Tablet og ebook reader banner.


Her på siden kan du tage et kig på vores brede udvalg af blandt andet eBook readers, tablets, håndholdte computere og datasamlingsterminaler. Uanset hvad du skal bruge, så kan du sikkert finde det, der passer til dine behov her på siden. Vi kan tilbyde tablets, eBook-readers og andre håndholdte elektroniske produkter fra de bedste mærker på markedet, herunder Apple, Dell, Acer og mange flere. Hvad end du har et beskedent budget, eller høje krav til din tablet eller eBook-reader, bør du tage et nærmere kig på vores mange produkter. Du kan finde hele vores samlede udvalg lige her på denne side.

Resultater: 626
Resultater: 626


loader

Stort udvalg af tablets, ebook readers og tilbehør til disse 

Hos Føniks Computer har vi samlet et godt udvalg af både tablets og ebogslæsere fra de bedste mærker på markedet, så du har et godt online udvalg at vælge imellem alt efter budget og andre præferencer. Er du interesseret i at læse en god bog, men ingen plads har derhjemme på boghylden, så er en ebogslæser et oplagt valg for dig. Vi har et større udvalg fra bl.a. Kobo, Amazon, Tolino og PocketBook så du nemt kan finde den der giver dig din bedste læseoplevelse. Hvis du gerne vil have en topmoderne tablet fra f.eks. Apple eller Samsung, så er du også det helt rette sted! Vi har også en helt masse at vælge imellem lige her. 

Hvis du er i tvivl om hvilken ebogslæser eller tablet du bør vælge, eller om hvad der er bedst til det du gerne vil med den, så kan du læse videre her forneden om de forskellige egenskaber hver har og hvilke muligheder de kan give dig. 

Tablets til når du gerne vil have håndholdt underholdning

En tablet er et fantastisk stykke teknologi der giver dig muligheden for at at tilgå underholdning, mails, sociale medier, og meget andet uden at du behøver at tage din bærbar computer frem eller tænde for din stationære computer. Med en tablet har du det hele lige ved hånden, bogstaveligt talt, og du kan derfor nemt bruge en tablet uanset hvor du er — på soveværelset, i køkkenet, når du er ude at rejse, eller på studiet/arbejdet. Det er nemt og bekvemt, og så er en tablet utrolig alsidig når det kommer til alt det du kan gøre med den. 

Der er uendelige muligheder for underholdning med en tablet, uanset hvilket mærke du vælger, da de er skabt til at kunne give dig underholdning på farten ved at lade dig se film og serier gennem diverse apps, eller lade dig spille underholdende håndholdte spil gennem app store eller play store. Hvis du gerne vil scrolle i timevis gennem de mest populære sociale medier, så har du også rig med mulighed for dette, da du har adgang til sociale apps som blandt andet Facebook, Pinterest, Instagram, og meget mere! Er du til YouTube, så kan du også altid se videoer gennem der. 

Med en tablet kan du både tilgå underholdning, men du kan også holde kontakten ved lige med dine studiekamerater, familie, venner, kollegaer og mere, ved at bruge smarte apps som Messenger, Discord eller LinkedIn, der giver dig samme mulighed som med en smartphone eller bærbar computer. Hvis du f.eks. er interesseret i en iPad, så kan du som altid også bruge iMessage til at skrive beskeder eller FaceTime med dine bekendte. 

Du finder flere populære tablets i vores online sortiment, hvor vi har samlet en række populære tablets og iPads der bare venter på at gøre din hverdag endnu nemmere: er du mere til tablets med Android over iOS kan du blandt andet finde Tablets fra disse populære mærker: 

Kige endelig vores udvalg af de forskellige tablets igennem for at finde den helt rette model for dig, om det er iOS eller Android, så kan du være sikker på at Føniks Computer har det. 

Kan jeg bruge en tablet som en eBook reader?

Du kan selvfølgelig godt bruge en tablet eller iPad som en ebogslæser. Faktisk har både iOS og Android deres egne apps til at læse ebøger på med bl.a. Apple Books og Play Books, der giver dig muligheden for enten at a) købe dine bøger gennem der eller b) overføre dine allerede købte ebøger til disse apps. Du kan også finde tredjeparts apps til ebogslæsning som bl.a. Kindle, som er Amazons helt egen app, og så kan du også bruge eReolen eller Libby for at tilgå bibliotekernes ebøger. 

Men hvis du gerne vil have en mere behagelig oplevelse når du læser, så vil vi altid opfordre dig til at kigge på en ebogslæser. Vi har skrevet en lille guide længere nede på siden, om valg af tablet eller ebook reader, som du kan læse hvis du vil være helt sikker på dit valg af tablet eller ebogslæser.

