Hos Føniks Computer tilbyder vi et stort udvalg af privatlivsfiltre. Med et privatlivsfilter til din PC-monitor, laptop eller tablet kan du beskytte dine personlige oplysninger, når du bruger din enhed i offentlige rum eller i åbne kontorfællesskaber. Skærmfiltret sættes over skærmen og sørger for, at følsomme data og andet indhold kun kan ses af dig, der sidder direkte foran skærmen. Et godt filter forhindrer effektivt andre i rummet i at se din aktivitet på din enhed. På den måde kan du værne om dit privatliv og beskytte vigtige oplysninger både i privat og professionel sammenhæng. Du kan finde vores store udvalg af privatlivsfiltre herunder.

Resultater: 500
Resultater: 500


loader

Hvad er et privatlivsfilter?

I et moderne, omskifteligt liv kan der være brug for at bruge sin PC mange forskellige steder. Det kan være alt fra den lokale cafe til det overfyldte tog i myldretiden. Om du bruger din PC til private formål eller til erhverv, så kan du beskytte dine oplysninger med et privatlivsfilter. Derved kan du undgå nysgerrige blikke og smugkiggeri, når du bruger din PC eller bærbar i det offentlige rum. Et privatlivsfilter kan begrænse synsvinklen således, at det kun er dig, der sidder direkte foran skærmen, der kan se din aktivitet. Skærmfilteret gør, at din skærm vil se mørk ud for personer, der befinder sig uden for synsvinklen. Med et privatlivsfilter kan du altså udføre dine opgaver trygt hvor som helst.

Fordele ved at bruge et privatlivsfilter

Udover øget privatliv er der også flere andre fordele ved at bruge et privatlivsfilter på din PC. Her har vi samlet tre vigtige fordele ved at bruge et privatlivsfilter af høj kvalitet:

Beskyttelse: Med et af vores privatlivsfiltre kan du beskytte din PC-skærm bedre. Skærmfilteret kan altså virke som en barriere, hvis du kommer til at beskadige din skærm. Ligesom ved brug af panserglas på telefoner, vil det være billigere at udskifte dit filter end din PC-skærm.

Blåtlysfilter: Mange modeller har et indbygget blåtlysfilter, der kan skåne dine øjne fra noget af det blå lys, der udsendes fra din skærm. Blåt lys kan have stor indvirkning på din døgnrytme. Det er nemlig lys med denne bølgelængde, der kan gøre os kvikke og få vores hjerne til at tro, at det er dag. Et skærmfilter kan altså også være en fordel for dig, der bruger din PC om aftenen inden sengetid.

Anti-reflekterende belægning: Nogle privatlivsfiltre er dækket af en anti-reflekterende belægning. Med denne anti-reflekterende egenskab, kan du undgå genskin fra andre kilder og derved bedre se det, du laver på din skærm.

Hvordan virker privatlivsfiltre?

Et privatlivsfilter er en plade, du sætter ovenpå din PC-skærm. Privatlivsfilteret sørger for, at lyset fra din skærm kun kan passere i bestemte vinkler. Teknologien kan sammenlignes med vertikale lamelgardiner. Hvis du lader dine lameller stå åbne, kan du nærmest frit kigge ud ad vinduet. Hvis du derimod drejer lamellerne til siden, vil du dække udsynet mere og ændre vinklen for, hvorfra du kan se ud ad vinduet. Privatlivsfiltre fungerer på en lignende måde bare på en meget mindre skala og består af tusindvis af små lameller. Det er altså disse mikrolameller, der sørger for at indsnævre synsvinklen på din PC-skærm til omkring. De sørger altså for, at du kan se skærmen klart og tydeligt, men skygger samtidig for skærmlyset udenfor synsvinklen. Derved kan uvedkommende og andre omkring dig ikke se din aktivitet eller dit fortrolige indhold, men blot en mørk skærm.

Find et privatlivsfilter, der passer til dine behov

Hos Føniks Computer tilbyder vi et stort udvalg af privatlivsfiltre fra populære og anerkendte brands. Vi tilbyder blandt andet skærmfiltre af høj kvalitet fra både 3M, Dicota og Kensington. Vi står selvfølgelig klar til at hjælpe dig med at finde den model, der passer til dine behov.

Når du skal vælge dit nye skærmfilter, er det vigtigt at være opmærksom på at finde et filter, der er kompatibelt med din PC eller laptop i forhold til skærmstørrelsen. Derudover skal du være opmærksom på hvilken installationstype, der passer til dit behov. Hos Føniks Computer sælger vi både aftagelige privatlivsfiltre og skærmfiltre med klæbelim. Afsluttende kan du også være opmærksom på hvilke andre egenskaber, der er vigtige for dig. Det kan være egenskaber som øget skærmbeskyttelse, kompatibilitet med berøringsskærm eller støvresistens. Hvad end dit behov er, kan du finde et godt privatlivsfilter af høj kvalitet hos os.