Her hos Føniks Computer byder vi ikke bare på hardware komponenter og elektronisk periferiudstyr, men også på fuldendte stationære PC’er og arbejdsstationer til skarpe priser. Hvis du stiller store krav til din stationære PC, er du kommet til det helt rette sted. Vi tilbyder nemlig arbejdsstationer og stationære PC’er i mange forskellige afskygninger, som alle lever op til høje standarder for kvalitet, funktion og ydeevne. Find blandt andet en alt i én-PC eller en stationær arbejdscomputer fra nogle af markedets mest anerkendte mærker såsom Acer, Lenovo, ASUS, Dell og Gigabyte. Uanset om du skal bruge en stationær PC til arbejdet, til privaten, eller til studiet, kan du helt sikkert finde den rette her på siden i vores store online udvalg af stationære PC’er.

Resultater: 1152
Resultater: 1152


loader

Stationære PC'er og arbejdsstationer til ethvert formål

Er du på udkig efter en computer, der kan håndtere alle de opgaver, du har brug for, så finder du her et stort udvalg. Hos Føniks Computer har vi nøje udvalgt et bredt sortiment af stationære PC’er og arbejdsstationer til alle formål.

Hvad end du er gamer og gerne vil kunne spille de nyeste spil i den bedst tænkelige grafik, eller bare skal have en budgetvenlig stationær computer til familien, har vi helt sikkert en løsning til dig.

Hvis du er på udkig efter et ekstra fordelagtigt tilbud på en ny stationær computer, bør du kigge nærmere på vores miljøvenlige udvalg af refurbished PC’er, som består af genbrugte dele og komponenter, som er blevet renset, genopsat og opgraderet.

Nedenunder finder du en række af valg, som du med fordel kan overveje, inden du køber din stationære computer.

Stationær computer eller laptop?

For nogle kan det være svært at vælge, hvorvidt man skal investere i en stationær PC eller en bærbar PC. Mange har da også begge, men er du på at stramt budget, eller skal du vælge i hvilken du skal lægge de fleste penge i, så kan det være rart med nogle tips.

Har du et fast kontor og arbejdsplads, så er en stationær computer oftest det bedste valg. For det meste får du mere computer for pengene, når du køber en stationær PC kontra en bærbar PC. Komponenter i en stationær computer er typisk noget kraftigere i forhold til deres pris.

En stationær PC kan i meget højere grad tilpasses til dig. De enkelte interne komponenter (Processor, grafikkort, RAM, mm.) er meget lettere at udskifte på en stationær computer. Ofte er der meget større valgmuligheder indenfor de computere der findes, men du har også muligheden for selv at udskifte komponenterne.

Den stationære PC har ofte en meget længere levetid. Dette skyldes både at den stationære PC ikke kører på batteri (ofte den svageste komponent i en bærbar) og at det er let at udskifte det enkelte komponent, der går i stykker.

Du har også muligheden for meget bedre eksterne komponenter (mus, tastatur, skærm, højtalere, mm.) til en stationær PC. Dette er i høj grad med til at gøre oplevelsen på en stationær meget mere behagelig end ved en laptop.

I sidste ende er det dit behov, der afgør, hvilket valg, som er det rigtige for dig.

Vælg de rigtige komponenter

Når du vælger din PC, er det vigtigste du kan gøre dig klart, hvilke hardware-komponenter den skal være udstyret med. Her er de 3 vigtigste komponenter:

