Resultater: 3
Resultater: 3


loader

Ofte stillede spørgsmål

Lenovo Legion 7 og dens forskellige modeller er moderne laptops til gaming, der har en masse avanceret teknologi bag sig. Det betyder dog også, at der ofte bliver stillet spørgsmål til disse laptops, og her svarer vi hurtigt på de oftest stillede spørgsmål.

Er Lenovo Legion 7 god?

I den grad! Lenovo Legion 7 er den bedste gamer bærbar på markedet, grundet dens ekstremt høje ydeevne.

Hvad koster Lenovo Legion 7?

Lenovo Legion 7 koster fra omkring 20.000 kroner og op til 36.000 kroner. Det er meget avancerede bærbare, og de er derfor ikke de billigste.

Hvor køber man Lenovo Legion 7?

Der er mange forhandlere af IT og elektronik, der har Lenovo Legion produkter på lager. Her hos Føniks har vi altid et stærkt sortiment af alle PC'erne i denne serie.

Lenovo Legion 7 – den bedste gaming laptop på markedet

Der er mange gode gamer bærbare derude, og der er også mange af dem, der har opgivet noget ydeevne for at være mere budgetvenlige. Der er selvfølgelig også en vis mængde high-end gaming laptops, der alle kan trække virkelig meget. Der er dog ét valg, der uden tvivl er det helt rigtige, hvis du nægter at gå på kompromis, og gerne vil have den stærkeste gaming laptop på markedet – Lenovo Legion 7 står klar og parat. Her får du en gamer bærbar, der har alt det, du har behov for, samt mere til. Lenovo har ikke holdt sig tilbage, da de skabte Lenovo Legion 7 serien – kun det bedste af det bedste er godt nok her. Det er udsøgt kvalitet, velvalgt hardware og en ydeevne der går langt ud over den sædvanlige gamer bærbar.

Alle fordelene ved en bærbar computer med ydeevnen fra en stationær

Lenovo Legion 7 er så stærk, at du ofte kommer til at spørge dig selv, om du sidder ved en bærbar eller en stationær gamer PC. De er så toptunede og optimerede med moderne hardware, at de simpelthen kører som en drøm. Det betyder selvfølgelig, at du har virkelig meget at se frem til, når det kommer til Lenovo Legion 7, og vi vil især gerne ligge fokus på disse bærbares:

  • Super fede design
  • Højkvalitetsskærm
  • Legion TrueStrike-tastatur
  • High-end hardware

Der er selvfølgelig meget andet end de ovenstående punkter, der kan nævnes, når man har med Lenovo Legion 7 at gøre. For eksempel indeholder de også Legion ColdFront-termisk teknologi, der sørger for, at selv de nyeste computerspil i den højeste grafik ikke får disse bærbare til at overophede. Men der er bare nogle punkter, der virkelig er værd at holde fokus på, især fordi nogle af dem i den grad kommer til at hjælpe dig med at afgøre, hvilken Lenovo Legion 7 du vil have, eller om du måske skal have en anden Lenovo Legion model i stedet.

Lækkert design og RGB-lys

Lenovo Legion 7 serien fås i både sort og grå, og har en umiddelbart minimalistisk fremståen med et slankt design og en tynd ramme, så du får rigtig meget skærm. Denbliver dog hurtigt slået fast som værende en gamer PC, så snart RGB-lyset kommer i gang. Både logoet på bagsiden, kanterne ved bunden på PC'en og tastaturet kan lyse super fedt op, og ved hjælp af Corsair iCUE kan du selv være med til at styre al RGB-lyset. Det betyder også, at du helt kan slå RGB-lyset fra, hvis du gerne vil bruge din Lenovo Legion 7 i en mere professionel setting. Måske er det en bærbar lavet til gaming, men den kan også bruge stil utrolig meget andet.

En god skærm betyder gode gamingoplevelser

Når du ser på skærmen i en Lenovo Legion 7, så ser du på en skærm helt uden lige. De er imellem full HD, altså 1920 x 1080, og WQXGA, altså 2560 x 1600, i opløsning. Den høje opløsning, op til 500 nits i belysning og op til 240 Hz opløsningshastighed betyder, at du på alle modeller ender ud med et resultat, der sammen med grafikkortet velsigner dig med helt fantastiske skærmbilleder. Det giver dig muligheden for virkelig at leve dig ind i de computerspil, du elsker at spille, og nyde dem fuldt ud. En god skærm giver de bedste gamingoplevelser, og det bliver ikke meget bedre end med mulighederne i Lenovo Legion 7.

