OPVASKEMASKINER

Trænger den gamle opvaskemaskine til at blive skiftet ud? Så fortvivl ikke! Her hos Føniks finder du nemlig altid en erstatning, til en god pris her i kategorien. Vi forhandler opvaskemaskiner for alle de kendte og anerkendte brands, så du kan købe en ny opvaskemaskine til dit hjem. Om du er til indbyggede, fritstående eller små bordopvaskemaskiner, er op til dig. Har du ikke plads til en stor opvasker, så har vi naturligvis flere gode alternativer til dig. 

Køb din nye opvaskemaskine her hos Føniks, og slip for den trælse opvask i hænderne. Du sparer både tid og vand, som helt sikkert kan mærkes på dit humør. Tag gerne et kig her på siden, og se vores store udvalg af opvaskemaskiner. 

Resultater: 24
Resultater: 24


loader

Køb din nye opvaskemaskine hos Føniks

Er du også godt træt af at vaske op i hånden, og bruge uendelig lang tid på at skylle af, vaske op og tørre af? Måske er det så ved at være på tide at investere lidt penge i en ny opvaskemaskine. 

Hos Føniks har vi et stort udvalg af de bedste opvaskemaskiner fra de anerkendte brands Siemens, Bosch, Beko, Amika, Bomann, Gorenje, Samsung & Whirlpool. Vi udvider hele tiden vores sortiment med de bedste modeller, og derfor kan du altid finde en god opvaskemaskine, som kan gøre dit liv meget lettere. 

Vælg mellem flere forskellige modeller

Hos Føniks er vi godt klar over, at alles køkkener er forskellige. Det kan være du er studerende med et lille køkken, men som ikke kan undvære en opvaskemaskine. Måske du har bygget dit drømmekøkken, og mangler en topklasse indbygget opvaskemaskine. Her hos Føniks har vi flere forskellige modeller at vælge mellem, så du kan finde lige præcis den model, der passer dit dit køkken. 

Bordopvaskemaskine

En bordopvaskemaskine er ideelt til det lille køkken, hvor sagtens kan optage lidt bordplads til din nye bordopvaskemaskine. Det er ofte en lille opvaskemaskine, perfekt til 1-2 mennesker. Du skal derfor vælge en bordopvaskemaskine, hvis du har en lille familie eller blot er dig selv. 

Der kan være plads til 7-9 kuverter ad gangen, svarende til 1-2 personer. En bordopvaskemaskine er derfor perfekt til dig, som bor i en lille studielejlighed eller en rigtig Københavnerlejlighed med lille køkken. 

Indbyggede opvaskemaskiner

Er du meget til et stilrent og ensartet udseende på dit køkken, så skal du vælge en opvaskemaskine til indbygning. Når du køber denne model, så får du en helt almindelig opvaskemaskine med plads til service fra hele familien, men du skal selv købe en låge til, som matcher resten af dit køkken. Dermed kan du gemme opvaskemaskinen af vejen, så dit køkken ser enkelt og elegant ud. Vælger du en standard integrerbar opvaskemaskine, får du mulighed for at vaske op til 12-14 kuverter ad gangen. Det er svarende til en familie på 4-5 personer, og derfor helt ideelt til en gennemsnitlig dansk familie. 

Fritstående opvaskemaskiner

Når du køber en fritstående opvaskemaskine, får du sidebeklædning og topbeklædning med, så du kan stille den frit, uden at blive pakket ind i et køkkenskab. Det giver dig en stor fleksibilitet, så du kan stille den uafhængigt at køkkenet. Det giver stor værdi for dig, som måske bor i en lejlighed med et mindre køkken, eller en lejebolig du ikke må lave om på. 

Gør hverdagen nemmere med en billig opvaskemaskine

Der er mange fordele ved en opvaskemaskine, og mange danskere ville nok sige, at de ikke kunne leve uden. Det er tidskrævende at vaske op i hånden, og ofte en sur pligt der bare skal overstås. Med en opvaskemaskine har du hurtigt ryddet op efter måltidet, og kan bruge din dyrebare tid på alt det, du synes der er sjovt. Du kan få dine børn til både at fylde og tømme den, uden der er vand i hele køkkenet. Du kan nok ikke undgå lidt småskænderier om, hvem der skal tage opvasken alligevel, men nu kan du sige, at det kun tager 5 min. Så hvis du har lyst til at bruge dit liv på andet end opvask, så skal du helt sikkert kigge nærmere på siden her. 

Har du brug for hjælp? 

Hvis du mangler en ny opvasker, eller du skal til at investere i din første, så kan det være der opstår nogle spørgsmål undervejs i processen. Vi har samlet en række spørgsmål i vores FAQ nedenfor, så du kan altid se, om du kan finde svar på dine spørgsmål der. Hvis du brænder inde med andre spørgsmål, så skal du altid bare tage fat i os. Vores kundeservice er altid klar på mail, chat eller på tlf: 70 60 60 64  

Hos Føniks lever vi af glade kunder, og derfor vil vi hellere end gerne guide dig, så du kan vælge den rigtige opvasker til dit behov. 

FAQ - typisk stillede spørgsmål

Vi har samlet en række ofte stillede spørgsmål nedenfor, så du kan få svar på nogle af de spørgsmål, du måtte sidde inde med. 

Hvor meget vand bruger en opvaskemaskine?

En almindelig opvasker bruger ca. 12 L vand pr. opvaskecyklus. Du kan derfor faktisk spare på dit vandforbrug ved at købe en opvasker frem for at fylde en køkkenvask med vand, og dermed vaske op i hånden. 

Hvor mange kWh bruger en opvaskemaskine?

Hvor mange kWh en opvaskemaskine bruger, kommer an på dens energimærkning. Jo bedre energiklasse, jo mindre strøm bruger den, og jo billigere bliver det for dig.

En undersøgelse har vist, at en gennemsnitsfamilie bruger opvaskeren 5 gange ugentlig. Det bliver altså til 260 vaske pr. år. Er din opvasker en energiklasse A, bruger den ca. 296 kWh årligt. 

Hvad koster en vask i opvaskemaskine?

Hvis man forestiller sig, at du bruger opvaskeren 5 gange om ugen, og dermed bruger opvaskemaskinen 296 kWh årligt. Det er 296 x din pris på el pr. kWh/250. 

Lad os antage at du betaler 5 kr pr. kWh. 

(296 x 5)/260 = 5,6 kr pr. vask

Hvilken opvaskemaskine skal jeg vælge? 

Når du skal vælge opvaskemaskine, skal du tage højde for flere forskellige ting.

  • Hvilken energiklasse skal den have?

  • Hvad må den koste?

  • Hvor stor skal den være?

  • Hvor mange programmer skal der følge med?

  • Hvor meget på den støje, og hvor hurtig skal den kunne vaske op?

Når du har svaret på disse spørgsmål, så kan du finde den perfekte opvasker til dig og din familie. Hvilken model du skal vælge, kommer naturligvis også an på, hvordan dit køkken er. Er det et lille køkken, kan du med fordel vælge en smal opvasker eller en bordopvaskemaskine. Har du et stort køkken, kan du frit vælge mellem indbyggede eller fritstående opvaskemaskiner.

Så for at svare på, hvilken opvaskemaskine du skal vælge, skal vi her hos Føniks vide en masse om dit køkken og dine vaner, for bedst muligt at kunne hjælpe dig. Det er også vigtigt, at du er ærlig overfor dig selv, så du får den rigtige model til dig.