Resultater: 6
Resultater: 6


loader

Ofte stillede spørgsmål

En Ninja airfryer er en utrolig populær airfryer, og det betyder også, at der er mange forskellige spørgsmål, der bliver stillet omkring deres fancy maskiner. For at spare så meget af din tid som muligt, så har vi her samlet de oftest spurgte spørgsmål, når det kommer til Ninja airfryers, og airfryers helt generelt. Har du nogen spørgsmål, du ikke kan finde svar på her på siden, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Hvilken mad kan jeg lave i en Ninja airfryer?

Du kan lave den samme mad som du vil lave i en varmluftsovn hvor det mest populære er sunde alternativer til takeaway som bl.a. pommes frites eller fried chicken. Du kan dog også bage kager og brød, lave gryderetter og pastaretter i den samt meget andet.

Er en airfryer dyr i strøm?

Nej, en airfryer er rigtig billig i strøm, især når du sammenligner den med en normal ovn, der bruger omkring dobbelt så meget! Du kan derfor spare penge når det kommer til madlavning når du bruger en Ninja airfryer.

Er en Ninja airfryer pengene værd?

En Ninja airfryer kan helt klart være pengene værd hvis du leder efter en hurtig, nem og sund måde at lave lækker mad på samtidig med at du sparer på strømmen. 

Læs vores Ninja 400 vs Ninja 300 guide herLæs vores airfryer vs actifry guide herLæs vores guide til nemme airfryer opskrifter her

Gør hverdagen nemmere med en Ninja airfryer

Der er mange populære airfryers på markedet, men få er så populære som dem fra Ninja. Dette køkkenudstyr har taget markedet med storm, og det er der ikke noget at sige til. Det er den nemme, lækre og sunde måde at lave mad på – og når vi snakker om mad, så er disse tre ord jo lige det, som alle leder efter. En Ninja airfryer er derfor et oplagt køkkenapparat, der er med til at gøre din hverdag endnu nemmere når der skal laves mad.

Hvis du er ny til verden af airfryers, så kan det være du undrer dig over hvordan en Ninja airfryer præcist fungerer. Dette gør den ved at bruge varmluftteknologi til at tilberede maden, ligesom med en varmluftsovn, men i en kompakt størrelse der også er endnu billigere i strøm. Eftersom en Ninja airfryer bruger varmluftteknologi kan du helt udelukke enher form for fedtstof som olie eller margarine, men hvis du gerne vil tilføje lidt fedtstof til madlavningen kan du altid tilføje en bitte smule olie hvis det lyster.

Du skal derfor blot putte maden du vil lave i din Ninja airfryer, indstille den til at lave den form for mad – ofte har en Ninja airfryer bestemte indstillinger til bestemte typer af mad – og så fikser den et sprødt og lækkert måltid til dig og familien. I modsætning til en almindelig ovn eller varmluftsovn, så bliver maden i en Ninja airfryer tilberedt endnu hurtigere og måske endnu sundere hvis du udelader fedtstoffer. Du kan lave uendelige mange former for mad i en airfryer og flere fra Ninja kommer med 2 rum, der gør det muligt at tilberede flere former for mad på en og samme tid. 

Er du i tvivl om hvilke former for mad som du kan tilberede i din Ninja airfryer, så kan du altid se manualen der kommer med, som fortæller hvilket mad du kan lave, hvor lang tid det skal have og til hvor mange grader. Du kan også med fordel prøve at søge efter Airfryer opskrifter på Google, hvor du kan være sikker på at finde en masser lækre opskrifter eller læse vores blog med nemme airfryer opskrifter, der kan give dig en idé – du kan dog, som regel, lave alt i en Ninja airfryer som du kan lave i en almindelige varmluftovn.

