tilbehør til laptop banner

Er du på udkig efter noget specifikt computerudstyr til din bærbar, så er du kommet til det helt rette sted. Her finder du et bredt udvalg af bærbar tilbehør og som altid til aldeles skarpe priser. Vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder et omfattende sortiment af blandt andet batterier, dockingstationer, strømadaptere og opladere. Dette er blot et udpluk af, hvad du kan forvente af vores udvalg af laptop tilbehør. Uanset hvad du måtte mangle, kan du med al sandsynlighed finde det her på siden. Se nærmere på vores store udvalg af tilbehør til bærbare computere nedenfor og gør et godt køb.

Resultater: 3927
Resultater: 3927


loader

Bærbar tilbehør – få mere ud af din laptop

Her hos Føniks Computer gør vi os umage med at samle et så varieret udvalg af bærbar tilbehør som muligt, for at kunne imødekomme ethvert behov. Er du for eksempel ude efter en rummelig og komfortabel bærbar taske, så du uden besvær kan transportere dit udstyr, kommer du ikke til at gå forgæves. Vi forhandler blandt andet store rygsække til gamer udstyr, der har plads til både tastatur, mus, ledninger og meget andet tilbehør til bærbare.

Er det noget særligt elektronik, du kunne tænke dig, giver vores udvalg af bærbar tilbehør dig blandt andet adgang til bærbar RAM og dockingstationer. Har du tilsluttet meget tilbehør til din bærbar, eller anvender du krævende programmer og spil,  kan det måske være relevant med en bærbar køler til at sikre, at den kører optimalt. Og er batteriet sløvt, kan det være værd at overveje en udskiftning. Også i den sammenhæng kan du finde mange effektive produkter her på siden. Udover de nævnte eksempler har vi meget andet bærbar tilbehør såsom:

Bærbar tilbehør til rejser og udendørsbrug

Det er nu ikke fordi, vi lige pludselig er blevet en modebutik. Men her på siden fører vi blandt andet et stort udvalg af smarte bærbar tasker. Vi fører både praktiske sleeves eller hylstre, der beskytter computeren mod snavs og stød, bæretasker, der kan slænges over skulderen, samt rummelige rygsække. Selvom mange af taskerne ser flotte ud og fås i mange farver, så er de som bærbar tilbehør først og fremmest designet til at være praktiske og slidstærke.

Når det kommer til enhedsbeskyttelse, sælger vi meget andet bærbar tilbehør end blot tasker. Med et flipopslag til en tablet beskyttes din enhed, hvis du vil medbringe den i eksempelvis toget.  Det smarte omslag kan også nemt anvendes som en stander. Vil du være ekstra påpasselig omkring din tablet, eller anvender du den udendørs, kan du også overveje en beskyttende kasse eller en skærmbeskytter. Så kan du anvende din bærbare enhed under næsten alle vind- og vejrforhold.

Strøm nok til lange arbejdsdage

Et meget efterspurgt stykke bærbar tilbehør er strømforsyninger. Det kan lyde en smule paradoksalt, da langt de fleste bærbare computere jo leveres med en udmærket strømforsyning. Desværre er vi nok mange, som er kommet til at glemme vores oplader på cafe, studie eller arbejde, og siden da aldrig har set noget til det ellers så essentielle bærbar tilbehør igen. Skulle det også ske for dig, eller er din eksisterende oplader gået i stykker, finder du heldigvis et stort udvalg af prisvenlige strømforsyninger i den dedikerede underkategori.

Som med alt andet bærbar tilbehør kan der være forskel på kompatibilitet og specifikationer for de enkelte modeller. Vi sælger bærbar tilbehør fra blandt andet Acer, Lenovo, Deltaco, Samsung og Apple, så husk at tjekke, hvorvidt din nye strømadapter passer til din enhed. Ønsker du mest mulig fleksibilitet, kan du dog finde strømadaptere, der passer til mange forskellige enheder, så du altid har den rette indgang lige ved hånden – næsten uanset hvilken enhed, du ønsker at lade op.

Her hos Føniks Computer kan du også få batterier til din laptop. Det er heldigvis sjældent, at man behøver at skifte sit batteri, men det kan dog hænde at batteriet mister effektivitet eller går i stykker. Da der her er tale om helt afgørende bærbar tilbehør, bestræber vi os på at have et bredt udvalg af batterier til så mange enheder som muligt. Igen er det en god ide at tjekke, hvorvidt reservebatteriet passer til din laptop, men med vores brede udvalg er chancen stor for, at du hurtigt støder på den helt rette model.

Få stationær funktionalitet med det rette tilbehør til bærbar

Det smarte ved en bærbar computer ligger i begrebet selv. Du har mulighed for at arbejde eller hygge i stort set alle situationer, men den lille formfaktor kommer ofte også med et par ofre. Den komfort og ikke mindst store kompatibilitet med eksterne enheder, som man finder i en stationær computer, skal man nogle gange lede længe efter i en bærbar. Heldigvis kan du med det rette bærbar tilbehør få stort set de samme arbejdsbetingelser som med en stationær computer, og det behøver nødvendigvis ikke koste alverden.

Er du på jagt efter komfort, har vi et bredt udvalg af laptop tilbehør, som kan hjælpe dig. Det gælder ikke mindst de forskellige standere til notebooks, der kommer i en lang række forskellige varianter og prisklasser, ligesom visse modeller også passer til tablets. Dette holdbare bærbar tilbehør er af enten stål eller aluminium og lader dig eksempelvis hæve din bærbar for at opnå en mindre foroverbøjet siddeposition eller for nemmere at håndtere kabler og tilslutninger.

Vil du have mere avanceret bærbar tilbehør, kan du også overveje en docking station. Med en docking station får du nem adgang til alle de vigtigste indgange som USB, HDMI, DisplayPort og meget andet, der nogle gange er lidt en mangelvare på kompakte laptops. Dermed kan du anvende de samme enheder som på din stationære computer, og endda tilslutte eksterne skærme og tastaturer for den bedst mulige oplevelse, når du anvender din PC inden for hjemmets fire vægge. Her er virkelig tale om tilbehør til bærbare, som gør livet nemmere.

Vi har produkter i høj kvalitet

Uanset om du er på udkig efter en dockingstation, en strømadapter eller noget helt tredje, finder du det med stor sandsynlighed i vores brede udvalg af bærbar tilbehør. Vi står inde for kvaliteten og fører bærbar tilbehør fra anerkendte og erfarne producenter som Acer, Apple, Lenovo, Dell, HP og mange, mange flere. Vil du se nærmere på en specifik type af laptop tilbehør, kan du tage et kig på vores mange underkategorier eller bladre igennem produkterne på denne side.

Har du spørgsmål i forbindelse med vores udvalg, er du meget velkommen til at kontakte os på mail eller telefon, eller ved at skrive i chatten her på siden. Uanset hvilken type af tilbehør, du vælger her hos Føniks Computer, får du altid:

  • Fri fragt
  • 3 ugers returret
  • Mange varianter at vælge imellem