaskine, som kan lave fantastisk smagfuld kaffe? Så skal du se mere her på siden. Hos Føniks har vi et bredt sortiment af Nespresso De’ Longhi maskiner, så du kan få lige præcis den smag af kaffe, du er allermest vild med. 

Mangler du en kvalitets kaffemaskine, som kan lave andet end blot den kedelige filterkaffe, så skal du gå efter en Nespresso De’ Longhi. Nespresso kaffemaskinen er nærmest blevet standard i mange danskeres hjem, og det er ikke uden grund, at Nespresso er blevet så populært. 

Stort udvalg af de populære kaffemaskiner fra Nespresso 

Hos Føniks kan du finde et stort udvalg af Nespressomaskiner fra det kendte brand De’ Longhi. Du kan vælge mellem forskellige modeller, alt efter hvad dit behov er. Her hos Føniks sælger vi de populære kaffemaskiner fra Nespresso De’longhi, hvor du kan vælge om du vil have en maskine der kan lave helt almindelig espresso, eller om du vil have mulighed for også at lave cappuccino eller latte macchiato. Når du skal have en ny kaffemaskine, kan du enten vælge en helt almindelig filterkaffemaskine, en automatisk kaffemaskine der kværner hele bønner, eller du kan vælge en Nespresso De’ Longhi nespresso. 

Hvad er fordelen ved at vælge en Nespresso?

Der er mange fordele ved Nespresso. Når du vælger en Nespresso maskine, laver den kaffe ved hjælp af kaffekapslerne, hvor du kan vælge mellem at hav af forskellige smage. Du kan blandt andet få koffeinfri, vaniljesmag, espresso og helt almindelig kaffe. 

Du kan mikse smage som du har lyst til, og skal du blot brygge én kop kaffe ad gangen, er en Nespresso maskine perfekt. 

Hvis du gerne vil have god kaffe, men ikke kan drikke en helt kande, eller måske du er den eneste i husstanden der drikker kaffe, så er det ideelt at vælge en Nespresso De’ Longhi. Du undgår derfor at smide kaffe ud, og du kan nemt og enkelt brygge en koppe kaffe til dig selv. 

Det tager ca. 30 sekunder at få brygget en kop kaffe med en Nespresso kaffemaskine, hvor det med almindelig filterkaffe tager væsentligt længere tid. 

Vælger du en kaffemaskine fra Nespresso De’ Longhi, får du muligheden for at brygge forskellige typer af kaffe, som du ikke får ved en almindelig filterkaffemaskine. 

Du kan få kaffe med steamet mælk, espresso, store og små kopper, og du kan variere i koffein styrken, og mængden af vand. Du får altså mulighed for at lave præcis den kop kaffe, som du allerbedst kan lide det. Og har du gæster, kan de få den præcis som de kan lide det. Denne fordel får man ikke, når man brygger en helt almindelig kop filterkande kaffe. 

Der er altså tydeligvis mange gode fordele ved en Nespresso maskine, og det er også derfor, det er en af de mest populære kaffemaskiner i Danmark. 

Hvilken Nespresso De’ Longhi maskine skal jeg købe?

Hos Føniks kan du vælge mellem flere forskellige modeller af kaffemaskiner fra Nespresso, og vi har altid et godt og varieret udvalg af de mest populære modeller på markedet. Når du skal vælge hvilken Nespresso De’ Longhi du gerne vil købe, så skal du tage udgangspunkt i dit behov. Er du til helt almindelig kaffe, skal det være med mælk, skal der følge en mælkeskummer med, skal du kunne steame mælken direkte på maskinen? Der er mange overvejelser at gøre sig, når man skal vælge den rigtige model.

Hvis du er til kaffe med mælk, altså en Caffe latte, cappuccino, latte macchiato eller lignende, så anbefaler vi dig, at du skal købe en af Nespresso modeller, med enten plads til en ekstern mælkeskummer, eller med en indbygget mælkeskummer - også kaldet en capuccinatore. 

Er du ikke til mælk, og regner ikke med at få behov for en mælkeskummer, så kan du gå efter en af de Nespresso modeller, som kan producere rent lungo kaffe eller espresso kaffe. 

Køb Nespresso De’ Longhi til gode priser hos Føniks 

Køber du din Nespresso De’ Longhi hos Føniks, er du altid sikker på god kvalitet og gode priser. Vi er altid skarpe på priserne, og hos os får du også gratis levering. Du kan derfor være sikker på, at når du handler hos Føniks, så får du en god og tryg handel, og naturligvis også med garanti fra producenterne. 

Så er du på udkig efter en ny og elegant Nespresso De’ Longhi maskine, så skal du nu ikke lede længere. Du kan købe lige præcis den maskine du ønsker her hos os, og så sørger vi for, at den kommer trygt hjem til dig. 

Hvad er Nespresso De’ Longhi?

De’ Longhi er et anerkendt Italiensk brand, som har ekspertise i at producere køkkenapparater - herunder kaffemaskiner. Når du køber en Nespresso maskine fra De’ Longhi, er det dermed De’ Longhi der er producenten bag. De’ Longhi er et brand for sig selv, dermed ikke at forveksle med producenten Nestlés kendte Nespresso maskiner. 

Når du vælger en Nespresso fra De’ Longhi, får du en både en Nespresso maskine, men producenten bag er altså De’ Longhi. 

Skal du købe kaffekapsler til, så skal du købe fra Nespressos eget mærke. 

Har du nogle spørgsmål til valg af Nespresso kaffemaskine?

Er du i tvivl om, hvilken Nespresso De’ Longhi du skal købe, så skal du endelig bare kontakte vores kundeserviceafdeling. Vores fantastiske og yderst kompetente personale sidder altid klar ved tasterne, hvad en du skriver en mail eller en chatbesked. Er du mere til en snak, så kan du ringe til os på tlf: 70 60 60 64.

Hvis du er mere til en anden type kaffemaskine end en Nespresso De’ Longhi, så har vi naturligvis også et stort udvalg. Du kan vælge mellem automatiske kaffemaskiner, filterkaffemaskiner, kaffekværne og meget mere. 

Så tag gerne fat i vores personale, hvad end det drejer som generelt om kaffemaskiner, eller helt specifikt om Nespresso De Longhi.