AOC GAMING SKÆRME
 

Hvis du skal bruge en toptunet skærm til gaming, så er en AOC monitor det perfekte valg til dig. Lige siden firmaets begyndelse har de arbejdet imod at lave de bedst mulige AOC monitors – et mål de i den grad har nået, men alligevel bliver ved at forbedre på. Og her ved Føniks Computer vil godt sige god for, at en AOC gaming skærm er noget for sig. Det er ingen problemer at finde en AOC monitor, der har en høj opdateringshastighed, en lav responstid og en fantastisk opløsning – det er efterhånden bare den gyldne standard for dette firma. Derudover er der selvfølgelig en AOC gaming skærm i lige det antal tommer, du går og drømmer om, og du kan få dem både med og uden kurvatur. Dine virtuelle eventyr har aldrig set bedre ud, og du har aldrig været længere foran dine modstandere, end når du sidder med en AOC monitor foran dig. Så hvad venter du på? Find din nye gamer skærm lige her!

Resultater: 47
Resultater: 47


loader

FAQ

Hvor stor skal en gamer skærm være?

Normalt er en gamer skærm imellem 24 og 27 tommer, især hvis du går op i e-sport og konkurrenceprægede spil. Du kan selvfølgelig sagtens finde dedikerede gamer skærme, der er både større og mindre end normen.

Hvad koster en gamer skærm?

En gamer skærm koster ofte omkring 1.300 kr. Der findes dog billigere modeller, og de kan også koste op over 10.000 kroner! De fleste kan nøjes med en, der koster imellem 1.300 og 2.500 kr.

Hvad er en god skærm?

En god gamerskærm har en høj opdateringshastighed, en lav responstid og minimum full HD opløsning. Herefter handler det blot om, hvad dine specifikke behov er.

Køb en AOC monitor ved Føniks Computer

Hvis du mangler en ny skærm til gaming, så er en AOC monitor en af de bedste valgmuligheder. AOC blev grundlagt i 1967, og de har helt fra starten haft fokus på skærmteknologi, hvor målet er at give dig fantastiske oplevelser, når du sidder foran en AOC monitor. Man må sige, at det et mål, som firmaet har opnået. For når du sidder foran en AOC gaming skærm, så er det så absolut intet mindre end en fantastisk oplevelse.

Eftersom AOC monitors er både gode og populære valg, så kan vi hos Føniks Computer selvfølgelig ikke holde fingrene fra dem. Og hvorfor skulle vi også det? Når du kigger efter en ny gamer skærm ved os, så skal der være rig mulighed for at vælge imellem et utal af produkter fra forskellige producenter. Vi har derfor sørget for at have et kæmpe udvalg af AOC gaming skærme, så du nemt og bekvemt kan finde lige den AOC monitor, du går og drømmer om. Hos Føniks Computer går vi nemlig op i skærmkvalitet, og derfor falder det os naturligt at blive gode venner med en producent som AOC. For en AOC monitor er en højkvalitetsskærm af format.

AOC gaming skærm – toptunet til gaming

Du kan få en AOC monitor til mange forskellige formål. Hvis der skal en høj opløsning til at klare arbejdsopgaverne, samt præcis farvenøjagtighed og avancerede funktioner, så er der en AOC monitor, der passer perfekt til dig. En AOC monitor er desuden stilbevidst og passer perfekt i hjemmet med sit unikke look, samtidig med at der er mulighed for at købe energibesparende modeller. Så snart du har fat i en AOC monitor med LED, så bliver det ikke meget mere strømbesparende.

Vi er dog godt klar over ved Føniks Computer, at AOC monitors hovedsageligt bliver produceret og brugt til gaming. Når en producent har så stor fokus på skærmteknologi som AOC har, så giver det også virkelig god mening, at du ender op med en AOC gaming skærm. For gaming har ekstremt høje krav til udstyret, og derfor er det bare ikke optimalt med hver en lille sag af små tommer og ringe refresh rate – det skal bare være de bedste tilbud fra AOC. Men for at kvaliteten kan nå til niveauet, hvor det er godt nok til gaming, så er det nødvendigt med et firma, der virkelig kan deres kram. Dette er grunden til, at AOC gaming skærme vejen frem, for de passer perfekt på beskrivelsen. Du kan især tage et kig på AOC AGON serien, hvis du vil se de allerfedeste AOC gamer skærme!

