Hvis du er på udkig efter en ny dockingstation og gerne vil spare penge, mens du gør noget godt for miljøet kan du overveje en af vores smarte bæredygtige dockingstationer fra vores upcycle it kategori. Det er både prisvenlige og miljøvenlige dockingstationer, der er upcyclet så de fremstår som næsten helt nye. Dette betyder at de har fået en form for opgradering i deres hardware eller ydre, hvor de så gennem opgraderingen får nyt liv. 

Vores sortiment af upcycle it dockingstationer kan variere i antal og producenter, idet sortimentet kommer an på hvad og hvor meget vi upcycler. Men du kan altid være sikker på at det er kvalitets dockingstationer, der er upcyclet så de er fuldt funktionsdygtige. Så kig endelig på vores udvalg af genbrugs dockingstationer her, hvis du leder efter en ny og gerne vil være mere miljøbevidst i dine købsvalg.

Resultater: 2
Resultater: 2


loader

En mere bæredygtig hverdag med upcycle it dockingstationer

Hos Føniks Computer fører vi et stort udvalg af dockingstationer til alle mulige behov. Den smarte funktionalitet af en dockingstation er perfekt til dig der gerne vil have en bærbar men som savner flere muligheder for indgange og tilkobling af ekstern hardware og tilbehør. Vi synes selv de er virkelig smarte, og derfor vil du også kunne finde flere typer af dockingstationer hos Føniks Computer.

Men vi synes også at bæredygtighed er virkelig vigtig og vi har derfor lavet denne kategori af upcycle it dockingstationer hvor du har muligheden for at være bæredygtig med en brugt, men upcyclet, dockingstation til virkelig rimelige priser. Vi lever jo i en verden der hele tiden er under teknologisk udvikling, hvor der udvikles og produceres nye fantastiske produkter næsten daglig - og vi elsker selvfølgelig den innovation der kommer af det. Men vi vil gerne tilbyde et miljøvenligt alternativt. 

Med upcycle it får du altså en brugt dockingstation som er upcyclet og fuldstændig funktionsdygtig. Dette er et godt alternativ for dig som er bevidst om miljøet og gerne vil bidrage til en bedre omverden, men som også gerne vil have at dit skrivebords setup passer til dine behov. 

Med upcycle it kan du altid være sikker på hvilken kvalitet den brugte dockingstation er da vi benytter os af et grading system der går fra A, B til C. Du kan læse mere om hvad hver enkelt grading står for længere nede på siden. Du kan dog altid være sikker på at vi holder os inde for denne grading system, da der skal være værdi for dig og for miljøet. Derfor er det vigtigt at upcycle it dockingstationerne også er op til den rette standard så de kan få et nyt og længere liv. 

Se vores fine udvalg af bæredygtige dockingstationer her på siden, hvor du kan læse mere om hver enkelt produkt under dens specifikationer så du er sikker på at du vælge den rette til dit behov. 

Hvilken upcycle it grade bør du vælge når du køber en dockingstation?

Med de bæredygtige dockingstationer fra upcycle it kan du vælge mellem tre forskellige grades. Det vil sige, kvaliteten af dockingstationen, hvor den stadig er funktionsdygtig men kan have nogle kosmetiske tegn af at være blevet brugt. Upcycle it har tre grades: A Grade, B Grade, og C Grade. 

Grade A

En dockingstation i Grade A henvender sig til dig der ønsker en brugt dockingstation i næsten den samme stand som en helt ny dockingstation, men som gerne vil have et alternativ til en nyproduceret en. En dockingstation i Grade A er derfor næsten i den samme kosmetiske stand som en ny dockingstation, hvor den kun har nogle ganske få brugstegn. 

Grade B

En dockingstation i Grade B henvender sig til dig der vil have værdi for pengene, hvor du gerne vil give lidt færre penge for en brugt dockingstation men samtidig have den i en god fysisk stand. En brugt dockingstation i Grade B vil derfor have nogle brugstegn, men noget de fleste vil være helt tilfredse med - især hvis det er værdi for pengene der tæller for dig. 

