Føniks Computer gamer PC banner. Stærke gamer PC'er, fås med og uden styresystem, tre års garanti. Står den på gaming her og nu? Bare rolig, vi har et væld af stærke gamer PC'er på lager.
 

Ønsker du dig en gamer PC i topklasse? Et reelt monstrum der problemfrit kan køre hvert et spil og takle hver en modstander? Så er en Føniks færdigsamlet gamer PC lige det, du går og leder efter. Vores teknikere har været i gang med ild og værktøj ovre på værkstedet, og resultaterne de har hevet ud af smedjen er nogle drønstærke gamer PC'er. Der skal selvfølgelig være noget til hvem som helst, så om du vil have en avanceret gamer PC i topklasse, der kan køre hvad som helst, eller en budgetvenlig gamer PC der kører mange af de populære onlinespil fuldstændig gnidningsfrit, så kan du finde det her på siden. Vores teknikere er selv nogle nørder af karat, og de har derfor en rigtig god følelse for, hvad det er, der skal til, når man er ude og se sig om efter en gamer PC. De gennemtester hver og en af dem grundigt, så du kan være helt sikker på, at du får et velfungerende produkt til en skarp pris. Køb en Føniks gamer PC i dag, så sender vi den fragtfrit til dig med GLS, medmindre du bare ikke kan vente, så er du velkommen til at hente den i en af vores butikker.

Resultater: 17
Resultater: 17


loader

Få en færdigsamlet gamer PC i topklasse

Hvis du har brug for en færdigsamlet gamer PC i topklasse, så er du kommet til den helt rigtige side. Hos Føniks Computer er gamer PC’er en del af vores hjerteblod. Nørderne ovre på værkstedet har masser af erfaring med at lave og bruge dem, og de ved lige præcis, hvad det er, en gamer har brug for. For de ved jo godt selv, hvad det er, at de vil have, når de selv skal have en ny gamer PC med hjem. De er i den grad eksperter i at samle PC’er selv, og her på siden har du et sandt slaraffenland for enhver gaming entusiast, der er på jagt efter en ny PC. Så grib chancen og find det nye apparat til din fritid.

Når vi sætter smedjen i gang og samler en gamer PC, så er det mere med skruetrækker og snilde end med hammer og armboldt. Alligevel afgiver det samme følelse, som når en legendarisk smed går i gang med at lave et nyt sværd. For en gamer PC er et våben – et våben til at overvinde dine fjender – og den skal laves godt og skarpt, så du kan udnytte dens fulde kraft, så snart du sætter dig foran den. Målet hos Føniks Computer vil altid være, at udstyre dig med den bedst mulige gaming PC til dine behov, og derfor har vi et kæmpe udvalg af skarpe maskiner, der er klar til i samarbejde med dig at udføre lige det, du altid har gået og drømt om.

En klar fordel ved at købe en Føniks gamer PC er, at vores eksperter sammensætter dem af nøje udvalgt hardware. Vi går meget op i, at der ikke skal være unødvendigt fyldstof i din computer – for hvorfor skulle du betale for det, hvis du ikke skal bruge det? Det giver vi ikke selv, og det gider du heller ikke. Derfor er vores gamer PC’er toptunede med nøje udvalgte grafikkort, processor, RAM, harddisk og alle de andre lækre dele, du går og drømmer om at have i din computer. Hos Føniks Computer nægter vi at gå på kompromis med computerens ydeevne, og samtidig glæder det os altid at få delene sat snildt sammen i et flot kabinet. Det handler altid om kvalitet, fordi intet andet er godt nok, når der skal games.

Hos Føniks Computer er vi godt klar over, at en gamer ikke bare er en gamer. Der er stor forskel på, hvilke spil folk spiller, og der er lige så stor forskel på, hvor høj grafik man ønsker at spille dem i, og hvad man regner med fra sin computer. Derfor har vi sørget for, at vi har gamer PC’er til alle og enhver. Hos os kan du købe et avanceret monster i den høje ende, hvor hvert et spil kører forunderligt på selv den højeste grafik. På samme vis kan du også købe et budgetvalg til let gaming, eller en toptunet PC til mindre krævende spil som CS:GO og LoL, der mest af alt kræver høj nok optimering til, at du kan køre dem upåklageligt og uden problemer. For nogen gange er det ikke bare grafikken der er vigtig. Nogen gange handler det om, at ydevnen er optimeret, så du uden problemer kan overvinde hver en modstander, der er dum nok til at stille sig i vejen for dig og din bedste ven – din gamer PC.

