Resultater: 18
Resultater: 18


loader

Træningsudstyr og tilbehør til holdsport

Er du typen der altid er aktiv inden for sport og fitness, så vil du sikkert også være typen der tager aktiv del i holdsport. Hvis du er på udkig efter nyt træningsudstyr eller tilbehør til dit holdsport, så vil du sikkert kunne finde det her på siden hvor vi har alt lige fra amerikansk fodbold til volleyball. 

Du finder lidt af hvert inden for udstyr beregnet til forskellige holdsport, med forkus på sports og træningsudstyr til både professionelle og hobby entusiaster. Vi har noget for enhver, uanset om du er interesseret i at blive bedre til amerikansk fodbold ved hjælp af ekstra træningsudstyr der kan styrke dine koordinationsevner og præcisionsevner.

Måske træner du et hold i volleyball eller har ønske om at være mere aktiv inden for sporten. Hvorfor du også finder spændende ustyr til både trænere og spillere inden for denne holdsport. Vi har udstyr til vedligeholdelse af bolden, så den altid har den rette facon og luft, samtidig med at vi har udstyr til at forbedre træningen med.

Køb udstyr til holdsport online hos Føniks, uanset hvilken sport du er en del af, til altid fantastiske priser og med fri fragt.