Resultater: 125
Resultater: 125


loader

MSI motherboard – få styr på din PC

Enhver PC har brug for et motherboard. Det er rygraden i computeren, og det er her, at alle de andre komponenter kobles sammen og kommunikerer igennem. Derfor er det også vigtigt, at dit bundkort er i høj kvalitet, og at det passer til dit behov.

MSI motherboards er nogle af de bedste på markedet, og de er især oplagte at holde øje med, hvis du er gamer. Det er top notch kvalitet, nyt og innovativt design, de fedeste funktioner og al den avancerede funktionalitet man kan regne med.

Der er altså ikke mange producenter, der laver bundkort, der er lige så gode som MSI motherboards. Derfor sørger vi altid for at have et bredt udvalg og mange forskellige modeller, så du kan vælge imellem det bedste af det bedste, når du skal bygge en ny PC.

Vælg et MSI motherboard til dit behov

Når du ser dig om efter et nyt MSI motherboard, så er der lidt forskelligt, du skal huske at have i tankerne. Der er tilslutningsmuligheder at tænke over, og der er generel kompatibilitet med anden hardware at overveje. Se derfor på:

  • USB-porte
  • SATA 3
  • Skærmtilslutning
  • CPU
  • GPU
  • RAM

For hvis tilslutningsmulighederne og kompatibiliteten ikke er i orden, så ender du nok ikke med at være glad for dit nye MSI motherboard. Det er derfor noget, du selv skal ahve styr på, og ellers kan du altid spørge vores eksperter til råds.

USB-porte

Det er forskelligt hvor mange USB-tilslutninger, der er i de forskellige MSI motherboards. Det er derfor altid værd at overveje, om den model du har for øje, kommer til at give dig nok USB porte.

Uanset om det er en port så du kan oplade din mobiltelefon, til dongle eller kabel fra dit gamer headset, gamer mus eller gamer tastatur, eller om du skal bruge USB-porte til noget helt andet, så skal der være nok muligheder fra dit MSI motherboard.

SATA 3

For at du kan lagre data på din PC, så er en god og hurtig SSD nødvendig, og måske vil du gerne have flere lagringsenheder end bare en enkelt af disse.

Her skal du holde øje med SATA 3-lagringsportene i dit fremtidige MSI motherboard, for det er her, at du slutter SSD og andre harddisce til. Du skal have nok porte, til mængden du vil tilslutte, og hvis alt virkelig skal køre i højeste fart, så skal det være de nyere NVME-porte.

Skærmtilslutninger

Alle skærmtilslutninger er ikke ens, og det gælder også for MSI motherboards. Du har nok ikke brug for de ældre VGA og DVI-tilslutninger, medmindre du har nogle rimelig gamle skærme. Har du, som de fleste, nye og moderne computerskærme, så er det DisplayPort eller HDMI, du er ude efter.

Har du et moderne MSI kort med DisplayPort, så kan du gøre dig klar til at game på en monitor med 144Hz, så du får smooth og lækkert gameplay. Og ja, hvis du elsker skydespil, så er 240Hz eller højere også en mulighed, så længe skærmen understøtter det.

Processor

Ethvert MSI motherboard har et socket, der passer til en processor. Her skal du være sikker på, at din CPU og socketet på dit nye MSI motherboard passer sammen, for ellers kan du ikke installere din CPU, og så er der intet i din PC, der kommer til at fungere.

Processoren er trods alt hjernen i din computer, så uden en god en af slagsen, så er der intet, der kommer til at køre godt. En god processor med et effektivt MSI motherboard er derfor en perfekt kombination.

Grafikkort

Hvis du er ved at lave, eller fikse, en stærk gamer PC, så vil du helt sikkert gerne have et rigtig godt grafikkort. Derfor skal du også overveje PCI-e porten (Peripheral Component Interconnect Express) på dit MSI motherboard, for det er her du tilkobler GPU'en.

PCI-e porte bliver ofte sammenlignet med en motorvej, hvor PC'ens hardware hurtigt kan dele information. Det giver derfor også god mening, at grafikkortet kobles til her, for det skal arbejde med en utrolig fart, når man sidder og gamer.

Du vil ligge mærke til, at en PCI-e port har et x og et tal efter sig, for eksempel PCI-e x4, PCI-e x16 og lignende. Det er med til at fortælle dig, hvor hurtige og effektive portene er, men også hvilke GPU'er de er kompatible med.

Det er derfor vigtigt at du holder godt øje med portene på dit MSI motherboard samt på dit grafikkort, så du er sikker på, at de er kompatible med hinanden.

RAM

Hvis du investerer i en nyere model af MSI motherboard, så behøver du nok ikke bekymre dig om, hvorvidt det har nok porte til din RAM – men du kan selvfølgelig godt lige hurtigt tjekke alligevel.

Du skal dog være sikker på, at den version af DDR RAM du har er kompatibelt med MSI motherboardet. For er RAM og MSI motherboard ikke kompatible, så har du pludselig ikke megen RAM at gøre med.

Overvej kabinettets størrelse

Al din hardware skal kunne sidde i dit kabinet, for ellers er der ikke meget computer over det. Her bør du overveje dit MSI motherboard kontra kabinettet, for forskellige typer bundkort er lavet til forskellige typer af kabinetter. De mest almindelige typer er:

  • ATX
  • Udvidet ATX
  • Micro-ATX
  • Mini-ITX

Skal du have et stort og avanceret MSI motherboard, så er det for det meste også nødvendigt med et stort kabinet. Det gælder sig også, hvis du vil have et grafikkort fra de nyeste generationer deri, for de fylder efterhånden en hel del.

Til gengæld er der penge at spare, hvis du godt er klar over, at du kan nøjes med en mindre model af begge dele. Det burde være meget tilforladeligt at finde ud af, hvilke kabinetter og MSI motherboards der passer sammen ved at se på specifikationerne.

Skal du bruge hjælp med noget?

Skal du bruge hjælp til noget angående MSI motherboards? Hvad end det er spørgsmål om kompatibilitet, hvilket bundkort du bør vælge eller noget helt andet, så står vores kundeservice klar og parat til at hjælpe dig, hvis du skal bruge hjælp.

Du kan enten ringe til os, når vi har telefonerne åbne, eller også kan du skrive i chatten eller per mail – så skal vi nok svare dig, så hurtigt som vi kan. For hvis du skal bruge vejledning indenfor MSI motherboards, eller andre bundkort, så er det vores fornemste opgave at hjælpe dig på vej.