Hvilken gamer PC er den helt rigtige for mig?

Det nemme svar er selvfølgelig, at du skal vælge en gamer PC, der passer til dine behov og som ligger indenfor dit budget. Det er bare også nemmere sagt end gjort, for som sagt ved vi jo godt, at behov og budget er meget forskelligt fra gamer til gamer. Budget har du oplagt selv bedst styr på, men så snart du ved hvad det er, så kan vi hos Føniks Computer uden problemer være behjælpelige med dit valg af gamer PC. For hvis der er noget, vi virkelig har styr på, så er det, hvad en gamer PC skal indeholde, alt efter hvad det er, at du gerne vil bruge den til. Det er måske ikke raketvidenskab, men for mange folk er det endnu vigtigere, og derfor står vi altid klar til at hjælpe.

Til at starte med skal du spørge dig selv om, hvad det er, du skal bruge en gamer PC til. Hvis du skal køre de nyeste AAA-spil i højest mulig grafik, så kan du nok ikke slippe med det budgetvenlige valg. Her kræver det en basse, der kan køre ikke så lidt, og dem har vi nogle gode udvalg af her ved Føniks Computer. Handler det i stedet om esport, så kan du ofte nøjes med en billigere gamer PC, da disse titler sjældent kræver det bedste af det bedste – selvom det jo er en selvfølge, at computeren skal være så god, at spillet kører fuldstændig upåklageligt. Det handler mere om optimering end om at proppe så meget styrke som muligt ind i kabinettet. Esport er selvfølgelig styrken af dit gameplay, men det er finessen af dit udstyr. Og din gamer PC er en del af dit uundværlige udstyr.

Det nødvendige skridt at tage herefter er at kigge på hardwaren, eller at spørge nogen om hjælp med dette. Hvis du er virkelig stærk her, og føler at du nærmest kan måle dig med vores eksperter, så kan du jo overveje en omgang byg selv PC ovre i vores sektion under konfigurerbar PC. Hvis det ikke lige er din stil – og det ved vi godt, det for mange ikke er, det kan nemlig godt være rimelig besværligt – så er det jo bare at se dig videre omkring her på siden med vores færdigsamlede gamer PC’er.

Her skal hardwaren dog stadig tænkes på, så lad os lige prøve at tage en gennemgang af, hvad du især bør holde øje med. Noget hardware, som for eksempel bundkortet, behøver du nemlig ikke rigtigt overveje – der skal vi selvfølgelig nok vælge et, der er godt og kompatibelt med al den anden hardware. Der er dog anden hardware, der virkelig er med til at afgøre, hvor godt dine spil kommer til at køre, som du gerne vil have for øje, selv i en færdigsamlet gamer PC.

Hardware til din gamer PC

Hardwaren i din gamer PC er vigtig. Det er trods alt den, der afgør, hvor godt computeren kan køre diverse spil og programmer. Derfor er det vigtigt om ikke andet at skimme hen over, hvad der er i den færdigsamlede gamer PC, du har i øjnene, inden du køber den blindt og bliver skuffet. Delene skal trods alt være passende til de spil, du gerne vil spille, og derfor er det nødvendigt at kigge din nye gamer PC igennem, også selvom den er færdigsamlet af vores fagfolk. Vi foreslår især at du kigger på:

  • Processor/CPU
  • Grafikkort
  • RAM/hukommelse
  • SSD-harddisk
  • Ekstra funktioner

Der er selvfølgelig mange andre dele i din nye gamer PC, der også er vigtige. Forskellen er bare, at vores eksperter nok skal sørge for et bundkort, der er kompatibelt med alle de andre dele, og selvfølgelig installerer vi en strømforsyning, der er stærk nok til grafikkortet og CPU’en. Derfor foreslår vi, at du hovedsageligt kigger efter de dele, der direkte afgør computerens ydeevne. For det er ydeevnen i din gamer PC, der i virkeligheden afgør, hvor meget og hvor godt den kører de forskellige spil. Og det synes vi ikke, at du bør gå ned på – ydeevnen SKAL være optimeret til lige netop dine behov.

