Resultater: 185
Resultater: 185


loader

FAQ

Hvad er et Apple Watch?

Et Apple Watch er et ur med indbygget SMART funktioner. Du får GPS, opkald, sms, fitness tracking, betalingskort lige ved hånden. Du har alle funktionerne samlet i ét ur, så du aldrig behøver at have telefon eller betalingskort med. 

Er det værd at købe et Apple Watch?

Når du køber et Apple Watch gør det dit liv meget sjovere og nemmere, hvis du er en type der godt kan lide fede elektroniske produkter. Det er alle pengene værd, at købe et ur fra Apple. 

Hvad er cellular i et Apple Watch? 

Cellular betyder at uret kan køre på 4G, og ikke behøver være tilkoblet wi-fi for at fungere. Du kan tilkøbe et eSIM, så du kan få data på abonnement.

Køb dit nye Apple Watch hos Føniks Computer

Hos Føniks Computer har vi et kæmpe udvalg af smartwatches fra de bedste mærker på markedet. Hvilket selvfølgelig også betyder, at vi har de yderst populære Apple Watches i vores online sortiment. Vi over flere hundrede modeller at vælge mellem, så du altid kan finde det Apple Watch der passer til dine ønsker og behov. 

Er du allerede en aktiv bruger af andre produkter fra Apple, så vil et Apple Watch være helt passende som dit nyt smartwatch, da den endnu lettere kan integreres med dine andre enheder som bl.a. din iPhone. Det vil oftest give dig endnu flere muligheder, at investere i et Apple Watch, når du allerede har en del af deres enheder i forvejen. 

Som med andre smartwatches, kan du også forvente at Apple har sørget for at du har alle de smart funktioner du har behov for, lige ved hånden. Du har alt i ét som GPS, fitness tracker, betalingskort og meget mere. Alle smarte teknologifunktioner i en enhed, som gør dit liv meget sjovere og nemmere.

Køb dit Apple Watch online hos Føniks Computer, hvor du har muligheden for at vælge mellem flere forskellige modeller, farver og priser. For at gøre det endnu billigere for dig, kan du også vælge fri levering når du betaler i kassen.

Hvad bruger man et Apple Watch til? 

Tag din hverdag til det næste niveau med et Apple Watch. Apple Watch er ikke bare et smart ur, det er et SMART ur. Med de udviklende størrelser af vores telefoner, så kan Apple Watch være det perfekte værktøj til både den aktive, den stilede og den smarte som ikke har telefonen i lommen. Om du vælger Cellular eller ej, så er et Apple Watch en forlængelse af din iPhone og du har fuld kontrol over de essentielle ting man bruger sin telefon til. Med den alsidige kontrol så har du nu en assistent på håndleddet som både kan håndtere dine opkald, beskeder, betaling i supermarkedet og sætte favoritsangen på når man er oppe og træne.

Apple Watch er det næste skridt for at gøre din hverdag nemmere og sundere. Med et bredt sortiment af gode apps velfunderet i videnskaben for at monitorere og tracke din sundhed. Uanset om man er begynder eller vant til en aktiv hverdag så er Apple Watch et fantastisk værktøj til at løfte din performance til det næste niveau.

Er et Apple Watch pengene værd?

Ingen tvivl om, at et Apple Watch er alle pengene værd. Når du investerer dine penge i dit nye Apple ur, så får du så mange fede features, som du aldrig vil kunne undvære igen. Du har altid opkald og sms lige ved hånden, næsten bogstavelig talt, og du kan altid handle, for du har dit betalingskort på armen. 

Et Apple Watch gør din hverdage nemmere og sjovere, og derfor er det 100 % alle pengene værd. 

Et Apple Watch er ikke det billigste ur på markedet, men til gengæld får du de fedeste funktioner, og så snakker det sammen med din iPhone, som gør både opkald og beskeder meget lettere. Du har nemlig slet ikke brug for at åbne din iPhone, for at besvare opkald/beskeder, du kan gøre det hele gennem dit Apple Watch.

Hvilket Apple Watch skal jeg vælge?

Hos Føniks kan du altid finde de nyeste modeller af Apple Watches, og derfor anbefaler vi naturligvis altid de nyeste serier til dig, som rigtig er teknologinørd. Når du køber Apples nyeste serie, får du altid de nyeste funktioner, skarpeste skærm og bedste tracking. De nye modeller passer perfekt til de nye Iphones, så skal du være helt opdateret, så skal du vælge den nyeste model.

Har du mest lyst til at teste det af, for overhovedet at se, om et Apple Watch er noget for dig? Så kan du sagtens købe en af de ældre modeller, som derfor også oftest er prismæssigt billigere. Så kan du altid købe en ny model, næste gang Apple lancerer nye produkter.

Hvad er forskellen på Apple Watch serie 6, 7 og 8?  

Serie 6 Serie 7 Serie 8
Vandafvisende ✓ Vandafvisende ✓ Vandafvisende ✓
Støvafvisende X Støvafvisende X Støvafvisende ✓
Urkasse på mm 40 eller 44 mm Urkasse på mm 41 eller 45 mm Urkasse på mm 41 eller 45 mm
Altid aktiv retina OLED-skærm med 1000 nits ✓ Altid aktiv retina OLED-skærm med 1000 nits ✓ Altid aktiv retina OLED-skærm med 1000 nits ✓
Indbygget mikrofon og højtaler ✓ Indbygget mikrofon og højtaler ✓ Indbygget mikrofon og højtaler ✓
Hurtig opladningstid X Hurtig opladningstid  ✓ Hurtig opladningstid  ✓
32 GB kapacitet ✓ 32 GB kapacitet ✓ 32 GB kapacitet ✓
Temperatursensor X Temperatursensor ✓ Temperatursensor ✓

Sensor til måling af iltniveau i blodet, elektrisk hjertesensor og optisk hjertesensor (3. generation) ✓

Sensor til måling af iltniveau i blodet, elektrisk hjertesensor og optisk hjertesensor (3. generation) ✓ Sensor til måling af iltniveau i blodet, elektrisk hjertesensor og optisk hjertesensor (3. generation) ✓

Har du nogle spørgsmål?

Fandt du ikke svaret på dit spørgsmål i vores FAQ, så kan du altid kontakte vores kundeservice. Vores IT eksperter sidder altid klar på tasterne, over mail eller chat, og du kan selvfølgelig også ringe ind til os i vores åbningstider. Vi vil hellere end gerne vjlede dig, så du findet det Apple Watch der passer bedst til dig.