Resultater: 26
Resultater: 26


loader

FAQ

Hvilken ebogslæser er bedst?

Føniks Computer fører kun det bedste af det bedste når det kommer til vores udvalg af eBook readers, du kan derfor altid finde den der passer bedst til dig. Uanset mærke eller model så kan du altid læse dine favoritbøger på alle, så vælg den der passer bedst til dine kriterier. 

Kan man læse biblioteksbøger med en eBook reader?

Med en Kobo kan du blandt andet benytte dig af den indbyggede OverDrive funktion, der giver dig adgang til dit biblioteks ebøger, så du altid har adgang til dine biblioteksbøger på farten. 

Hvad kan en ebogslæser?

Først og fremmest kan du læse alle dine købte eller lånte ebøger på en eBook reader uden forstyrrelser som reklamer, sociale medier eller andet. Du får en dedikeret maskine hvor du kun læser på. Nogle ebogslæsere giver dig muligheden for at kunne lidt mere som, blandt andet, muligheden for at læse tegneserier i farve, installere apps og mere. 

Se specifikationerne for den eller de ebogslæsere du er interesseret i for at vælge den helt rette til dine behov.

Kan mofibo bruges på en eBook reader? 

Ja. Men du skal investere i den model af ebogslæser der giver dig adgang til at installere apps som Mofibo. 

Hvordan får jeg mine ebøger på min Kindle?

Er du interesseret i en Kindle, men vil du ikke bruge Amazon til at købe dine bøger? Så kan du være helt rolig. Du kan købe ebøger fra enhver side du normalt vil købe dem fra, hvor du så kan installere programmet Calibre til din PC og tilføje dine ebøger hertil. Herfra kan du så tilføje dine ebøger til din Kindle via et USB-kabel du tilslutter mellem PC og Kindle. 

Vær praktisk med en elegant eBook reader

Her kan du finde vores store udvalg af elegante og praktiske eBook readers der gør det endnu nemmere at have det rette læsestof med på farten. Er du glad for at læse og vil du gerne have maksimal afslapning, så kan du med en eBook reader får nem og hurtig adgang til alle dine yndlingsbøger ét sted - og så er det ovenikøbet praktisk da en eBook reader er kompakt og passer perfekt i hånden. Med en ebogslæser slipper du ikke kun med at bære rundt på tunge bøger, du kan også nyde dine yndlingshistorier hvorend du befinder dig. Vil du læse derhjemme eller på farten så har du altid muligheden for dette med en eBook reader. Føniks Computer fører ebogslæsere fra alle de store producenter indenfor markedet så du kan altid forvente høj kvalitet og gode priser når det kommer til vores udvalg. 

Der er ikke mange ting, der kan få tiden til at flyve hurtigere på rejsen end en gribende bog. En bog er dog ikke altid det nemmeste at have med sig på farten. De optager meget plads i tasken og kan nemt blive beskadiget. Skal du på en længere tur, vil du måske gerne have flere bøger med, eller måske er du i gang med at læse en tyk én af slagsen. Her kan vægten også hurtigt gå hen og blive et problem, uanset om det er en enkelt bog eller flere bøger du bringer med dig. 

En lille, let eBook reader, som for eksempel en Kindle, kan rumme op til flere hundrede bogtitler og kan derfor være et praktisk og attraktivt alternativ til papirbøger. Her får du nemlig en kompakt ebogslæser, hvor du kan have alle dine favoritbøger downloadet på én gang, så du nemt kan vælge mellem den bog du allerhelst vil læse uden at skulle gå på kompromis. 

Her hos Føniks Computer har vi gjort os umage for at kunne tilbyde vores kunder et bredt udvalg af eBook readers med et væld af forskellige features til virkelig skarpe priser.

Hvilke fordele er der ved en ebogslæser?

En eBook reader gør det nemmere og sjovere at læse bøger, uanset om du er derhjemme, i toget eller på caféen. Dens design adskiller sig fra eksempelvis en tablet ved at være mindre, tyndere og lettere. På denne måde er en ebogslæser ofte mere skånsom for hænder og håndled ved mange timers læsning end en tablet eller en stor bog. Yderligere, så er det smarte med en eBook reader at den også ofte har e-ink teknologi, hvilket giver dig følelsen af at læse en papirbog, frem for at læse på en skærm.

Skærmen på en eBook reader giver nemlig ikke genskin på samme måde som en tablet, men minder mere om overfladen på gammeldags papir. Lyset i en eBook reader er ofte indbygget i selve skærmen og er holdt i hvide og gule nuancer. Dette er mere skånsomt for øjnene, og du risikerer ikke at forstyrre din søvnrytme på samme måde, som det kan ske med det blå lys fra for eksempel din mobiltelefon. Kontrasten på skærmen er for de fleste modellers vedkommende meget behagelig for øjnene og gør teksten nem at læse. Derfor kan du også sidde ude i solen og læse på en sommerdag, præcist på samme måde, som hvis du sad med en bog i papirform. 

Du kan også roligt tage din eBook reader med til stranden. De fleste modeller er nemlig vand- og sandsikre. Samtidig kan eBook readers prale med en lang batterilevetid, der kan strække sig op til hele 42 dage for nogle modeller. Så du er sikret mange timers god læsning, også selv om du skulle have glemt din oplader. Skal du læse om aftenen, mens du putter børn, eller sidder du et sted med dårlig belysning, kan lysstyrken på skærmen indstilles eller sættes på dark mode, så du altid er sikret den perfekte læseoplevelse med en eBook reader uanset hvordan belysningen er omkring dig. 

