AOC gaming skærme banner
 

Hvis du skal bruge en toptunet skærm til gaming, så er en AOC monitor det perfekte valg til dig. Lige siden firmaets begyndelse har de arbejdet med at lave de bedst mulige AOC monitors – og vi her ved Føniks Computer vil godt sige god for, at en AOC gaming skærm er noget for sig. Du kan uden problemer få en AOC 144Hz skærm, eller med endnu højere hertz, med ekstremt høj opløsning og vildt lav responstid. Der er en AOC monitor i lige de antal tommer, du går og drømmer om, og de kan være enten buede eller ej, alt efter hvad du foretrækker. Med en AOC gaming skærm kommer du til at tage et langt skridt foran dine modstandere, og eventyret du sætter ud på har aldrig set så godt ud. Så hvad venter du på? Vi sender skærmen fragtfrit til dig med GLS!

Resultater: 66
Resultater: 66


loader

Få en AOC monitor ved Føniks Computer

Hvis du mangler en ny skærm til gaming, så er en AOC monitor en af de bedste valgmuligheder. AOC blev grundlagt i 1967, og de har helt fra starten haft fokus på skærmteknologi, hvor målet er at give dig fantastiske oplevelser, når du sidder foran en AOC monitor. Man må sige, at det et mål, som firmaet har opnået. For når du sidder foran en AOC gaming skærm, så er det så absolut intet mindre end en fantastisk oplevelse.

Eftersom AOC monitors er både gode og populære valg, så kan vi hos Føniks Computer selvfølgelig ikke holde fingrene fra dem. Og hvorfor skulle vi også det? Når du kigger efter en ny gamer skærm ved os, så skal der være rig mulighed for at vælge imellem et utal af produkter fra forskellige producenter. Vi har derfor sørget for at have et kæmpe udvalg af AOC gaming skærme, så du nemt og bekvemt kan finde lige den AOC monitor, du går og drømmer om. Hos Føniks Computer går vi nemlig op i skærmkvalitet, og derfor er det nemt for os at blive gode venner med en producent som AOC. For en AOC monitor er en højkvalitetsskærm af format.

AOC gaming skærm – toptunet til gaming

Du kan få en AOC monitor til mange forskellige formål. Hvis der skal en høj opløsning til at klare arbejdsopgaverne, samt præcis farvenøjagtighed og avancerede funktioner, så er der en AOC monitor, der passer perfekt til dig. En AOC monitor er desuden stilbevidst og passer perfekt i hjemmet med sit unikke look, samtidig med at der er mulighed for energibesparende produkter. Så snart ud har fat i en AOC monitor med LED, så bliver det ikke meget mere strømbesparende.

Vi er dog godt klar over ved Føniks Computer, at AOC monitors hovedsageligt bliver produceret og brugt til gaming. Når en producent har så stor fokus på skærmteknologi, så giver det også virkelig god mening, at du ender op med en AOC gaming skærm. For gaming har ekstremt høje krav til udstyret, og derfor er det bare ikke optimalt med hver en lille sag af små tommer og ringe refresh rate – det skal som minimum være en AOC 144Hz sag. Men for at kvaliteten kan nå til niveauet, hvor det er godt nok til gaming, så er det bare nødvendigt med et firma, der virkelig kan deres kram. Og derfor er AOC gaming skærme bare vejen frem.

Vilde specs på en AOC monitor

Det er nemt at påstå, at en AOC monitor er god. Heldigvis er det næsten lige så nemt rent faktisk at påvise det. Alt du behøver at gøre, er, at se på specifikationerne du kan finde på en AOC gaming skærm. For AOC monitors har nogle helt vilde specifikationer, om de så er til gaming eller ej.

Du kan for eksempel altid få en AOC monitor i helt vildt god opløsning. Det kan være, at fuld HD med en 1920 x 1080 opløsning er det, du går og leder efter, og det kan også være, at du har brug for 4k med en panelopløsning på 3840 x 2160. Det kommer helt an på, hvilke computerspil du spiller, og hvad du gerne vil have ud af din AOC gaming skærm. Og hvis det er, så kan du også sagtens finde AOC monitors, der har en opløsning et sted imellem fuld HD og 4k. Ved AOC er det kun fantasien, og dine behov, der sætter grænser.

Desuden er der et bredt udvalg af AOC monitors med forskellige størrelser af skærm. Vil du gerne have en mindre AOC 144Hz monitor på 24 tommer, så er der ingen problemer med at finde en. På samme måde kan du også få AOC gaming skærme helt op til 49 tommer, og der er selvfølgelig et kæmpe udvalg af forskellige AOC monitors imellem ekstremerne. Og skal du bruge en curved AOC monitor, så kan det selvfølgelig også sagtens skaffes.

Opdateringshastigheden er vigtig

AOC 144Hz skærme er den gyldne standard for gaming. For hvis opdateringshastigheden ikke er høj nok, så får du ikke en god oplevelse, når du gamer – ligegyldigt hvilket mærke du så køber en gaming skærm fra. Det er de bedste producenter af gaming skærme godt klar over, og derfor får du kun AOC 144Hz eller stærkere skærme til gaming. Så snart opdateringshastigheden er optimeret, så kører spillet mere gnidningsfrit – så få en AOC 144Hz skærm til gaming.

Responstiden har stor betydning

Hvis responstiden på din skærm ikke er god, så kommer du til at være langsommere end de andre spillere på banen. Hvis du spiller CS:GO eller League of Legends, så er dette en dødsdom for dig. Du kan simpelthen ikke være langsommere end de andre i spillet, bare fordi du ikke har godt nok udstyr. Her er en AOC gaming skærm helt perfekt, fordi de alle har en ekstremt lav responstid – ofte kan du få dem med helt ned til 1 millisekund. Så bliver det bogstavelig talt ikke meget bedre, og du kan være sikker på, at du kan spille på et lige felt med dine modstandere – eller måske ligefrem spille med en fordel. Alt du behøver er en AOC 144Hz monitor med 1 millisekunds responstid, og så er du klar til kamp.

Synkroniser din skærm og dit grafikkort

Hvis du gerne vil være sikker på, at din AOC 144Hz monitor yder allerbedst for dig, så kan du med fordel overveje synkronisering via AMD FreeSync eller NVIDIA G-SYNC. Stort set alle AOC gaming skærme er kompatible med AMD FreeSync, og det er også en kæmpe del af dem, der fungerer med NVIDIA G-SYNC. Så lige meget om du har et grafikkort fra AMD eller NVIDIA, så er du klar til at game med de bedste. Sørg dog alligevel for at tjekke din nye AOC monitor, bare for en sikkerheds skyld, eller få dig et nyt grafikkort der passer til den AOC gaming skærm, du gerne vil have.

Har du nogen spørgsmål i henhold til vores udvalg af gaming skærme eller AOC 144Hz og højere monitors? Så tøv endelig ikke med at tage fat i vores kundeservice. Hos Føniks Computer står vi altid klar til at hjælpe dig, ligegyldigt om du så skriver eller ringer til os. Vi er her for at hjælpe.