Resultater: 260
Resultater: 260


loader

FAQ

Kan jeg tage imod opkald og beskeder på mit smartwatch?

Ja, du kan nemt synkronisere dit smartwatch med din mobiltelefon og modtage notifikationer direkte på dit ur.

Kan jeg bruge mit smartwatch til at måle min træning?

De fleste smartwatches til damer er udstyret med forskellige funktioner inden for fitness og sundhed, så du kan måle distance, puls, søvn og kalorier med mere. 

Smartwatch dame – et moderne ur til ethvert behov 

Føniks Computer byder på et stort udvalg af smartwatches fra de mest populære mærker. Her på siden kan du finder vores smartwatch dame sortiment, der byder på moderne og stilrene ure i lækre designs, der er perfekte til alt lige fra hverdagen, til fitness, til en elegant middag i byen. 

Vores smartwatch dame sortiment kommer i mange forskellige mærker, designs og priser, så du altid kan være sikker på at finde et ur der passer til dine behov. Er du interesseret i et smartwatch kun til træningen eller skal den kunne passe ind i hverdagen? Du kan vælge mellem over flere hundrede forskellige smartwatches her på siden. 

Vil du gerne have adgang til alt, lige ved hånden, uden at være afhængig af din smarthone. Så vil et dame smartwatch være en oplagt mulighed for dette. Med et smartwatch til damer, kan du tilgå de fleste funktioner som du kender det fra mobiltelefonen, men bare direkte på dit smartwatch: 

  • Besvare vigtige opkald
  • Læse beskeder og svare tilbage
  • Tjekke dine mails
  • Styre musikken du lytter til
  • Holde styr på din fitness og sundhed
  • Og mange flere funktioner, lige ved hånden! 

Der er mange muligheder, så hvis du gerne vil gøre hverdagen nemmere og mere effektiv, samtidig med at du har et stilrent ur med en masse smartfunktioner, så bør du finde dit nye ur i vores smartwatch dame sortiment! 

Har du spørgsmål?

Er du interesseret i vores udvalg af smartwatch til damer, men sidder tilbage med nogle spørgsmål? Så kan du altid tage kontakt til os, vi vil hjertens gerne hjælpe dig på rette vej! 

Du kan kontakte os på telefon eller chat i vores åbningstider, så svarer vi gerne på spørgsmål. Vil du hellere sende en mail, så kan du også dette, og denne besvarer vi selvfølgelig også lige så hurtigt som vi kan. Hos Føniks går vi op i god service, derfor hjælper vi dig gerne med et smil og med fri fragt – så kan det næsten ikke gøres bedre.