Resultater: 1
Resultater: 1


loader

Mini PC – subtil og lille formfaktor

En mini PC er et oplagt valg til kontoret, eller hvis du gerne vil have en lille maskine til hjemmet. De har, som navnet antyder, en lille formfaktor, hvilket betyder at de er små og subtile, hvilket ofte er en af de bedste grunde til at vælge en mini computer.

Du kan derfor nemt have en mini PC til at stå på, eller under, skrivebordet, selvom du ikke har særlig meget plads. Det er også rart i et kontormiljø, da en mini PC grundet sin størrelse bare skaber mindre rod.

Effektiv ydelse med en mini computer

Den lille formfaktor betyder dog ikke, at en mini PC ingen ydeevne har at byde på. Bevares, det er ikke en workstation eller en gamer computer, men hvis du skal bruge en effektiv og lille maskine til kontorarbejde og hverdagens opgaver, så er det et oplagt valg.

Alt efter dit behov, så bør du overveje, hvad din nye mini computer skal indeholde, når det kommer til specifikationerne. Her vil det især være følgende, du skal holde øje med:

  • Processor
  • RAM
  • SSD

Grafikkortet er nok ikke relevant, når det er en mini PC, du er ude efter. For hvis du rent faktisk har brug for en virkelig stærk computer, der kan trække GPU-tunge opgaver, eller er lavet til gaming, så er det trods alt ikke en mini computer, du bør kigge efter.

Processor

Processoren, eller CPU'en, i en mini PC er rigtig vigtig. Det er maskinens hjerne, og en effektiv en af slagsen er vigtig, så man let og elegant kan få løst sine arbejdsopgaver. Derfor sørger vi for at udstyre vores mini PC'er med gode CPU'er.

Det kan være Intel Core i3 eller Intel Pentium processorer, hvis du vil have en mini PC i den helt billige ende. Ellers er det også muligt at finde en Føniks mini computer med Intel Core i5, hvis der lige skal trækkes en smule mere.

RAM

RAM er generelt utrolig vigtigt for en computer, men i vores udvalg af mini PC'er finder du kun produkter med 8 GB RAM. Det burde være mere end rigeligt til de opgaver, man gerne vil udføre på en mini PC.

SSD

Mange mini computere har ikke særlig meget lagerplads – ofte er det blot 512 GB eller mindre. Det synes vi dog er lige på den lave ende, og derfor er der noget mere at gøre med, når du køber en mini PC hos os.

Derfor er vores mini PC'er udstyret med hurtige og effektive SSD'er, der har 1 TB eller 2 TB lagerplads. Du kan derfor sagtens opbevare masser af filer og data, selvom du sidder med en mini computer. Vi synes ikke der er nogen grund til, at man skal være begrænset.

Overvej operativsystemet

Når du køber in mini PC ved os, så har den ikke et operativsystem, medmindre du tilkøber dette. Det er fordi vi godt er klar over, at mange virksomheder, og til tider også folk i privaten, gerne vil have et specifikt operativsystem, eller at I har adgang til dette andetsteds fra.

I kan derfor købe billige mini PC'er uden operativsystemer lige her hos os. Husk dog på, at hvis man gerne vil have en af vores mini computere med Windows pre-installeret, så kan dette tilkøbes og fixes helt uden problemer.

Mini PC'er er oplagte til erhvervslivet

Selvom en mini PC sagtens kan bruges i hjemmet, så er vi godt klar over, at det især er i erhvervssammenhænge, at disse små og smarte maskiner er populære. Derfor er vi altid klar til at arbejde med jer i erhvervssammenhæng, hvis I leder efter mini PC'er til firmaet.

Hvis jeres firma har interesse i at købe en eller flere mini computere, så er det bare at tage fat i os, og eventuelt overveje om I skal være erhvervskunde hos Føniks Computer. Ud over at være eksperter indenfor computere til erhverv, så kan vi også byde på meget andet.

Er der andet, I gerne vil vide?

Har I nogen spørgsmål angående udvalget af vores mini PC'er, angående en bestemt af dem eller måske om noget helt andet? Så er I altid velkomne til at kontakte vores kundeservice – vi vil hellere end gerne hjælpe vores kunder i den rigtige retning.

Man kan altid ringe til os indenfor vores åbningstider, og ellers er det bare at skrive i chatboksen på vores side eller at sende os en mail, så skal vi nok svare dig hurtigst muligt. Én ting er sikkert, og det er, at vi altid vil hjælpe dig med at finde en mini PC.