Resultater: 7
Resultater: 7


loader

Lenovo Legion banner.

Lenovo Legion 5 FAQ

Lenovo Legion 5 serien af bærbare computere til gaming er utroligt populær, og derfor synes vi hos Føniks, at det skal være nemt for dig at få svar på de spørgsmål, der oftest bliver stillet om disse fantastiske maskiner.

Derfor har vi samlet disse spørgsmål lige her, og håber at du iblandt dem finder svar på det, du gerne vil vide. Har du stadig spørgsmål, du føler ikke er blevet besvaret, så læs videre her på siden. Ellers kan du også tage fat i vores kundeservice, som gerne vil hjælpe dig.

Er Lenovo Legion 5 god?

Lenovo Legion 5 er utroligt gode! Du får rigtig høj ydeevne til en rigtig god pris, helt perfekt til dig der gerne vil game på farten.

Hvad koster Lenovo Legion 5?

Det kommer meget an på modellen. Du kan få en Lenovo Legion 5 til blot 9.500 kroner, men der er også mere avancerede modeller, der koster op imod 20.000 kroner.

Hvor kan jeg købe Lenovo Legion?

De fleste forhandlere af elektronik og computere har Lenovo Legion produkter på lager, og her hos Føniks har vi altid masser af dem til vanvittigt gode priser.

Lenovo Legion 5 – ren råstyrke, minimalistisk design

En god gamer bærbar er et eftertragtet produkt i langt de fleste gameres hverdag. Det er ikke helt det samme som en stationær gamer PC, men bærbaren giver bare nogle helt andre muligheder. Du slipper for at købe tastatur og skærm, hvor især den helt rigtige gaming skærm nogen gange kan være en nål i en høstak at finde.

Vigtigst af alt, så giver en gamer bærbar en masse mobilitet til gaming i hverdagen. Du kan tage den med rundt i huset, du kan tage den med om til vennerne eller til LAN og sidst men ikke mindst kan du også game på farten, når du sidder i et tog eller lignende.

Lenovo har længe været klar over, at gode gaming laptops er i høj kurs, og derfor udkom de med deres Lenovo Legion serie i 2017. De blev hurtigt utroligt populære grundet deres høje ydeevne, og derfor er der lige siden konstant nye modeller, der kommer ud og baner vejen indenfor gamingens verden.

Den mest populære af dem er Lenovo Legion 5. Denne serie indenfor Legion laptops bliver ved og ved at stå på gamernes ønskelister, og det er nemt at forstå hvorfor. Med Lenovo Legion 5 får man nemlig utroligt høj ydeevne, samtidig med at du kan få disse computere til en enormt god pris. Det er den perfekte laptopopskrift på succes!

Der er rigtig meget at se frem til

Der er altså rigtig meget at se frem til, når du investerer i en Lenovo Legion 5. Det er bærbar gaming på et helt nyt niveau, og derfor vil vi rigtig gerne pege på, helt præcis hvad det er, du får mellem hænderne, når Lenovo Legion 5 endelig kommer i din besiddelse.

  • Stort udvalg
  • Stærk hardware
  • Fantastiske skærme
  • Legion TrueStrike tastatur
  • Fedt design

Lenovo Legion billede.

Stort udvalg af Lenovo Legion 5

Noget af det fedeste, når du er på jagt efter en Lenovo Legion 5, er, at der er utroligt mange forskellige modeller at vælge imellem. Det er fordi de ofte har forskellige specifikationer, så alt efter dit behov indenfor hardware og hvad dit budget er, så kan du med fordel lede efter lige den maskine, du går og drømmer om.

Her hos Føniks fører vi derfor altid et bredt udvalg af disse populære gaming laptops, så du kan frit se dig om her på siden – du finder helt sikkert det, du går og leder efter! Ellers kan du også se på muligheden for en Lenovo Legion 5 Pro, hvis din gaming laptop lige skal være lidt stærkere.

Enormt kraftfuld hardware

Hardwaren er på mange måde livet og sjælen i en computer, og det gør sig selvfølgelig også gældende, når det kommer til Lenovo Legion 5. Her er der virkelig blevet kælet for, hvad maskinen indeholder, så prisen kan holdes indenfor rimelighedens grænser, samtidig med at dens ydeevne stadig er i top.

Det er især nogle bestemte dele i computeren, der er med til at afgøre, om du kan bruge den til det du vil eller ej. Dens specifikationer skal trods alt matche kravene til de computerspil, du gerne vil spille. Vi foreslår derfor især, at du holder øje med:

  • Grafikkort
  • Processor
  • RAM
  • SSD

Hvis du godt ved, hvilke computerspil du skal spille, så kan du hurtigt tjekke med en google søgning, hvad deres systemkrav, også kaldet requirements, er. Så kan du se, hvad din nye computer skal indeholde, for at du får fuldt udbytte ud af den.