Ram plet med Legion TrueStrike-tastaturet

Der er meget, som på forhånd er indbygget i en bærbar computer, men en mus er trods alt ikke en af dem. Derfor bliver du nok nødt til at finde en gamer mus, hvis du skal have mest muligt ud af din Lenovo Legion 7. Heldigvis slipper du for at anskaffe dig et tastatur, for det er allerede indbygget i en bærbar, og med Lenovo Legion serien får du intet mindre end de super professionelle Legion TrueStrike-tastaturer. Du bliver aldrig træt af at sidde med fingrene på de ergonomiske TrueStrike-tastaturer, og de er ekstremt responsive, så du altid er klar til kamp, når du sidder og gamer. Med TrueStrike er d et intet problem at ramme plet.

Hardware til top tier gaming

Styrken bag enhver PC ligger i dens hardware, og Lenovo Legion 7 modellerne har så stærk hardware, at du nemt kan komme til at tro, at du sidder ved en stationær i stedet for en bærbar. Heldigvis er det dog en bærbar, den har bare hardware ud over det sædvanlige, så du kan skrue helt op for grafikken i hvert et computerspil, du gerne vil spille. Alt efter hvad det er, du gerne vil bruge din nye Lenovo Legion 7 til, så foreslår vi, at du lige hurtigt overveje at se en ekstra gang på disse dele i modellen:

  • Grafikkort
  • Processor
  • RAM
  • SSD

Du kan finde Lenovo Legion 7 modeller, der har stærke 30-serie grafikkort fra NVIDIA, men hvis du abosolut ikke vil gå på kompromis, så kan du altid tjekke nogle af de mere avancerede Pro versioner. De har nemlig ofte 40-serie GPU'er, og de er derfor ekstremt stærke. Det er også en god ide at se på, hvilken CPU der er i computeren, du har øjne på, hvis du godt ved, at du skal spille CPU-krævende computerspil. Heldigvis er der topmoderne CPU'er fra enten Intel eller AMD i disse avancerede maskiner, så du kan godt regne med, at de kan trække den og at de er mestre i at multitaske.

Det er også altid en god ide, at overveje hukommelsen i din nye bærbar – både langtidshukommelsen og korttidshukommelsen. Hvis det er nødvendigt med en vis mængde RAM, for at du kan køre de computerspil, som du gerne vil, så kan du jo ikke gå ned her. Det kan også ofte være en god ide at vælge flere RAM, end du på nuværende står og skal bruge, fordi det fremtidssikrer din PC. Hvis der pludselig udkommer et nyt computerspil, du gerne vil spille, men der ikke er nok RAM i din bærbar, så sidder du trods alt ikke heldigt. Det kan derfor være en rigtig god ide, at vælge en Lenovo Legion 7 med 32 GB RAM. Hvis du ved, at du ikke skal bruge 32 GB, så kan du dog spare en slat penge, hvis du i stedet investerer i en version med 16 GB RAM.

Hvis du spiller rigtig mange forskellige computerspil, og du måske har en masse film og andet der ligger på PC'en og fylder, så er det også vigtigt, at du har plads til det hele. Tjek derfor altid om SSD'en på en given Lenovo Legion 7 er stor nok til dine behov. De har dog altid utroligt rummelige SSD'er, så du med fordel kan installere en helt masse computerspil.

Er der andet, du gerne vil vide?

Har du nogen spørgsmål angående vores sortiment af Lenovo Legion 7? Eller vil du eventuelt gerne vide noget om vores andre Lenovo Legion modeller? Så er det bare at tage fat på vores kyndige kundeservice. Vi vil med glæde hjælpe dig, når det handler om at finde den helt rigtige gaming laptop, om det så er en Lenovo Legion 7 eller en helt anden. I vores åbningstider kan du altid få fat på os med et telefonopkald, ved at skrive i chatten her på siden eller hvis du sender os en mail. Du kan finde vores kontaktoplysninger øverst og nederst på siden, hvis du gerne vil have fat i os. Vi er her for at hjælpe, og vi guider dig rigtig gerne i mål, så du får fingrene i et produkt, du bliver rigtig glad for.