Hvis du har brug for en ekstremt god gamer mus, så foreslår vi dig at se på en Corsair Sabre. Disse mus er toptunede til gaming og er helt exceptionelle. Når du køber en Corsair Sabre, så får du en gaming mus, der giver dig præcis kontrol. De er udstyret med en optisk sensor, der er har over 15.000 DPI. Dette giver dig en hurtig, præcis og jævn tracking, så du altid kan finde dit mål me dlynets hast, når du bruger en Corsair Sabre. Du får desuden en mus der er designet med høj ydeevne og kvalitet, samtidig med at den vejer næsten ingenting. En Corsair Sabre er derfor i sandhed en af de bedste gamer mus, du kan få fingrene i og omkring, når du virkelig skal game.

Resultater: 4
Resultater: 4


loader

Kom godt i gang med at game med en Corsair Sabre

Når der skal games til den helt store guldmedalje, så er der meget, du skal have fat i. Er du helt ny på gaming markedet, så kan du med fordel overveje et af vores bundles, der har alt det, en nyklækket gamer leder efter. Der er selvfølgelig også muligheden for, at du kan skaffe alt til gaming selv, eller at du kan se på bestemt gamer udstyr, du går og mangler. Du kan gøre meget med en Corsair Sabre, men den gør alligevel ikke det vilde for dig, hvis det er det eneste, som du har.

Din nye Corsair Sabre går rigtig godt med et bæst af en gamer computer, eller hvis du har brug for mobilitet en gamer bærbar. Hertil kan vi også foreslå et lækkert gamer tastatur, hvor især et Corsair tastatur må siges at gå godt med en Corsair Sabre. Du kan med fordel også købe et Corsair headset – enten Corsair Virtuoso eller Corsair Void, og pludselig har du efterhånden så meget Corsair gear, at du helt klart bør installere iCUE, samt overveje om der er andre produkter, der er kompatible dermed. Ud over at bruge iCUE til at fikse RGB, og mange andre egenskaber, på din Corsair Sabre og andet Corsair udstyr og hardware, så kan du også bruge det til at styre Philips Hue og Nanoleaf produkter!