Fordelene ved en Ninja airfryer 

Det kan være du spørger dig selv om hvilke fordele en Ninja airfryer har, når du allerede har en helt perfekt ovn stående i køkkenet som du bruger til daglig. Svaret er også, langt hen af vejen, meget simpel: en Ninja airfryer kan det samme som en varmluftovn, men den kan også noget mere. Den største fordel ved en Ninja airfryer er den kompakte størrelse, det at du nemt kan pakke den væk efter brug og både kan bruge den sammen med din ovn men også for sig selv – hvor du ovenikøbet kan spare penge på strøm når du laver mad i din airfryer.

En Ninja airfryer er selvfølgelig mindre end en almindelig ovn og hvis du skal lave et måltid til mange mennesker eller stege en kalkun i en god størrelse, så er ovnen det oplagte valg. Men med en Ninja airfryer får du dog et hav af fordele, som vi gerne vil præsentere for dig forneden, som en airfryer kan give dig i din hverdag:

  • Nem og hurtig madlavning
  • Alsidighed i de rette du kan lave
  • Et sundt madlavnings alternativ
  • Kvalitetsprodukt der leverer hver eneste gang

Madlavning der er nemt og hurtigt

Noget af det bedste ved en Ninja airfryer er, at de er super nemme at bruge, samtidig med at de hurtigt tilbereder maden for dig. Faktisk endnu hurtigere end en almindelig ovn eller varmluftovn. De fleste modeller har en skærm, der viser temperatur og tilberedningstid, så det er nemt at holde styr på, om maden får det den skal have, og hvornår den er færdig. De fleste Ninja airfryer modeller har også forudindstillede programmer, der gør det super nemt at lave for eksempel pommes frites, kyllingevinger, laks og meget andet. Maden skal blot i din Ninja airfryer, og så følger du instruktionerne. På den måde bliver din mad tilberedt både nemt og hurtigt – og så ender du også med et super lækkert resultat! Det er total luksus i hjemmet.

Alsidighed i de retter du kan tilberede

Hvis du er bange for, at du kun kan bruge din Ninja airfryer til et par enkelte retter, så kan du godt tro om igen. Noget af det fedeste ved en Ninja airfryer er, at du kan få en bred og varieret række af forskellige lækre og nemme retter. Alt fra frosne klassikere som pommes frittes, til kylling til grøntsager til fisk, samt en utrolig lang række af andre fødevarer kan let og uden problemer tilberedes på rekordtid i en Ninja airfryer. Hvis du får fat i en af de mere avancerede modeller, så kan de endda stege, bage, grille og til tider endda dehydrere maden! Det er derfor næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvor mange forskellige slags mad du kan lave med en Ninja airfryer.

Du kan nemlig tilberede alt det du kender fra almindelig madlavning i din ovn i køkkenet uanset om det er flødekartofler, en mindre ribbensteg, chokoladekage til en fødseldag eller måske bare opvarmning af resterne fra aftensmaden dagen før. Og hvis du vælger en bestemt model, så kan du tilberede flere måltider på én gang.

Sund og lækker mad

Hvis man vil have hurtig og lækker mad, der også er super nemt, så kan man jo fristes til at købe takeaway. Det er dog virkelig dyrt, især hvis man gør det ofte, og så er det virkelig sjældent, at det er en sund løsning. Her er en Ninja airfryer nok et af de bedste alternativer, du kan få fat i. For ikke nok med, at du hurtigt og nemt kan lave lækker mad med en Ninja airfryer, så er det også sundt da du ikke nødvendigvis behøver at tilføje fedtstoffer for at på perfekt stegt mad.

For det meste når du steger eller frituresteger mad, så bliver der brugt rigtig meget fedtstof. Du får et lækkert resultat, men det kan hurtigt blive meget fedtet, og det er helt sikkert ikke sundt. Med en Ninja airfryer kan du få det samme lækre resultat, men kun med ingen eller en lille smule olie. Hvilket også er grunden til en Ninja airfryer, eller airfryer generelt, er populære blandt mennesker der gerne vil spise sundere, tabe sig eller bare vil passe på med olie og smør. 

