Resultater: 2
Resultater: 2


loader

Ofte stillede spørgsmål om Samsung Galaxy S20

Samsung Galaxy S20 er ikke længere den nyeste telefon på markedet, men det betyder ikke, at den ikke stadig har noget at byde på. Så længe den har det, så ved vi godt, at der er spørgsmål angående disse mobiler, og derfor vil vi gerne nemt og bekvemt svare på de oftest stillede af disse.

Finder du ikke svar på det, du har spørgsmål om? Så læs mere her på siden – der er en god chance for, at vi svarer på det længere nede. Ellers er der altid mulighed for, at du kan tage fat i vores kundeservice, som gerne vil svare på dine spørgsmål.

Hvor gammel er Samsung S20?

Samsung Galaxy S20 serien udkom den 6. marts 2020. Den har derfor efterhånden nogen år på bagen, men er stadig en serie med rigtig gode mobiltelefoner.

Hvad er forskellen på S20 og S20 FE?

Samsung Galaxy S20 og S20 FE minder næsten fuldkommen om hinanden, men S20 har et overordnet bedre kamera end FE. Er høj billedkvalitet vigtig for dig, så bør du altså vælge Samsung Galaxy S20.

Hvad er forskellen på en Samsung S20 og S21?

Samsung Galaxy S20 og S21 minder meget om hinanden, men overordnet har S20 en højere opløsning på skærmen og S21 har et bedre kamera.

Samsung Galaxy S20 – God og billig telefon

Det er ikke altid, at man er ude efter den nyeste og stærkeste telefon på markedet. Hvis du er, så er Samsung Galaxy S23 Ultra det perfekte valg. Hvis du ikke er, så er Samsung Galaxy S20 til gengæld en rigtig fornuftig serie af mobiler at se på.

Med en Samsung Galaxy S20 får du en moderne og effektiv mobiltelefon, der er med til at opfylde alle dine behov, samtidig med at prisen er indenfor en budgetvenlig grænse. Kort sagt, så er det en fantastisk mulighed, hvis du gerne vil have en god og billig telefon.

Gode specifikationer

Som på enhver moderne mobiltelefon, så har Samsung Galaxy S20 nogle rigtig gode specifikationer, der er med til at gøre den til en fryd at bruge. Vi gider ikke lige gå igennem alt det mest tekniske fnidder, men det er alligevel værd at nævne de ting, der helt klart kommer til at betyde mest for dig.

  • Ydeevne
  • Kamera
  • Skærm
  • Batterilevetid

For hvis disse specifikationer ikke passer til dit behov, så bliver du nok ikke glade for din nye telefon. Og hvis du investerer i en Samsung Galaxy S20, så burde du i den grad stå klar til at blive glad for den.

Ydeevne

Med 12 GB RAM og en Snapdragon 865 chip er der rigeligt med ydeevne at hente, når det kommer til en Samsung Galaxy S20. Du kan derfor godt gøre dig klar til ikke så lidt med denne smarte telefon.

Uanset om du gerne vil spille spil, sidde på diverse apps, browse sociale medier, lytte til musik eller en god blanding af det hele på én gang, så skal Samsung Galaxy S20 nok give dig en smooth oplevelse.

Kamera

En god telefon har et godt kamera, og det må man sige, at Samsung Galaxy S20 også byder på. Med et 12 megapixel hovedkamera, hele 64 pixel telefoto kamera og 12 megapixel ultrawide – samt et 12 megapixel selfie kamera, får du billeder og videoer for alle pengene.

Skærm

Det er altid lækkert med en god og klar skærm. Det gør det meget federe at se vidoer, serier og film, og forskellige spil bliver også bare meget kønnere. Derfor er Samsung Galaxy S20 udstyret med et super lækkert display, hvor alt tager sig helt fantastisk ud.

Der er at gøre med et 6,2 tommer 120Hz AMOLED QHD+ display, som er lyst og indbydende at se på. Det er ligemeget, hvad du vil tage dig til. På en Samsung Galaxy S20 kommer det til at tage sig mægtigt ud.

Batterilevetid

Hvis du sammenligner med nyere modeller, så har Samsung Galaxy S20 ikke den bedste batterilevetid. Alligevel er den rigtig fin til dagen og vejen, og du skal virkelig bruge mobilen meget, for at du løber tør for strøm. Her hjælper den adaptive refresh rate rigtig meget med at spare.

Og hvis det skulle ske, at din Samsung Galaxy S20 løber tør for strøm, så er der ingen grund til bekymringer. På blot 70 minutters tid, kan den du lade den fra 0-100%, så du altid er klar til at bruge din telefon.

Har du nogen spørgsmål?

Har du nogen spørgsmål, når det kommer til Samsung Galaxy S20, eller er der andre af vores Samsung Galaxy mobiler, du gerne vil vide noget om? Så er du altid velkommen til at spørge vores kundeservice. Giv os et opkald eller skriv til os, så skal vi nok guide dig i den rigtige retning.