Resultater: 8
Resultater: 8


loader

Workstation close-up banner.

Ofte stillede spørgsmål om workstations

Her finder du vores svar på de spørgsmål, der oftest bliver stillet om workstations. Med lidt held kan du således nemt få svar på det, du går og gerne vil vide. Får du imod forventning ikke svar på dit spørgsmål her under vores ofte stillede spørgsmål, så er der en stor sandsynlighed for, at du kan finde svaret, hvis du læser videre her på siden. Du kan også altid tage fat i vores kundeservice via mail, telefon eller igennem chatten her på siden, hvis du gerne vil tage en uforpligtende snak om vores workstations.

Hvad er en workstation?

En workstation er en arbejdscomputer, der kan klare noget af det tunge arbejde. De er derfor en del stærkere end den gennemsnitlige arbejdscomputer.

Hvad er en workstation god til?

En workstation kan bruges til det hele, men kan især være nødvendig, når det kommer til tunge grafiske programmer, økonomisystemer, 3D-rendering, videoredigering og lignende.

Hvor meget koster en workstation?

Alt efter behov kan du få en workstation fra omkring 3.500 kroner og helt op til 17.000 kroner.

Føniks Workstation PC – det oplagte valg hvis du mangler en stærk arbejdscomputer

Meget arbejde kan klares på en ganske billig stationær eller laptop, fordi det ikke er særlig krævende for computeren. Er det mest mails, Word, browsing på internettet og et videoopkald her og der, så er der jo ingen grund til at købe bærbare til 15.000 kroner til hele kontoret. Det kan man klare med en net lille sag, som kører lette programmer og apps fuldstændig gnidningsfrit.

Skal der tungere, eller ligefrem tunge, programmer på arbejdsmenuen, så er det dog nødvendigt med en stærkere computer, alt efter hvad det er, I skal bruge den til. Her er en workstation oplagt, for de kan alt efter model kører selv de tungeste programmer, du kommer til at arbejde med. Det er ikke hver en lille bærbar, der kan håndtere et økonomisystem. En workstation er skræddersyet til opgaven. 3D-rendering, videoredigering og lignende grafisk arbejde kan heller ikke klares på en hvilken som helst stationær. Til gengæld er der flere af vores workstations, der vil klare disse opgaver uden problemer.

Det giver derfor rigtig god mening at se på en Føniks workstation PC, hvis der skal bruges en stærk arbejdscomputer. Hvis I er en virksomhed, der har brug for flere workstations, så foreslår vi jer med fordel at tage fat på vores erhvervsafdeling, for at se om I ikke vil være erhvervskunde hos Føniks. Det kan i den grad betale sig, hvis jeres virksomhed vil gøre handel med os, og vi sælger også meget andet end blot workstations – for eksempel har vi et kæmpe udvalg til scan/print.

Hvad er det optimale valg for jer?

En investering i en workstation er sjældent en dårlig ide, hvis der er brug for stærke arbejdsmaskiner. Alligevel foreslår vi hos Føniks, at man overvejer, hvilke muligheder man har. Her mener vi, at det er værd at overveje følgende muligheder, når man leder efter arbejdscomputere til firmaet eller hjemmekontoret:

  • Færdigsamlet workstation PC
  • Konfigurerbar workstation PC
  • Bærbar computer

Workstation close-up billede.

Alt efter behov kan disse tre muligheder alle være utroligt gode. De fylder, eller har mulighed for at fylde, forskellige typer af behov. Så overvej om det er en stærk bærbar eller en bestemt type af workstation, som der er brug for. Vi vil her lige gå hurtigt igennem, hvordan man tager det mest kvalificerede valg.

Færdigsamlet workstation PC

Her på siden finder du vores færdigsamlede Føniks workstation PC'er. De er det overordnede gode og nemme valg, hvor alt man behøver at gøre er at finde en workstation, eller flere, der er passende til de arbejdsopgaver, som der skal udføres. Herefter er det bare at bestille den, og så får man sin ordre tilsendt. Er I i tvivl om, hvilken af vores workstations der passer bedst til jeres behov? I kan altid snakke med vores kundeservice, der vil være i stand til at hjælpe jer med at tage det bedste valg, når det kommer til, hvilken workstation der bedst opfylder jeres behov. Det kan altså gøres rigtig nemt.