En eBook reader er lavet til at imitere oplevelsen af at læse i en bog i papirformat. Ved hjælp af lys og kontraster på skærmen får man fornemmelsen af at kigge på en rigtig papirside. Læseoplevelsen adskiller sig dog også på mange andre områder. Du kan indstille skriftstørrelsen og lyset let og hurtigt. De fleste eBook readers har indbyggede ordbøger og for eksempel har Amazon Kindle direkte adgang til Wikipedia. På den måde kan du altid nemt og hurtigt udforske ord eller personer, du støder på i handlingen – endda uden at browse væk fra siden. Udover at læse e-bøger, er det også muligt at lytte til lydbøger på de fleste eBook readers. Nogle modeller, som PocketBook InkPad Color, har internetbrowser, spil og musikafspiller for at tilbyde en samlet pakke af multimedier i en smart og komplet ebogslæser.

Find en eBook reader blandt vores mange forskellige brands

Vi ved, om nogen, hvor vigtigt godt hardware er. Derfor fører vi også flere ebogslæsere fra nogle af de mest populære producenter på markedet som, for eksempel, Amazon Kindle, Pocketbook, Kobo og Tolino. Hver producent byder på deres helt egne specifikationer, der gør at de står ud fra hinanden, men fælles for alle er at de byder på en eBook reader med et væld af features og detaljer, både i den billige og mere avancerede ende. 

Du kan derfor altid finde en god eBook reader, uanset producent, da de giver kvalitet for pengene og flere timers læsning. 

Amazon Kindle – også kendt som kongen af ebogslæsere

Siden den første model kom på markedet i 2007, har Amazon Kindle haft positionen som markedets nok mest kendte eBook reader. Den traditionelle Kindle er en brugervenlig eBook reader af høj kvalitet, der uden problemer læser de danske bogstaver æ, ø og å. Afhængig af modellen får du masser af features, inklusive e-ink skærm i 6 til 7 tommer med god opløsning og op til 32 GB hukommelse. Det giver rigelig plads til hundredvis af bøger og med en Amazon Kindle kan du derfor nemt og bekvemt bevæge dig rundt med et helt bibliotek i tasken. 

Hvis du vælger at gå med en Kindle som en eBook reader, så får du også adgang til et stort udvalg af ebøger gennem Amazon. Her kan du nemt og hurtigt betale for bogen på deres egen hjemmeside hvorefter den er at finde på din Kindle - det er smart! Vil du lytte til dine bøger i stedet for at læse dem, har du med Amazon Kindle adgang til Audible, Amazons egen platform for lydbøger. Mange titler findes både som e-bog og i Amazon Audible-format. 

Vi har et større udvalg af forskellige eBook readers fra Amazon, hvor du kan vælge mellem Kindle Oasis eller Kindle Paperwhite. Hver model giver dig muligheder, hvor du blandt andet kan læse tegneserier eller mangaer med en Kindle Oasis da den giver dig en større skærm end en almindelig Kindle. Du har også muligheden for at vælge Kindle Paperwhite til voksne eller børn, hvor du har yderligere muligheder for at styre hvad dine børn har adgang til via en Kindle for børn. 

Få en eBook reader af europæisk kvalitet med PocketBook

PocketBook fra Schweiz er blandt verdens største producenter af eBook readers. De er kendte for et ergonomisk design med fokus på høj komfort når du læser. Hvor skærmen på de fleste ebogslæsere i vores sortiment er monokrome (kun i sort, hvide og grå nuancer), udmærker Pocketbook eBook reader sig ved, også at have farveskærme på visse af deres modeller. PocketBook har en brugerflade med mulighed for at vælge mellem 35 forskellige sprog og software med et væld af indstillingsmuligheder. Hos os kan du vælge mellem 6 eller 7,8 tommer og hukommelse på op til 32 GB. Vælger du en af PocketBooks større modeller, får du spil, MP3-afspiller og velkendte apps som Dropbox med i købet. 

Få et overblik over dine muligheder med en eBook reader

Når du vælger en eBook reader, så kan det være en god idé at overveje hvilke kriterier den skal kunne opfylde inden du lægger den i indkøbskurven. Hvilken krav har du til lys og skærmopløsning i din eBook reader? Hvor stor hukommelse skal din eBook reader have når det kommer til hvor mange ebøger den kan have downloadet på en gang? Lægger du vægt på funktionalitet over designet på din ebogslæser? I hvilket miljø læser du helst, er det meget udendørs eller primært indenfor? Er personen der skal bruge en eBook reader et barn eller en voksen? 

Der er mange kriterier at overveje når det kommer til hvilken eBook reader der passer bedst til dine behov og hvilken producent der falder inden for de kriterier du har stillet. Derfor kan du, med vores brede udvalg, altid kunne finde lige præcis den eBook reader der passer til dit - eller dit barns - behov når det kommer til ønsker og læsevaner. Klik dig videre på vores hjemmeside, og gå på opdagelse i, hvad de forskellige modeller kan byde på.

Har du spørgsmål til vores ebogslæsere?

Vi gør os umage for at holde os opdaterede i forhold til den seneste udvikling på markedet og føjer jævnligt nye modeller til vores udvalg. Hvis du har spørgsmål i forhold til vores udvalg generelt, eller til bestemte modeller af vores eBook readers, er du selvfølgelig meget velkommen til at tage kontakt til os. 

Du kan kontakte vores dygtige kundeservice gennem mail, telefon eller over chatten her i hverdagene mellem kl. 10 og 16. Du kan finde vores kontaktoplysninger øverst på siden.