Processoren og grafikkortet bestemmer i høj grad computerens ydeevne

Hvis gaming skærmen skal give nogle gode billeder, når det går stærkt i spillet, eller hvis grafikken er sat så højt som muligt, eller, meget realistisk, ligefrem begge dele, så skal du bruge et stærkt grafikkort. GPU'en (Graphics Processing Unit) arbejder nemlig sammen med processoren om hurtigt og effektivt at skabe knivskarpe skærmbilleder. Derfor er det oplagt at se på, hvilket grafikkort fra AMD eller NVIDIA, der er i Føniks gamer PC’en, du kigger på. Hvis din gamer PC skal være i den stærkere ende, så er det nødvendigt med grafikkort fra de nyere serier, som for eksempel NVIDIA GeForce 30-serien eller 40-serien, alt efter hvor meget, du har lyst til at betale. Har du interesse i at se vores tilbud på grafikkort, så kan du se dem her.

På samme måde er en god processor også en nødvendighed, hvis din gamer PC skal sparke røv. CPU’en (Central Processing Unit) er hjernen i din computer, og den hjælper med at udføre alle udregninger, som computeren skal have med at gøre. Derfor foretrækker vi processorer fra Intel og AMD, de velkendte Intel Core og AMD Ryzen CPU'er. Det er de største og mest anerkendte producenter på markedet, og derfor er især de nyere generationer af processorer fra dem lige det, der skal til, hvis din gamer PC skal køre helt optimalt. Så kan du godt regne med, at alt det der skal regnes ud i din computer, bliver klaret på næsten ingen tid.

Hukommelsen har betydning for ydeevnen

Hvis din færdigsamlede Føniks gamer PC skal gøre dig glad, så skal der være nok hukommelse til, at den kan køre de computerspil, du spiller. Her er der behov for en god harddisk med masser af plads, samt nok RAM (Random Access Memory) til at computeren kan følge med. For RAM har en stor indflydelse på din gamer PC's ydeevne, og det samme gælder for din SSD (Solid State Drive).

Hvad angår harddiske, så foreslår vi altid en SSD-harddisk til en gamer PC. Der kan selvfølgelig godt være mere end én harddisk i din computer, men alt det der skal køre hurtigt og effektivt bør ligge på din SSD. SSD’en er designet specifikt til at sørge for, at alting kører så hurtigt som overhovedet muligt. Derfor er det altid en god ide at sørge for, at din gamer PC har en SSD med plads nok til mere end alle dine spil. Det er på denne måde, at du undgår langsom opstart af spil, samt loading screens der virker til at tage for evigt. SSD'en sørger for, at alting foregår lynende hurtigt.

På samme måde skal der også være nok RAM på din gamer PC, for ellers bliver det ikke en god gaming oplevelse. Hvis harddisken er langtidshukommelsen på din computer, der sørger for, at den kan huske alt til næste gang du starter den, så er RAM korttidshukommelsen. Alt der sker på din computer lige nu, som den skal huske, men ikke behøver at huske til næste gang computeren startes op, er det, dine RAM har styr på. Det gælder også for alle dine computerspil, og hvis der ikke er nok RAM, så kører de rent ad H til. Det kan især være en god ide med DDR-ram til din gamer PC – især de nyeste iterationer af disse er lynende hurtige og hjælper utroligt meget med ydeevnen. Vi foreslår, at du har mindst 8GB RAM til gaming, og det skal her også nævnes, at det kan være en rigtig god ide med 16GB RAM, hvis du godt kan lide at spille tunge spil – så kan du være sikker på, at du har nok.