Er du en rigtig læsehest? Så er en ebook reader det helt rette for dig

Hvis du er på udkig efter en smart og fleksibel måde at læse alle dine favoritbøger på, og du simpelthen bare ikke har mere plads på bogreolen, så er en ebook reader et virkelig godt og oplagt valg for dig. Hos Føniks Computer har vi samlet de mest populære ebogslæsere på markedet fra populære brands som bl.a. Tolino og Kobo, der giver dig rig med mulighed for at vælge en ebook reader der kan give dig adgang til tusindevis af bøger, der kan give dig underholdning i timevis. 

En ebook reader er det smarteste valg at tage dig hvis du leder efter en tablet der primært er til at læse med, da de specifikt er skabt til dette formål, og derfor har hardware og en skærm der kan give dig den bedste læseoplevelse. Med den smarte e-ink teknologi kan du skåne dine øjne når du læser, da en ebogslæser giver dine øjne den samme følelse af at læse en fysisk bog lavet ud af rigtig papir. Det smarte med en ebook reader er bare at den er kompakt og let, og giver dig adgang til flere hundrede bøger uanset hvor du er. Med en ebook reader kan du nemt tage på ferie, rejse med tog eller bus, uden at skulle tage en tung bog med dig og så er den en fantastisk løsning hvis du har brug for at skåne dine håndled når du læser. 

Vi har samlet et udvalg af forskellige ebogslæsere, så der er flere forskellige modeller at vælge mellem, alt efter hvilken præference du har. Er du en person der køber dine e-bøger gennem Amazon, så er en Kindle Oasis et oplagt valg, da dine ebøger bliver sendt direkte til denne – og måske bruger du allerede Kindle på din mobiltelefon, men leder efter det perfekte alternativ. Hvis du primært læser danske bøger og gerne vil låne digitale bøger fra biblioteket, så er Kobo et godt valg for dig. 

Er du på udkig efter et bestemt mærke eller model, så frygt ej, vi har gode priser, hurtig levering og fri fragt på alle de bedste modeller af ebogslæsere lige her på siden. 

Valg af tablet eller eBook reader: Hvilken skal du vælge?

Der er mange fordele både ved en tablet og ved en ebogslæser, og det kan derfor være utroligt svært at vurdere hvilken der vil være bedst for dig og dine behov. Men hvis du foroven har læst vores korte introduktion om hver, så har du nok fået en god ide om hvad du kan bruge en tablet og ebook reader til. Hvis du stadig er i tvivl, om hvilken der er bedst for dig, så kan du læse vider forneden om hvilke råd vi har til dit fremtidige valg. 

Kommer dit primære brug til at være læsning?

Hvis du hovedsageligt vil bruge enheden til at læse bøger på, og ikke andet, så bør du altid vælge en ebogslæser. Disse enheder er, som sagt, specielt designet til læsning og de er derfor mere behagelige at læse på end en tablet. De er lette, ofte på størrelse med en mindre paperback, og så holder deres batteri i ugevis på bare en enkel opladning. 

Vores råd: Du bør derfor vælge en ebook reader i stedet for en tablet. 

Kommer dit primære brug til at være alsidig?

Hvis du derimod gerne vil bruge din enhed til at læse, gå på sociale medier, se film, og mere, så bør du helt klart vælge en tablet eller iPad. Med en tablet kan du nemlig læse bøger gennem diverse apps, installere et hav af forskellige apps som du kender fra din smartphone, og så har den en endnu større skærm med en højere opløsning der er ideel til den bedste multimedie oplevelse.

Vores råd: Du bør vælge en tablet eller iPad.

Uanset hvad du vælger, er det vigtigt at sørge for, at din enhed har en god batterilevetid, tilstrækkelig lagerplads og er kompatibel med de apps, du gerne vil bruge. Du bør også overveje at købe beskyttelse til din ebogslæser eller tablet, så den kan blive beskyttet for støv og ridser. Og ellers, så kan du altid tage et alternativt tredje valg og investere i begge for den mest optimale brugeroplevelse.

Beskyttelse af din tablet og ebook reader

Det er, som med så meget andet elektronik, utrolig vigtigt at investere i tilstrækkelig beskyttelse af din tablet eller ebook reader. Dette kan du blandt andet gøre med en smart skærmbeskyttelse, cover, eller taske, der kan sørge for at beskytte din tablet eller ebogslæser mod fald, stød, ridser og støv. Du kan finde forskellig tilbehør til beskyttelse i vores sortiment, så din tablet eller ebogslæser kan holde i mange år fremadrettet.