Her på siden kan du finde en lang række færdigsamlede gamer pc’ere fra Føniks Computer. Disse færdigsamlende gamer computere er omhyggeligt samlet af vores dygtige fagkyndige og vi har sørget for at have bygget gamer computere i forskellige prisklasser med hardware der giver dig gode pc’er for pengene. Når du køber en færdigsamlet gamer computer fra Føniks Computer får du altså den fedeste gaming oplevelse, med det ultimative hardware udstyr. Vores gamer pc’er er bygget og testet gennem af vores dygtigste tekniker på vores lager, så de fungerer altså upåklageligt når du skal igang med et godt online computerspil med vennerne. Med en af vores færdigsamlede gamer computere er du altså lynhurtigt klar til at tage på rejse i den virtuelle gamer verden, hvor du kan bekæmpe monstre og redde dagen med de gode grafikindstillinger og høj kvalitets hardware. Gør en god handel her på siden, hvor du kan finde gamer computere færdigsamlet hos Føniks Computer - det er nogle ret så skarpe priser vi har, hvis vi selv skal sige det.

Resultater: 15Få en færdigsamlet gamer PC i topklasse

Her på siden finder du færdigsamlede gamer PC'er for enhver smag. Vi fører et bredt udvalg inden for alle prisklasser, uanset om du søger en færdigsamlet gamer PC i den billige eller dyre ende. Gør en god handel på en budgetvenlig, færdigsamlet gamer PC fra Føniks og få maksimal ydelse for dine penge uden at gå på kompromis med din spilleoplevelse. Hvis du er på udkig efter noget med lidt mere power og til lidt flere penge, så kan du investere i en high-end færdigsamlet gamer PC, der giver dig de allerbedste forudsætninger for at vinde i Counter Strike og alle de andre fede spil.

Gamer computere der er færdigsamlede er bygget og godkendt af vores erfarne personale som er eksperter inden for alt der har at gøre med PC’er til gaming. Hos Føniks Computer går vi aldrig på kompromis med computerens ydeevne - og alle vores færdigsamlede gamer PC’er indeholder alt, hvad du skal bruge til stabilt at kunne køre ethvert spil helt uden problemer. Vores Føniks færdigsamlede gamer computere har stilrene og flotte kabinetter, som vil stå flot i hjemmet eller på kontoret.

Den helt store fordel ved at købe en færdigsamlet gamer PC hos os er at vores eksperter har sammensat dem af nøje udvalgte grafikkort, processorer, RAM og så videre. På den måde er du sikret, at delene i din computer spiller harmonisk sammen uden at du selv skal bekymre dig om at vælge det helt rigtige hardware. Herunder forklarer vi nærmere, så du kan blive klogere på vores færdigsamlede gamer computere.

Hvorfor vælge en gamer PC der er færdigsamlet?

De meget entusiastiske gamere har måske fuldstændig styr på, hvad de vil have i deres computer. Til dem er en byg selv computer eller en konfigurerbar gamer computer fra Føniks en god løsning. Men for resten af dem der gamer, tilbyder vi gamer PC’er der er færdigsamlede. Her skal du ikke vide alt om hardware og specifikationer. Det har vi taget os af for dig. Det kan dog være meget godt at vide, hvordan man skal vælge sin færdigsamlede gamer PC, så her er nogle punkter, du kan gå ud fra:

·        Processor / CPU

·        Grafikkort / GPU

·        RAM (og DDR)

·        SSD

·        RGB

·        Windows

·        Antivirus

·        Køling

Disse parametre er gode at finde en færdigsamlet gamer PC ud fra. Herunder gennemgår vi de forskellige hardware-komponenter. Overvej løbende, hvor meget du kan investere i de forskellige dele. Et sublimt grafikkort uden en god processor er næsten formålsløst. RAM er også vigtigt for computerens ydeevne. Og selvfølgelig vil man gerne have, at den ser fed ud og er godt beskyttet. Brug gerne lidt tid på at vælge dine specifikationer, så du får den fedeste, færdigsamlede gamer PC, der passer lige til dine behov og de præferencer du har. 