Grade C

En dockingstation i Grade C henvender sig til dig der skal bruge din dockingstation i et miljø hvor den ofte vil blive udsat for slid og derfor gerne må have tydelige brugstegn, da den alligevel vil få det hurtigt efter den er sat i brug. Selvom en dockingstation i Grade C har tydelige tegn på brug, så er den ligeså funktionsdygtig som dockingstations i både Grade A og Grade B - den er bare endnu mere billig. 

Så når du skal vælge din nye brugte dockingstation, så er det en rigtig god idé at tænke over hvilken funktion den er tiltænkt til i hverdagen. Selvfølgelig skal den bruges som bindeleddet der gør din bærbar til en stationær, men hvis du skal have den i et miljø hvor den hurtigt bliver belastet så kan det være en rigtig god idé at overveje en dockingstation i Grade C. Især hvis du også gerne vil have den så billigt som muligt. 

Er du til gengæld interesseret i en bæredygtig dockingstation der gerne må være brugt, men som helst ikke skal se brugt ud, så kan en Grade A være et godt valg - du får stadig en billig dockingstation da den jo er upcycled, men den ser kosmetisk næsten ny ud. 

Med en upcycle it dockingstation får du også fuld garanti på den som du vil gøre med en ny dockingstation 

Du har sikkert prøvet at købe diverse brugte produkter fra bekendte eller fremmede over Facebook Marketplace eller DBA, hvor du er blevet garanteret at det brugte produkt helt sikkert virker og der intet er at frygte. Så viser det sig efter første brug eller efter nogle uger, at det ikke var helt rigtig og du står så tilbage med et brugt produkt der intet kan. Der har ofte været en stor risiko ved at købe brugt online, men dette problem hører nu fortiden til. 

Når du køber et bæredygtigt upcycle it produkt fra Føniks Computer får du altså fuld garanti på det. Det betyder at når du køber en upcycle it dockingstation så har du 2 års garanti på den. Hvor du også har muligheden for at udvide garantien til 3 eller 4 år. Du er derfor fuldt ud garanteret hvis nu der skulle være noget galt med den bæredygtige dockingstation. 

Alle upcycle it produkter er selvfølgelig testet og vi sælger ikke noget der ikke fungerer, men nogle gange kan noget gå galt, og derfor er det også vigtigt at have garanti på det brugte man køber. Føniks Computer sælger kun det bedste og vi vil derfor også gerne have fuldt tilfredse kunder. 

Med den 2 år garanti på upcycle it produkter har det aldrig været nemmere eller mere sikker at købe brugt teknologi. 

Kom og vær bæredygtig med Føniks Computer og køb din nye brugte dockingstation med upcycle it

Vores sortiment af upcycle it produkter skiftes ofte, alt efter hvilke brugte produkter der købes ind og upcycles, men vi har dog et fint udvalg af upcycle it dockingstationer. Disse er af varierende mærker, men du kan sikkert finde en brugt dockingstation der passer til dit behov inden for Grade A, B eller C. 

Hvis du leder efter et bæredygtigt alternativ til nyproducerede dockingstationer, hvor der er sikkerhed i købet, og til en billig pris, så skal du endelig kigge vores udvalg igennem. Se vores udvalg af brugte dockingstationer her på siden og hjælp Føniks Computer med at bidrage positivt til miljøet. 

Har du spørgsmål til dit køb? 

Er du interesseret i en af vores bæredygtige dockingstationer til billige penge, men måske har nogle spørgsmål til vores grading system eller upcycling processen, så er du mere end velkommen til at kontakte vores kundesupport med dine spørgsmål. 

Føniks Computer er altid parat til at vejlede dig i dit køb og svare på eventuelle spørgsmål. Du kan tage kontakt til vores kundesupport gennem mail, telefon eller over chatten her på siden.