Er du interesseret i en ny MacBook Air til studiebrug eller til underholdning derhjemme og vil du samtidig gerne spare penge? Så kan du finde flere modeller af refurbished MacBook Air her hos Føniks Computer. Vi har et større udvalg af brugte MacBook Airs der er blevet upcyclet så de er lige så funktionsdygtige som hvis du købte dem fra helt ny. Så hvis du er interesseret i en billig MacBook Air eller gerne vil gøre dit for miljøet, så er en refurbished Apple MacBook Air et oplagt valg for dig. Du kan se vores udvalg forneden, hvor vi har forskellige modeller i forskellige prisklasser - dog er de alle af høj kvalitet og budgetvenlige priser. Så kig endelig vores udvalg igennem.

Resultater: 0
Resultater: 0


loader

Ingen produkter fundet

Tænk miljøvenligt med en refurbished MacBook Air 

En refurbished MacBook Air er en brugt Macbook Air, der er blevet renset, repareret eller opgraderet, så den opfylder det samme kvalitetsniveau som en helt ny enhed. Du kan derfor forvente at vores refurbished MacBook Airs er almindeligvis billigere end helt nye MacBooks. Dette på baggrund af at de ofte har været brugt før, dog i virksomhedsmæssigt henseende hvor de derfor er blevet brugt minimalt og er blevet vedligeholdt. Med en brugt MacBook Air kan du dog stadig forvente en høj kvalitet når det kommer til hvor meget den kan yde, da de er blevet opgraderet til at være så funktionsdygtige som muligt hvorefter de også er blevet testet.

Du kan finde et stort udvalg af forskellige refurbished Apple MacBook Air i vores sortiment, der alle har gennemgået en grundig inspektion og kontrol af kvaliteten, så du altid kan være sikker på at den kvalitetsmæssig fungerer som den skal. Når du købet en brugt MacBook Air gennem upcycle it konceptet kan du altid forvente en funktionsdygtig enhed. Der kan være få skønhedsfejl, alt efter hvilken grade du vælger, men dette fremgår for hver produkt og du kan derfor føle dig i sikker i dit valg, da du kan læse dig frem til hvad du får. 

Når du køber en brugt MacBook Air der er blevet upcyclet, så sparer du ikke kun en helt masse penge, du er også med til at gøre noget positivt for miljøet. Elektroniske produkter er nemlig nogle af de produkter der sviner mest, når det kommer til produktionen af elektronik. Det at du tager et bevidst valg om at investere i en brugt MacBook Air der allerede er producerer reducerer den Co2 der ville have været hvis en ny blev produceret. Ofte vil en refurbished Apple MacBook Air også blive opgraderet med komponenter der enten er helt nye eller som er blevet hentet fra et andet upcyclet produkt hvis komponenter fungerer som helt nye. En refurbished MacBook Air er derfor grøn hele processen igennem - og endnu bedre for miljøet end hvis den skulle produceres helt fra bunden af.

En brugt MacBook Air giver dig det samme gode indhold du kender fra Apple 

Selvom en brugt MacBook Air er blevet upcyclet, så betyder det ikke at du ikke kan finde de velkendte programmer som du kender fra Apples forskellige produkter. Du finder stadig flere af de klassiske apps og programmer som alle Apple fans kan genkende fra almindelige ikke refurbished MacBooks, som MacBook Pro eller MacBook Air, så hvis du vil have en Apple enhed du kender godt så kan selv en refurbished Apple MacBook Air være et godt valg. 

Du kan finde programmer som du kender fra macOS som iMessage, FaceTime, Safari og mange af de velkendte video- og billedredigeringsprogrammer. Du kan også finde Apples egen udgave af mail og kalender. Så hvis du har andre Apple enheder er det altid nemt at holde styr på det hele mellem alle dine enheder. Du har også muligheden for at skrive med dine bekendte gennem din computer og iPhone, så du altid kan holde kontakten også selvom du ikke har din mobiltelefon på dig. 

En refurbished MacBook Air er en god mulighed for dig, der ønsker at opgradere din nuværende bærbare computer uden at betale fuld pris for en helt ny. De er kvalitetssikrede, kommer med opdateret hardware og så er de også dækket af garantien. Du kan derfor altid føle dig sikker når du køber en brugt MacBook Air hos Føniks Computer.

Ofte stillede spørgsmål 

Kan det betale sig at købe en brugt MacBook Air?

Ja. Med en brugt MacBook Air kan du spare rigtig mange penge, hjælpe miljøet og stadig få dig en MacBook Air der er ligeså god som en helt ny. 

Kan en Mac blive for gammel?

Man kan ikke undgå at computere af enhver art ældes, men hvis man passer godt på den og investerer i en refurbished MacBook kan man sørge for at levetiden bliver endnu længere. Dog er MacBooks rigtig holdbare i mange år. 

Hvad er levetiden for en MacBook?

Ofte kan du forvente omkring 5 års levetid på en bærbar computer, men med en refurbished MacBook Air kan levetiden forlænges betydeligt da den bliver opgraderet til nyere hardware.

Har du andre spørgsmål til vores refurbished MacBook Air?

Er du interesseret i vores refurbished MacBook Air udvalg men har du spørgsmål til upcycle it og hvad det betyder for kvaliteten af dit produkt? Så kan du altid kontakte Føniks Computers kundeservice med eventuelle spørgsmål på mail, telefon eller chat. Du finder vores kontaktinformationer øverst på siden.