Processoren og grafikkortet bestemmer i høj grad computerens ydeevne

På vores færdigsamlede gamer PC’er kan du se, der står noget med Intel, AMD eller Nvidia. Det er nogle af navnene på de store producenter af processorer og grafikkort. Intel Core og AMD Ryzen producerer de bedste processorer, mens AMD og Nvidia laver enormt stærke grafikkort. Processoren sender data til grafikkortet, som modtager og beregner på dem. Fra grafikkortet modtager skærmen data og afspiller dem. Skærmbilledet stammer på den måde fra processoren og grafikkortet. En god processor og et godt grafikkort giver som udgangspunkt god billedkvalitet.

Vores færdigsamlede gamer PC’er fås selvfølgelig i den budgetvenlige ende med fine processorer og grafikkort fra de store producenter. Med dem vil du sagtens kunne få en lækker gaming oplevelse. Men hvis du vil fyre den af med de nyeste spil på de højeste grafikindstillinger, bør du overveje en processor og et grafikkort fra en af de nyere Core-, Ryzen- eller GeForce-serier.

Hukommelsen har betydning for ydeevnen

Din computers hukommelse består blandt andet af RAM og drevet (eventuelt SSD). Det, der er på RAM (Random Access Memory), er kortsigtede data. Det, der opbevares på en SSD, er langsigtet data. Det første forsvinder ved nedlukning af computeren, det andet ligger der fortsat, næste gang du tænder din færdigsamlede gamer PC. Det er i sig selv smart nok. Men RAM og SSD har også indflydelse på computerens ydeevne og den fart, opgaver løses med. Det betyder, at flere RAM vil øge din færdigsamlede gaming computers ydeevne. Og RAM med DDR (Double Data Rate), specielt de nyere DDR, vil kunne overføre filer, løse opgaver og køre spil mere flydende.

SSD har den fordel over HDD (Hard Disk Drive), at den består af små transistorer. I en HDD er det bevægelsen i roterende magnetiske disks, der gør overførslen af data mulig. Dermed er SSD ikke overraskende hurtigere end HDD. Alt dette bør man tage med i overvejelsen, når man vælger sin færdigsamlede gamer PC.

Ekstra features - RGB, Windows, køling og gamer skærm

Hvis man investerer i en færdigsamlet gamer PC fra Føniks Computer kan man få den med det lækre RGB-lys. RGB står for Red Green Blue og kan lyse i farverne på et farvespektrum mellem de tre farver. Det giver mange muligheder for at krydre LAN’et med lidt ekstra fed stemning! Du kan eventuelt købe en Windows-pakke hos os, og så har du muligheden for at installere styresystemet på din færdigsamlede gaming PC. Den vil være klar til gaming på ingen tid.

En af de komponenter, vi går meget op i på vores færdigsamlede gamer computere, er afkøling. Processoren og grafikkortet (selv de bedste fra Intel, AMD og Nvidia) genererer en god portion varme under pres. Det er specielt relevant under gaming. For at holde temperaturen på et rimeligt niveau installerer vi i vores færdigsamlede gaming computere gode luftkølere eller vandkølere. På den måde er vi sikre på at din computer er bedst muligt beskyttet mod overophedning. Det, synes vi, er ansvarligt!

Hvis du investerer i en avanceret færdigsamlet gamer PC, anbefaler vi, at du også kigger på vores sortiment af gamer skærme. En skærm med høj opdateringshastighed og opløsning samt lav responstid vil give et lækkert og flydende billede – så længe den er understøttet af god hardware i computeren. Det er eksempelvis et stærkt grafikkort fra Nvidia GeForce og en kraftfuld processor fra AMD.

Stort udvalg af færdigsamlede Føniks gamer PC’er 

Der er mange ting at overveje, når man vælger en færdigsamlet gamer PC. Heldigvis har vi gjort det nemt for dig. Du skal bare finde en computer der passer til dit budget og dine behov for gaming. Vi har samlet dem omhyggeligt, så vi kan stå inde for deres hardware idet alle delene komplementerer hinanden. Du kan selvfølgelig altid kontakte os og stille spørgsmål til vores færdigsamlede gaming PC’er.

Hvis du er interesseret i at få hjælp til at finde den rette færdigsamlede gamer PC til dine behov, kan du altid fange vores personale på mail, over chatten eller på telefonen.