Resultater: 35
Resultater: 35


loader

Køb smartwatch til børn hos Føniks Computer

Smartwatch til børn er genialt produkt, som er blevet meget populært de seneste år. Det er et digitalt ur, der er designet til børn og har en hel del funktioner, som gør det meget nyttigt og sjovt. Det kan hjælpe børn med at holde styr på deres tid, kommunikere med andre børn, og det giver dem mulighed for at tage billeder og så det bedste; forældre kan ringe til deres børn. Her på siden har vi samlet alle de bedste smarture til børn, og du kan frit vælge mellem et væld af farver og motiver. Så har du en søn, der er vild med Star Wars, så kan du finde et ur med dette motiv, på siden her. 

Har du også erfaret, at hente situationerne i SFO'en er besværlige og tager lang tid, fordi du aldrig rigtig kan finde dit barn? Med et smartwatch til børn kan du gøre livet meget lettere for dig selv, og sjovere for dit barn. På siden her finder du de smarte ure, hvor du kan ringe til dit barn, se hvor de er via. en GPS-tracking eller dit barn kan spille sjove spil eller tage billeder. De sidste år er et smartwatch til børn nærmest blevet et must have, og du kan derfor finde dem lige her hos Føniks. Vi har altid fri fragt og hurtig levering. 

Hvilke funktioner har et smartwatch til børn?

Det giver dem mulighed for at indstille et alarmur, som kan hjælpe dem med at huske deres lektier eller andre aftaler. Det har også en timer, som børnene kan bruge til at holde styr på hvornår de er færdige med deres lektier, så de kan bruge tiden på andre aktiviteter. Når det kommer til kommunikation, så giver smartwatch til børn også mulighed for at holde kontakten med venner og familie. Det har mange forskellige funktioner, som kan hjælpe børnene med at holde kontakten, herunder tekstbeskeder, stemmeopkald, videoopkald og chatfunktioner. Dette giver børnene mulighed for at kommunikere ligegyldigt hvor de er, hvilket er meget nyttigt. 

Smartwatch til børn er en meget nyttig og sjov gadget, som børnene kan bruge til at holde styr på deres tid, kommunikere med andre børn og tage billeder og dele dem på sociale medier. Det er en god måde for børn at udtrykke deres kreativitet og interesser på en sikker og kontrolleret måde. Det er et fremragende produkt, der giver børnene mulighed for at udforske deres interesser og kreativitet, og det er et produkt, som de kan have glæde af i mange år fremover.

Er et smartwatch og GPS ure til børn det samme?

Et smartwatch er en overordnet betegnelse for de ure vi har på denne side. Det er ure med mange smarte funktioner indbygget, herunder kamera, indbygget opkaldsfunktion, og nogle af urene har også GPS indbygget. 

GPS uret er designet til at give forældre mulighed for at holde styr på deres børn, uanset hvor de er. Ure med GPS tillader forældre at se, hvor deres børn befinder sig, og hvad de foretager sig. Dette er en meget nyttig funktion, da det giver forældre mulighed for at holde øje med deres børn, selv når de er langt væk. 

Det er dog ikke alle ure der har GPS indbygget og kigger på nærmere på de forskellige specifikationer på produkterne, kan du se hvilke egenskaber de forskellige ure har. Du kan derfor være sikker på at finde et, der matcher dit og dit barns behov.

Hvor stor er remmen på et smartwatch til børn?

Børneure er naturligvis mindre end voksenure, da deres arme givetvis er mindre. Derfor er det også vigtigt, når du køber et smartur til dit barn, at du går efter størrelsen på det. 

Her hos Føniks har vi forskellige størrelse ure, men som udgangspunkt skal du gå efter et, der er mellem 122-188 mm. På den måde sikrer du dig, at remmen passer til dit barns arm.

Har du spørgsmål angående smarture til børn?

Hvis du er vild med idéen om smartwatches til børn, men ikke helt ved hvilken model du skal købe, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe, og du er altid velkommen til at ringe på tlf: 70 60 60 64 eller skrive til vores mail eller chat.