Her kan du finde vores sortiment af elegante og praktiske eBook readers, der gør det meget nemmere at have læsestof med på farten. Er du glad for at læse, kan du med denne produktkategori få nem og hurtig adgang til alle dine yndlingsbøger. Med en eBook reader slipper du for at bære rundt på tunge bøger, og du kan nyde dine yndlingshistorier alle steder. Vi fører modeller fra alle de bedste producenter, og du kan derfor sikkert også finde en model, der passer til dit budget og behov. Se nærmere på hele vores udvalg af eBook readers lige her nedenfor og gør et godt køb.

Resultater: 38Elegante og praktiske eBook readers

Der er ikke mange ting, der kan få tiden til at flyve hurtigere på rejsen end en gribende bog. En bog er dog ikke altid det nemmeste at have med sig på farten. De optager meget plads i tasken og kan nemt blive beskadiget. Skal du på en længere tur, vil du måske gerne have flere bøger med, eller måske er du i gang med at læse en tyk én af slagsen. Her kan vægten også hurtigt gå hen og blive et problem. En lille, let eBook reader, som for eksempel en Kindle, kan rumme op til flere hundrede bogtitler og kan derfor være et praktisk og attraktivt alternativ til papirbøger. Her hos Føniks Computer har vi gjort os umage for at kunne tilbyde vores kunder et bredt udvalg af eBook readers med et væld af forskellige features til skarpe priser.

Hvilke fordele er der ved en e-bogslæser?

En e-bogslæser gør det nemmere og sjovere at læse bøger, uanset om du er derhjemme, i toget eller på caféen. Dens design adskiller sig fra eksempelvis en tablet ved at være mindre, tyndere og lettere. På denne måde er en e-bogslæser ofte mere skånsom for hænder og håndled ved mange timers læsning end en tablet eller en stor bog.

Skærmen på en eBook reader giver ikke genskin på samme måde som en tablet, men minder mere om overfladen på gammeldags papir. Lyset i en eBook reader er ofte indbygget i selve skærmen og er holdt i hvide og gule nuancer. Dette er mere skånsomt for øjnene, og du risikerer ikke at forstyrre din søvnrytme på samme måde, som det kan ske med det blå lys fra for eksempel din mobiltelefon. Kontrasten på skærmen er for de fleste modellers vedkommende meget behagelig for øjnene og gør teksten nem at læse. Derfor kan du også sidde ude i solen og læse på en sommerdag, præcist på samme måde, som hvis du sad med en bog i papirform. Du kan også roligt tage din eBook reader med til stranden. De fleste modeller er nemlig vand- og sandsikre. Samtidig kan eBook readers prale med en lang batterilevetid, der kan strække sig op til hele 42 dage for nogle modeller. Så du er sikret mange timers god læsning, også selv om du skulle have glemt din oplader. Skal du læse om aftenen, mens du putter børn, eller sidder du et sted med dårlig belysning, kan lysstyrken på skærmen indstilles eller sættes på dark mode, så du altid er sikret den perfekte læseoplevelse.

En eBook reader er lavet til at imitere oplevelsen af at læse i en bog i papirformat. Ved hjælp af lys og kontraster på skærmen får man fornemmelsen af at kigge på en rigtig papirside. Læseoplevelsen adskiller sig dog også på mange områder. Du kan indstille skriftstørrelsen og lyset let og hurtigt. De fleste eBook readers har indbyggede ordbøger og for eksempel Amazon Kindle har direkte adgang til Wikipedia. På den måde kan du altid nemt og hurtigt udforske ting eller personer, du støder på i handlingen – endda uden at browse væk fra siden. Udover at læse e-bøger, er det også muligt at lytte til lydbøger på de fleste eBook readers. Nogle modeller, som PocketBook InkPad Color, har internetbrowser, spil og musikafspiller for at tilbyde en samlet pakke af multimedier.

Readers til e-bøger fra mange brands

Vi fører eBook readers fra populære mærker som Amazon Kindle, Pocketbook, Kobo og Tolino. Alle disse mærker byder på modeller med et væld af features og detaljer, både i den billigere og mere avancerede ende.

Amazon Kindle – også kendt som kongen af e-bogslæsere

Siden den første model kom på markedet i 2007, har Amazon Kindle haft positionen som markedets nok mest kendte eBook reader. Den traditionelle Kindle er en brugervenlig eBook reader af høj kvalitet, der uden problemer læser de danske bogstaver æ, ø og å. Afhængig af modellen får du masser af features, inklusive e-ink kvalitetsskærm i 6 til 7 tommer og op til 32 GB hukommelse. Det giver rigelig plads til hundredvis af bøger og med en Amazon Kindle kan du derfor nemt og bekvemt bevæge dig rundt med et helt bibliotek i tasken. Vil du lytte til dine bøger i stedet for at læse dem, har du med Amazon Kindle adgang til Audible, Amazons egen platform for lydbøger. Mange titler findes både som e-bog og i Amazon Audible-format.

PocketBook – europæisk kvalitet

PocketBook fra Schweiz er blandt verdens største producenter af eBook readers. De er kendte for et ergonomisk design med fokus på høj læsekomfort. Hvor skærmen på de fleste eBook readers i vores sortiment er monokrome (kun i sort, hvide og grå nuancer), udmærker Pocketbook eBook reader sig ved, også at have farveskærme på visse af deres modeller. PocketBook har en brugerflade med mulighed for at vælge mellem 35 forskellige sprog og software med et væld af indstillingsmuligheder. Hos os kan du vælge mellem 6 eller 7,8 tommer og hukommelse på op til 32 GB. Vælger du en af PocketBooks større modeller, får du spil, MP3-afspiller og velkendte apps som Dropbox med i købet. PocketBook adskiller sig fra Amazon Kindle ved, at den understøtter forskellige formater som Epub og Pdf.

Det kan være en god idé at overveje hvilke kriterier, din næste eBook reader skal opfylde, inden du lægger den i indkøbskurven: Hvilke krav har du til lys og skærmopløsning i din eBook Reader? Hvor stor hukommelse skal din eBook reader have? Lægger du vægt på et smukt design?  Læser du meget udendørs? Er læseren voksen eller barn?

Med vores brede udvalg vil du kunne finde den eBook reader, der passer til dine behov – eller dit barns. Klik dig videre på vores hjemmeside, og gå på opdagelse i, hvad de forskellige modeller kan byde på.

Vi gør os umage for at holde os opdaterede i forhold til den seneste udvikling på markedet og føjer jævnligt nye modeller til vores udvalg. Hvis du har spørgsmål i forhold til vores udvalg generelt, eller til bestemte modeller af vores eBook readers, er du selvfølgelig meget velkommen til at tage kontakt til os. Du finder vores kontaktoplysninger øverst og nederst på siden. Vi er altid glade for at kunne hjælpe med at finde det helt rette produkt.