En Ninja airfryer hjælper dig altså med at lave sund mad, samtidig med at det er hurtigt og lækkert. Det er simpelthen drømmen! 

Gode produkter i god kvalitet fra Ninja

Der er ingen som gider købe en maskine, der går i stykker med det samme. Derfor er Ninja airfryers selvfølgelig lavet af kvalitetsmaterialer, og så de holder rigtig længe. De skal trods alt kunne arbejde med mad, som er noget af det vigtigste i ens hverdag, og så går det ikke, hvis man får fat i andenrangsudstyr. Du kan derfor være sikker på, at en Ninja airfryer er et kvalitetsprodukt, som du kan få glæde af langt ud i fremtiden, når du bruger den som beregnet. 

Med en Ninja airfryer har du ikke kun et kvalitetsprodukt der leverer madlavning i den bedste kvalitet, men også et produkt der sikrer et måltid der er sundt, hurtigt og nemt - og som sparer dig penge i strøm.

Der er en Ninja airfryer for alle uanset præferencer

Der er flere forskellige modeller af Ninja airfryers, og det er helt overlagt fra producentens side. Der er mange forskellige størrelser og prisklasser at vælge imellem, hvilket betyder, at der er en model, der passer til hvem som helst. Bor du for dig selv og behøver ikke noget vildt? Så er en lille Ninja airfryer til billige penge helt klart sagen. Har du en familie, og skal der laves meget mad? Så kan du med fordel vælge en af de store Ninja airfryers, så der kan laves mad til hele familien på en gang. Alt efter hvilke instillinger og funktioner du har behov for, så kan du også vælge imellem en enkel eller en avanceret model.

Der er altså en Ninja airfryer til alle og enhver. Alt du behøver at gøre for at finde køkkenapparatet, der kommer til at hjælpe dig fremefter, er blot at se dig omkring her på siden, og så skal vi hos Føniks Computer nok sende din nye airfryer til dig, så snart du har købt den. Så snart du har en Ninja airfyrer i huset, så bliver dine dage hurtigt bedre. Så hvad venter du på?

Den perfekte Ninja airfryer til den studerende 

Er du studerende eller bor du måske i en lille lejlighed med meget lidt plads i køkkenet, måske ovenikøbet i en studiebolig uden ovn så er en Ninja airfryer din følgesvend gennem din tid i lejligheden. Hvis du laver mad til en eller to mennesker, så kan en airfryer på omkring 3L eller 5L være det oplagte valg. Her får du en Ninja airfryer der ikke er for stor i forhold til pladsen, men som samtidig kan tilberede nok mad til op til to mennesker. 

Den perfekte Ninja airfryer til den lille familie 

Er i en lille familie der er på udkig efter lidt ekstra nemhed i hverdagen når der skal laves mad, så kan en airfryer mellem 5L til 10L være et godt valg for familien alt efter mængden af mad der skal tilberedes. Er det en ekstra portion mad der skal tilberedes hvis en i familien spiser noget andet, så kan 5L være helt fint, men hvis tanken er at denne Ninja airfryer skal være et alternativ til ovnen bør i kigge efter en der er op til 10L. 

Vi har bl.a. Ninja Foodi Dual Zone på 7.6L med to rum, hvor der kan tilberedes to måltider på en gang, der passer perfekt til den mindre familie der ønsker et sundere og billigere alternativ. Hvis der er et ønske om at tilberede flere måltider på en gang, men til flere, kan en Ninja Foodi MAX Dual Zone på 9.5L være et endnu mere oplagt alternativ. 

Hvis du er på udkig efter en bestemt Ninja airfryer model, en bestemt størrelse eller nogle bestemte funktioner er det bare med at kigge vores udvalg igennem. Vi har flere på lager lige nu, så vi kan sende både hurtigt og med gratis fragt så i kan gå igang med at lave nemt og hurtigt mad med det samme.