Ekstra funktioner – få lige den gamer PC du drømmer om

Hvis du skal have den mest blærede gamer PC, du kan købe for penge, så er der nogle ekstra funktioner og dele, som du helt sikkert er interesseret i. En af dem er RGB-belysning. Med RGB-belysning i din gamer PC kan du få det vildeste lysshow i gang, når du gamer, og hvis du har en gamer mus der via software understøtter det, så behøver din gamer PC ikke være det eneste, der kører med RGB-bling. På samme måde kan du også få et gamer tastatur med RGB-belysning, der endnu en gang tager dit game til et helt nyt niveau. Ekstra cool belysning er måske ikke ydeevne, men når ydeevnen i din gamer PC er på plads, så er der i den grad ikke noget galt med at sørge for, at dit gaming setup er så fedt, at du har lyst til at sidde ved det hele dagen.

Det andet hardware omkring din gamer PC er også vigtigt, og det er derfor at foreslå, at du får noget udstyr, der passer sig til dit køb. Hos Føniks Computer sælger vi et bredt udvalg af gaming hardware, så hvis du skal bruge en ny gaming skærm, eller måske noget helt andet, så er det bare at se dig om på vores hjemmeside. Vi foreslår også at købe en version af Windows, eller hvad end styresystem du foretrækker, hvis det ikke allerede er inkluderet på den computer, du køber fra os. Det er nemlig ikke dem alle, hvor der følger et styresystem med, så det skal du lige holde øje med. Der er meget ekstra hardware og software, du kan få med fra Føniks Computer. Du skal bare finde ud af, hvad det er, du synes du mangler.

Ofte stillede spørgsmål om gamer PC'er

Der er mange spørgsmål, som folk ofte stiller om gamer PC'er. Nogle af dem er nemme at svare på, andre er ikke sådan lige til og det sker også, at der er spørgsmål, som kommer meget an på, hvem der spørger. Alligevel vil vi lige se, om vi ikke kan komme rundt om nogle af de mest gængse sørgsmål, som du måtte have om gamer PC'er.

Hvad skal en gamer PC indeholde?

  • Stærkt og hurtigt grafikkort, gerne med masser af plads.
  • Masser af RAM – helst 8GB eller mere.
  • SSD-harddisk så alting kører super hurtigt
  • En af de nyere processorer fra Intel Core eller AMD Ryzen

Hvor meget koster en gamer PC?

Det er meget forskelligt, men ned omkring 3.000 kr. nogle gange, og over 30.000 kr. andre gange. De fleste kan nøjes med en gamer PC omkring 5.000 kr. til 9.000 kr.

Hvad koster en gamer PC i strøm?

Hvis du bruger en gamer PC gennemsnitligt 4 timer om dagen, så koster det cirka en halv kWh om dagen. Det kan du omregne, baseret på, hvor meget du selv betaler for el.

Stort udvalg af færdigsamlede Føniks gamer PC’er

Der er meget at overveje, når du vælger en færdigsamlet gamer PC fra Føniks Computer. Vi har alligevel prøvet at gøre det så nemt som muligt for dig, så du så smertefrit som muligt kan finde lige den gamer PC, du går og drømmer om. Vi har et stort udvalg, og de er alle sammen i høj kvalitet, der er perfekt til en gamer af karakter. Uanset hvilke genrer du er til, uanset hvilket budget du har med at gøre, så skal der nok være en Føniks gamer PC, der passer til dig. Vi har, trods alle udfordringer det ellers har kunnet givet, gjort vores ypperste for, at der er gode gamer PC'er til alle.

Skulle du alligevel have spørgsmål, eller hvis du er i tvivl om hvilken gamer PC du skal vælge, så kan du altid tage fat på vores kundeservice. Vi sidder klar både på telefon, mail eller i chatten her på siden, og vi vil utroligt gerne hjælpe med at guide dig til det valg af gamer PC, der vil gøre dig mest glad. Så snart du har fundet ud af, hvad det er, du vil have, så skal du bare bestille det, og så sender vi det fragtfrit til dig med GLS. Det bliver ikke meget nemmere for dig at få en ny gamer PC end med Føniks Computer.