Mangler du en praktisk, funktionel og stilsikker bærbar til skolen, arbejdet eller fritiden så kan du her på siden se nærmere på vores omfattende udvalg af Apple MacBooks. Det stilrene, strømlinede design og det brugervenlige styresystem, gør MacBook til en sand fornøjelse og vi opdaterer løbende udvalget med nye modeller. Hvad end du skal bruge en high-end MacBook Pro, eller en letvægter Macbook Air så kan du sikkert finde den helt rette model, her hos os. Vil du heller ikke gå på kompromis med kvalitet så tag et kig på udvalget nedenfor og find den bærbar, der passer bedst til dine ønsker og behov.

Resultater: 10000Macbooks - Praktiske, funktionelle og stilsikre bærbare

Apple har formentlig ikke brug for den store introduktion. I årevis har det amerikanske selskab udviklet og produceret nogle af verdens mest populære og innovative elektroniske produkter og i den forbindelse er deres MacBooks ingen undtagelse. Med et yderst let og slankt design er Apples MacBooks meget nemme at transportere, samtidig med at de er yderst kraftfulde og effektive. Det er ofte en hel religion om man er til apples Macbook eller PC med Windows, og har du først haft en Mac, så går du ikke tilbage igen. Der er mange grunde til hvorfor MacBooks er så populære:

1: Stilmæssigt er det klart en af flotteste computere på markedet.

2: De er super brugervenlige - har du først vænnet dig til at bruge en mac, så vil du opleve at Windows som styresystem er besværligt. Mac er bare nemt at finde rundt i. 

3: Apple touchpad virker bare bedst.

4: Dine Apple produkter snakker sammen - virkelig smart at have både Iphone, Ipad, Mac og Apple Watch. Når du har en MacBook synkroniserer den med din Iphone, og det er virkelig brugervenligt og funktionelt. 

Stort udvalg af MacBooks hos Føniks Computer

Kunne du for eksempel tænke dig en førsteklasses MacBook Pro så bør du tage et på siden her. Vi kan blandt andet tilbyde MacBook Pro modeller med 6. generations Intel Core i7 processor, 16 GB LPDDR3 RAM, 2 TB flash hukommelse og batterilevetid på mere end ti timer. Derudover kan du også få en fænomenal billedkvalitet med 2880 x 1800 WQXGA+ og AMD Radeon Pro 455 / Intel HD Graphics 530 - 2 GB GDDR5 grafikkort. Med en så høj pixeltæthed kan øjet ikke skelne mellem de enkelte pixels og billedet vil derfor se langt mere livligt og realistisk ud.

Derudover kan flere MacBooks også prale af den innovative Touch Bar, der er et aflangt glasfelt med Multi-Touch som er integreret i tastaturet og giver en mere strømlinet brugeroplevelse. Dette er blot nogle af de fantastiske features og specifikationer du kan få med en MacBook fra Apple og vi opdaterer selvfølgelig regelmæssigt udvalget med de nyeste modeller. Har du en særlig MacBook i tankerne, så benyt dig af vores filterfunktion til højre på siden. Her kan du selv vælge dine foretrukne specifikationer, så du kan finde præcis den MacBook der lever op til dine krav.

Er du mere til MacBook air, har vi naturligvis også et stort udvalg af den serie. En MacBook air er en tynd version af en apple computer, og fungerer super godt til studiebrug og helt almindelig hverdagsbrug. De nye modeller har en fantastisk Retina skærm, og vejer ikke særlig meget. Du kan derfor nemt transportere den frem og tilbage. 

Køb en brugt Macbook Air

Hos Føniks gør vi hvad vi kan for at give dig et bæredygtigt alternativ, og derfor har du også mulighed for at købe vores brugte Macbooks. Vi har altid et stort udvalg af brugte MacBooks, og derfor kan du her finde en mega fed Mac til nærmest ingen penge. Du kan vælge mellem forskellige Grades, herunder A, B eller C. Det har betydning for batterilevetiden. Vælger du en Grade A brugt Macbook vil du kunne forvente at få min. 70 % af den oprindelig levetid. Vælger du en Grade B, kan du forvente 50 %, og Grade C giver 30 %. Ved at købe en brugt MacBook air hos Føniks, får du altså en mac der virker som den skal. 

Hvad er forskellen på macbook air og pro?

Først vil vi gerne gøre det klart, at uanset om du vælger en Air eller en Pro, så får du en verdensklasse computer. Men der er naturligvis stadig lidt forskel på en MacBook Air og en MacBook Pro. 

En MacBook Air er ofte billigere og kan ikke køre helt de samme store og tunge programmer som en Pro. Det er dog stadig en god computer, og er ideelt til helt almindeligt brug. Med de nye Retina skærme er Air’en et godt valg, og har helt sikkert fået et løft i kvaliteten. 

En MacBook Pro har bedre skærm, bedre touchpad og billedkvalitet. Det skyldes at den har et bredere farvespektrum og en bedre lysstyrke. Du får også mulighed for at få en bedre hukommelse på op til 64 GB. Derudover har Pro’en et bedre kølesystem, så den bliver ikke så varm som en MacBook Air. 

Før i tiden var der meget stor forskel i kvaliteten på en Air og en Pro, og mange ville mene at en Macbook Air var en billig og dårligere computer. Sådan er det ikke længere. Apple har forbedret kvaliteten af deres Macbook Air, og derfor er det nu en virkelig god computer. 

Der er selvfølgelig stadig forskel, og meget af forskellen ligger også i batteritiden. En ny MacBook Air kan holde strøm i op til 15 timer, og en Macbook Pro kan holde strøm i op til 21

Vælg mellem et stort udvalg af apple tilbehør

Når du køber en ny MacBook kan du også få en masse nyt tilbehør til den. Hvis du er typen der bedst kan lide at skrive direkte på et trådløst tastatur, så producerer apple et stort udvalg, som du kan tilkøbe. De fås både som numeriske keyboards og i farverne sort og hvid. 

Er du mere til en trådløs mus? Mange mennesker kan bedst lide at anvende den “gammeldags” mus i stedet for en touch pad. Så selvom touchpad’en på både MacBook Air og MacBook Pro er gode, så kan du vælge at tilkøbe en trådløs computermus fra Apple. 

Husk at passe godt på din nye Mac med et MacBook Sleeve. Det ville godt nok være ærgerligt at ridse eller smadre sin helt nye mac. Vi anbefaler at du køber en sleeve til din computer, så den kan være bedst muligt beskyttet. Selvom du putter din mac i en computertaske, så kan den stadig blive ridset eller snavset, og det kan gå ud over funktionaliteten på computeren. 

Få Føniks til at hjælpe med reparationer 

Producenten Apple giver dig 1 års garanti på din nye MacBook. Men skulle der ske noget med din computer udover garantiperioden, så kan vores eksperter hjælpe med reparationer. Du kan lave en aftale med vores værksted i Aarhus eller København, så kan de hjælpe dig, hvis du har problemer med din nye mac. 

Har du spørgsmål til hvilken Macbook du skal vælge?

Hos Føniks Computer vil vi meget gerne guide dig og hjælpe dig til at tage den rigtige beslutning om, hvilken MacBook du skal vælge. Vi hjælper også gerne med andre spørgsmål, så du skal ikke tøve med at kontakte os.

Du kan altid skrive på vores chat, mail eller ringe til os på tlf 70 60 60 64. Så sidder eksperterne klar til at hjælpe.