 • Processor: Computerens ”hjerne”. Det er i høj grad computerens processor, som afgør hvor hurtigt din computer kan køre programmer, og hvor meget den kan klare på én gang, før den står af. Du bør særligt bide mærke i CPU Clock rate (måles i Hz) og antal kerner. For begge disse er højere generelt bedre. Dertil kommer en række processorteknologier, som du kan læse om på fabrikanternes (Intel eller AMD) hjemmeside.
 • Grafikkort: Afgør hvor hurtig og kraftig din PC er til grafisk video og billedbehandling. Et kraftigere grafikkort er vigtigt, hvis du gerne vil spille krævende computerspil eller skal trække grafikkrævende programmer. Grafikkortets ydeevne afhænger i høj grad af GPU clock speed og mængden samt typen af grafik RAM. Visse computere kommer med et integreret grafikkort i processoren. Disse kan ofte sænke prisen betydeligt på et produkt, men er sjældent så kraftige som et dedikeret grafikkort.
 • RAM: RAM, eller Random Access Memory, er computerens arbejdshukommelse. Alle programmer benytter RAM til midlertidig lagring af data. Af denne grund er mængden af RAM, som din PC er udstyret med, vigtig for mængden af programmer, den er i stand til at køre samtidig. Derudover kræver vise tunge programmer et stort antal RAM, for at de kan køre i et tilpas hurtigt tempo.

Hvilke komponenter, du skal lægge de fleste af dine penge ved, kommer selvfølgelig an på, hvad du skal bruge din stationære PC til. Er computeren tiltænkt kontorarbejde, vil en hurtig processor og en tilpas mængde RAM være det bedste valg. Skal du spille krævende computerspil, har du, udover en hurtig processor, også brug for et godt grafikkort.

Stort udvalg af PC’er fra kendte mærker

Vi kan tilbyde dig et stort udvalg af stationære PC’er fra en lang række af de største producenter af elektronik. Blandt andet finder du her komplette løsninger fra:

 • Acer
 • Lenovo
 • ASUS
 • Dell
 • HP
 • Fujitsu
 • MSI
 • Gigabyte

Fælles for disse er at de alle har været på markedet i lang tid. Du kan altså føle dig sikker på at du finder produkter af høj kvalitet til en god pris. Deres stationære computere findes i forskellige formfaktorer, så du kan finde en computer, som passer til dit skrivebord.

Alt-i-én PC

Med en Alt-i-én PC får du samlet skærm, computer og højtaler. Dette er altså en kompakt løsning, hvis du ikke har så meget plads eller hvis du er interesseret i en simpel opsætning.

Med denne løsning slipper du samtidig for mange af de ledninger, som ellers skal trækkes fra computeren og til de eksterne komponenter. Det er kort sagt meget lettere at opsætte disse computere end de normale PC’er med kabinet. Derudover er det også meget lettere at flytte rundt på en Alt-i-én PC.

Mange af disse computere kommer også med touchscreen, som især på Windows styresystemet giver en rigtig god brugeroplevelse.

Blandt vores sortiment af Alt-i-én computere kan du også finde de populære iMac fra Apple.

Undgå E-Waste og køb Upcycle IT

Blandt vores produkter finder du et udvalg af stationære PC’er med mærkatet ”upcycle it”. Disse er såkaldte refurbished produkter, dvs. tidligere brugte computere, som nu er blevet sat i stand. En upcycle it stationær PC er et fremragende valg, hvis du går op i bæredygtige produkter. Derudover vil der ofte være mange penge at spare på disse, da prisen er meget lav sammenlignet med den computerkraft, du får.

Upcycle it produkterne er benævnt med en gradering, som angiver hvor stort tegn på brug, der er på produktet:

 • GRADE A: Få tegn på brug
 • GRADE B: Tegn på brug
 • GRADE C: Tydelige tegn på brug

Køber du en upcycle it stationær PC, er du med til at undgå E-Waste, et stigende miljøproblem i verden. Grundet de mange komponenter, der indgår i moderne computere, er der stor tilbøjelighed til at kassere mange velfungerende komponenter, blot en enkelt anden del sætter ud. Dette medfører et enormt spild af elektronisk hardware. Igennem upcycle it genbruges fuldt ud funktionsdygtige hardware komponenter fra kasserede computere.

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål omkring vores udvalg af stationære PC’er, så tøv ikke med at kontakte vores venlige kundeservice. Du finder vores kontaktinformationer øverst og nederst på siden.