Vilde specs på en AOC monitor

Det er nemt at påstå, at en AOC monitor er god. Heldigvis er det næsten lige så nemt rent faktisk at påvise det. Alt du behøver at gøre er, at se på specifikationerne du kan finde på en AOC gaming skærm. For AOC monitors har nogle helt vilde specifikationer, om de så er til gaming eller ej. Når du ser på vores AOC monitors her på siden, kan du derfor glæde dig til:

  • Opløsning af forskellig art
  • Mange forskellige størrelser
  • Opdateringshastighed der vil noget
  • Super lav responstid
  • Avanceret synkroniseringsteknologi

Få en AOC gaming skærm i den rigtige opløsning

Du kan altid få en AOC monitor i helt vildt god opløsning hos os. Det kan være, at full HD med en 1920 x 1080 opløsning er det, du går og leder efter, og det kan også være, at du har brug for 4k med en opløsning på 3840 x 2160, og ellers er der altid quad HD som et mellempunk på 2560 x 1440. Det kommer helt an på, hvilke computerspil du spiller, og hvad du gerne vil have ud af din AOC gaming skærm. Ved AOC er det kun fantasien, og dine behov, der sætter grænser. Så du behøver aldrig være bekymret for, om du kan finde det du leder efter her, når det kommer til opløsning.

Find lige den størrelse du vil have

Hvor stor din skærm skal være, er en meget personlig sag. De fleste vil nok foretrække enten 24 eller 27 tommer, som generelt er bedst til gaming, da det giver dig nok skærm til at skabe overblik, men uden at du farer helt vild i den. Derfor har vi selvfølgelig en helt masse AOC gaming skærme, der har lige de her størrelser. Heldigvis for dig der godt vil have noget småt, eller elsker en rigtig stor skærm, så har vi også AOC monitors der går udenfor normerne. Vi kan fikse helt op til 49 tommer AOC monitors, hvis det skal være, og du kan også få dem med eller uden kurvatur. Du skal trods alt være i stand til at finde lige det, du går og leder efter.

Opdateringshastigheden er vigtig

hvis opdateringshastigheden ikke er høj nok, så får du ikke en god oplevelse, når du gamer – ligegyldigt hvilket mærke du så køber en gaming skærm fra. Det er de bedste producenter af gaming skærme, såsom AOC, godt klar over, og derfor får du kun AOC 144Hz eller stærkere skærme til gaming. For hvis opdateringshastigheden er for lav, så kan din skærm ikke følge med, når det går hurtigt i computerspillet, og så kan du ende med nogle rigtig grimme skærmbilleder, eller du kan være så uheldig, at du bare ikke kan nå at reagerer hurtigt nok på det, der sker, fordi det ikke viser sig hurtigt nok på skærmen. Opdateringshastigheden er trods alt mængden af gange i sekundet, som din skærm kan opdatere billedet, og hvis den er for lav, så er det ikke heldigt for en gamer.

Responstiden har stor betydning

Hvis responstiden på din skærm ikke er god, så kommer du til at være langsommere end de andre spillere på banen. Hvis du spiller CS:GO eller League of Legends, så er dette en dødsdom for dig. Du kan simpelthen ikke være langsommere end de andre i spillet, bare fordi du ikke har godt nok udstyr. Du kommer nemlig ikke til at kunne se hurtigt nok, hvad der foregår, hvis responstiden er lav, for det er den, som afgør, hvor hurtigt pixels på din skærm kan skifte fra en farve til en anden og tilbage igen. Her er en AOC gaming skærm helt perfekt, fordi de alle har en ekstremt lav responstid – ofte kan du få dem med helt ned til 1 millisekund eller mindre. Så bliver det bogstavelig talt ikke meget bedre, og du kan være sikker på, at du kan spille på et lige felt med dine modstandere – eller måske ligefrem spille med en fordel. Alt du behøver er en AOC gaming skærm med en lav responstid, og så er du klar til kamp.

Synkroniser din skærm og dit grafikkort

Hvis du gerne vil være sikker på, at din AOC gaming skærm yder allerbedst for dig, så kan du med fordel overveje synkronisering via AMD FreeSync eller NVIDIA G-SYNC. Stort set alle AOC gaming skærme er kompatible med AMD FreeSync, og det er også en kæmpe del af dem, der fungerer med NVIDIA G-SYNC. Så lige meget om du har et grafikkort fra AMD eller NVIDIA, så er du klar til at game med de bedste. Sørg dog alligevel for at tjekke din nye AOC monitor, bare for en sikkerheds skyld, eller få dig et nyt grafikkort der passer til den AOC gaming skærm, du gerne vil have.

Få fat i det rigtige gamer udstyr

Du kan komme langt med en AOC monitor, men du skal stadig have alt det andet gamer udstyr i orden, hvis du vil game som de bedste. Det er 100% nødvendigt med et bæst af en gamer computer, og ingen gamer er fuldendt uden en lynhurtig gamer mus og et fedt gamer tastatur. Her er det især værd at overveje, om du skal have et Logitech gamer tastatur og en Logitech gamer mus, og hvis det er sagen, så er der virkelig meget godt at sige om Logitech G pro keyboards og Logitech G pro X superlight. Helt generelt er Logitech G pro serien bare uovertruffen, og du kan derfor også med fordel anskaffe dig et Logitech G pro headset.

Har du nogen spørgsmål i henhold til vores udvalg af AOC monitors? Så tøv endelig ikke med at tage fat i vores kundeservice. Hos Føniks Computer står vi altid klar til at hjælpe dig, ligegyldigt om du så skriver eller ringer til os. Vi er her for at hjælpe.