Konfigurerbar workstation PC

Har I godt styr på, hvad for noget hardware jeres workstation har brug for, og er i sikre på de præcise specifikationer til de forskellige programmer og apps den skal kunne køre? Vil I gerne selv have noget at sige, når det kommer til, hvad for noget hardware der er i jeres workstations? Så er en konfigurerbar workstation PC et rigtig godt valg. Her får I nemlig lov til selv at vælge, hvordan jeres workstation skal være, så I er helt sikre på, at den opnår jeres krav. Det tager mere tid og energi fra jeres side, men det er et rigtig godt valg, hvis I ønsker en eller flere workstations, som er meget specifikke angående hardware.

Bærbar computer

Alt efter hvad for noget arbejde, det er der skal laves, og hvor det er, det skal laves henne, så er en stationær workstation faktisk ikke det rigtige valg. Nogen gange er det nødvendigt med nogle utroligt kraftige bærbare, der kan måle sig med selv en stationær workstation. Her kan vi især foreslå at man ser på Lenovo ThinkPads til erhverv. Der er mange forskellige modeller, men nogen af dem er utroligt oplagte, selv hvis der skal køres rigtig tunge programmer. Det kan for eksempel være Lenovo ThinkPad X eller Lenovo ThinkPad Z, der begge er en seruer af ThinkPads, som har en utroligt høj ydeevne. Man skal bare huske at overveje, at selvom en bærbar er rigtig handy, så koster de også en smule mere, end hvis man køber en standard workstation.

Hvad skal man ellers bruge?

Hvis I gerne vil have en færdigsamlet eller konfigurerbar workstation, eller måske flere af dem, så er det oplagt at overveje, hvad I ellers skal bruge. For en workstation i sig selv kan måske godt køre jeres avancerede programmer og apps, men der skal lidt mere til, før I faktisk kan arbejde med dem. Vi foreslår især at se på:

  • Skærme
  • Tastatur
  • Mus
  • Headset

Skærme

Ingen workstation er komplet uden en skærm, og to skærme per PC er ofte rigtig fornuftigt, hvis produktiviteten skal være højest mulig. Hos Føniks har vi et kæmpe udvalg af forskellige skærme, og der er en utroligt stor del af dem, der er velegnede til et arbejdsmiljø. Uanset om I foretrækker Lenovo ThinkVision, ASUS ProArt, Dell UltraSharp, HP EliteDisplay eller en helt anden af vores fantastiske monitors til erhvervslivet og professionelt arbejde, så er der rigeligt at vælge imellem her hos Føniks.

Tastatur og mus

Et godt tastatur og en god mus kommer man rigtig langt med, og rigtig ofte kan det være smart at vælge et tastatur og mus sæt. Vi foreslår hos Føniks altid at se på udvalget af tastaturer og mus fra Logitech, da de laver nogle af de allerbedste af disse produkter til markedet. I kan se på sæt af Logitech tastatur og mus, og ellers er Logitech MX Keys og Logitech MX Master nogle af de bedste partnere til din workstation. Her får du høj ydeevne og fantastisk ergonomitet, så der ikke er nogen klager og gener, selvom udstyret bliver brugt hele dagen lang.

Headset

Hvis medarbejderne gerne vil arbejde i fred, eller hvis det er nødvendigt med videoopkald, så er det fuldstændig nødvendig med et godt headset. Her har vi også et kæmpe udvalg, og det gængse headset kan uden problemer sluttes til din arbejdsstation, enten ved at du plugger den direkte ind, ved at du sætter en dongle i til trodløs forbindelse eller via Bluetooth – bare sørg for at der er Bluetooth tilgængeligt i jeres workstation, inden I investerer i et Bluetooth headset. Hvad angår headsets til professionelt brug, så foreslår vi især modellerne fra Jabra. De er af yderst høj kvalitet, både hvad angår høretelefonerne og mikrofon, og de er lavet til professionelt brug, i stedet for til hverdagsbrug eller til gaming.

Der er meget at tænke over, når man skal have ny workstation og udstyr dertil. Heldigvis har vi hos Føniks alt det, der skal til, når man er ude og leder efter en eller flere nye workstations. Er der tvivl om noget i henhold til valg af PC, eller valg af forskelligt udstyr dertil? Så kan man altid tage fat i vores dygtige kundeserviceafdeling. Vi vil med glæde hjælpe og guide jer, så I får lige det, I har behov for. Det handler trods alt om, at I får det bedst mulige produkt t il jeres behov. Så er vi også glade.