GPU

Grafikkortet, eller GPU'en, er en utrolig vigtig komponent i computeren for alle gamere verden over. Det er trods alt grafikkortet, der langt hen ad vejen afgør, hvor højt du kan skrue op på grafikken for et givent spil. Lenovo Legion 5 er derfor udstyret med avancerede NVIDIA GeForce grafikkort, så du kan nyde den bedst mulige grafik.

CPU

CPU'en, også kaldet processoren, er på mange måder computerens hjerne. den arbejder tæt sammen med grafikkortet om at skabe god grafik, og den har også fat i alt andet, der sker i din computer. Der findes ikke en PC, der kan klare sig uden en processor.

Det er en ekstremt vigtig komponent til gaming, og derfor er Lenovo Legion 5 serien udstyret med stærke AMD Ryzen 5 og 7 CPU'er, og til tider Intel Core i5 og i7 CPU'er. De er altid fra nogle af de nyere generationer, så du kan godt regne med, at din Lenovo Legion 5 kan trække en masse samt multitaske på livet løs.

RAM

Det er nødvendigt med nok RAM, hvis dine computerspil skal køre ordentligt, og derfor har Lenovo Legion 5 serien rigeligt med RAM at gøre med. De ligger imellem 8 og 32 GB RAM, så du helt sikkert kan finde en, der har den mængde, du skal bruge.

16 GB RAM er helt udmærket for langt de fleste, og du kan også spare nogle penge her, hvis du vælger 16 eller 8 GB i stedet for 32. Til de tungeste computerspil på markedet er det dog nødvendigt med 32 GB RAM, hvis de skal køre i den højest mulige grafik. Det handler bare om at overveje, hvad du har behov for.

SSD

De effektive SSD'er i Lenovo Legion 5 bærbarene sørger for, at både computerne og programmerne derpå starter lynende hurtigt op, samt at du kommer igennem loading screens på rekordtid. Det du mest af alt skal holde øje med er, hvor meget lagerplads der er på SSD'en.

For ved du godt, at du skal bruge mindst 1 TB, så skal du jo ikke have mindre end det. Forskellige modeller har forskellige SSD'er, så det er derfor altid relevant hurtigt at tænke over, hvor meget lagerplads du har behov for på din nye PC.

Lenovo Legion 5 close-up billede.

Skærm og tastatur – Lenovo har kælet for detaljerne

Én ting er, at du får lækker grafik, fordi der er stærk hardware i din Lenovo Legion 5. Noget helt andet er, at du selvfølgelig også har brug for en god skærm, for at grafikken tager sig godt ud. Det har Lenovo selvfølgelig tænkt over, og derfor er det nogle rigtig gode skærme, der er indbygget i Lenovo Legion 5 serien.

Det bliver aldrig en kæmpe skærm, da den trods alt er monteret i en bærbar, men du kan finde modeller med skærme på 15,6 til 17.3 tommer. Langt de fleste modeller har derudover skærme, hvor opløsningen er i WQHD, altså 2560 x 1440 pixels. Med opdateringshastigheder på op til 240Hz, lysstyrke på 500 nits og 100% sRGB, får du en eventyrlig oplevelse, når du sidder foran en Lenovo Legion 5.

Ligesom det er nødvendigt med en god skærm, så er det selvfølgelig også nødvendigt med et godt tastatur. Derfor har alle Lenovo Legion 5 laptops et Legion True-Strike tastatur installeret. Det er et topmoderne high-end gamer tastatur, hvor pålideligheden er på det højeste niveau. Hvert et klik går direkte og responsivt igennem, så du kan godt gøre dig klar til at komme foran alle dine modstandere.

Fedt design

For at du virkelig kan nyde at sidde ved en gamer bærbar, så er det også vigtigt, at den tager sig godt ud. Derfor får du Lenovo Legion 5 bærbare i en lækker sort eller gråt minimalistisk stil, hvor man kan blive helt overrasket over RGB-lysshowet fra tastaturet, når man åbner computeren.

Selvfølgelig kan der også justeres på RGB-lyset, alt efter model, så det kan lave lige de effekter, du synes er fedest, eller så det kan skrues ned for, hvis det ikke lige er dig. Det er overordnet bærbare computere med et professionelt udseende, så selvom de er toptunede til gaming, så kan man sagtens have dem med på arbejde eller til vigtige møder.

Har du nogen spørgsmål?

Har du nogen spørgsmål angående Lenovo Legion 5? I så fald er du altid velkommen til at tage fat i vores kyndige kundeservice via mail, et telefonopkald eller direkte i chatten her på siden – det bliver ikke meget nemmere. Uanset typen af Legion PC, så står de klar og vil hellere end gerne hjælpe og guide dig.

Leder du måske efter en lidt stærkere gamer bærbar? Så kan du med fordel overveje at se på vores modeller af Lenovo Legion 5 Pro eller Lenovo Legion 7. De er en kende mere avancerede, og kan derfor være præcis det, du går og leder efter, hvis du skal bruge en gaming laptop, der i den grad er noget ud over det sædvanlige.