Resultater: 356
Resultater: 356


loader

FAQ

Kan jeg modtage SMS beskeder på mit smartwatch?

Når du har tilsluttet dit smartwatch til din smartphone, kan du både se og besvare beskeder direkte på dit smartwatch, helt uden at skulle tage din smartphone op af lommen.

Kan jeg tage telefonopkald på mit smartwatch?

Ja, du får besked på dit smartwatch når du bliver ringet op, og du kan derfor også besvare opkaldet med nemhed når du bruger dit smartwatch til herre.

Kan jeg bruge Spotify med mit smartwatch?

De fleste smartwatches til herre giver dig muligheden for at streame musik til dine høretelefoner gennem dit smartwatch. Du kan tænde/slukke for musikken og gå til næste sang på din playliste.

Kan jeg tracke min fitness med et smartwatch?

Ja, de fleste smartwatches har indbygget fitness funktioner såsom at tracke din puls, søvn, kalorier og skridt. Du kan læse mere om hvert smartwatch til herre og deres specifikationer på, for at se de præcise fitness funktioner uret måtte have.

Kan jeg bruge mit smartwatch til at betale med?

De fleste smartwatches har indbygget betalingsfunktioner, så du kan betale kortløst gennem dit smartwatch til herre. 

Smartwatch herre – når du vil have det hele samlet i ét ur

Her på siden finder du vores udvalg af smartwatches designet til mænd. Hvis du er på udkig efter et herre ur, der gerne måtte have smartfunktioner, så er du altså kommet til det helt rette sted hos Føniks Computer. 

Vores smartwatch herre udvalg byder på et sortiment af over flere hundrede smartwatches, fra de bedste producenter på markedet, hvor du bl.a. kan finde innovative ure fra Apple, Fitbit, Garmin, Google og Samsung. De kommer også i en bred prisklasse, så du både kan finde avancerede priser og budgetvenlige priser. 

Et herre smartwatch er et must-have til den moderne og teknologibeviste mand. Med stilrene designs og innovativt hardware, har du alt du skal bruge samlet i bare ét ur. Du har dermed alt du skal bruge, lige ved hånden, samtidig med at du ser stilren og sofistikeret ud. 

Du kan vælge mellem mange forskellige smartwatches, der hver især byder på forskellige funktioner, hvor det kan være en god ide at overveje hvilke behov du har brug for at få dækket med dit smartwatch til herre. Der er dog ofte, de samme gode fordele ved de fleste smartwatches, som bl.a.:

  • Elegante og stilrene designs
  • Øjeblikkelige notifikationer og opkald
  • Tracking af fitness og sundhed
  • Kontaktløs betaling

Det som du forventer fra din smartphone, når det kommer til funktioner der gør daglidagen nemmere, kan du oftest også finde i de fleste mærker af smartwatches. Derfor kan et herre smartwatch optimere din dagligdag, ved at du har alle de vigtigste funktioner lige ved hånden, uden at skulle behøve at tage din mobiltelefon op af lommen. 

Har du spørgsmål? 

Er du interesseret i et smartur fra vores smartwatch herre sortiment, så kan du altid købe det billigt og fragtfrit hos Føniks Computer. Har du til gengæld, nogle spørgsmål, der ikke blev besvaret i vores FAQ, så kan du altid tage kontakt til vores kundeserviceafdeling. 

Du har muligheden for at kontakte os i hverdagene på telefon eller chat, hvor vi gladeligt hjælper dig på vej med dit køb, men du kan også altid sende os en mail – så svarer vi tilbage, så hurtigt som muligt!