Resultater: 87
Resultater: 87


loader

Køb dit nye Garmin ur hos Føniks 

Hvis du er på udkig efter et nyt aktivitetsur, hvad end det er et smartwatch, en gps-tracker eller et specifikt løbeur, så kan du finde de bedste fra producenten Garmin. Du finder altid de bedste Garmin ure her hos Føniks, og vi har altid et meget stort sortiment, så du kan finde et smartwatch der passer til hvad end du har lyst til.

Når du køber et Garmin ur, så er det næsten ligesom starten på dit nye liv. Hvis du er konkurrencemenneske, gerne vil lære at løbe hurtigere eller tracke din sundhed, så er et ur fra Garmin det perfekte valg. Du kan vælge mellem forskellige løbeure, ure til udeliv, svømmeure, dameure og meget mere.

Køber du dit nye ur fra Føniks får du altid gratis fragt, hurtig levering og den allerbedste service fra vores fantastiske personale. 

Du får frit valg mellem alle de nyeste modeller, så du kan vælge præcis den model og den farve du er på udkig efter. Leder du efter et nyt Garmin ur eller måske Garmin urrem, så skal du kigge videre på siden her. 

Vælg et aktivitetsur specifikt til dit behov 

Hos Føniks har vi et meget stort udvalg af de forskellige smartwatches fra Garmin. Du kan få et ur til ethvert behov, hvad end du skal bruge det til tracking af din sundhed, det skal være en pæn accessory, det skal bruges til svømning, løb eller meget andet. Se listen nedenfor, for at blive klogere på, hvilke modeller vi fører her hos Føniks.

Vi fornyer hele tiden vores sortiment, så vi får altid de nyeste modeller ind. Hold derfor gerne øje med siden her, så du kan være opdateret, når Gamin lancerer deres nyeste ure. 

Garmin Instinct

Du skal vælge et Garmin Instinct, hvis du har brug for et meget robust ur, der kan klare lidt af det hele. Er du til udeliv og vilde oplevelser, er et Instinct fra Garmin perfekt til dig. Du får et topklasse ur, som lever op til det amerikanske militærs standarder i forhold til varme, stød og vand. Uret er vandtæt ned til 100 meters dybde, og det er derfor ideelt til den aktive kvinde eller mand, som nyder at være i naturen og bruge deres kroppe. 

Køber du dette ur, får du en nøjagtig GPS, som kan bruges i selv de vildeste landskaber. 

Garmin instinct er til dig, som går dine egne veje og presser din krop til det yderste. 

Garmin Fēnix

Med dette intelligente sportsur får du mange funktioner i ét ur. Du skal vælge dette Garmin ur, hvis du har behov for at tracke dine sportsaktiviteter på et højere plan. Dette ur er perfekt til skiløbere, og med de indbyggede skikort kan du nemt og sjovt stå på ski over hele verden. Har du brug for at tracke dit løb i forskellige terræner, er dette ur også ideelt. Du får mulighed for at streame din yndlingsmusik direkte fra dit ur, så du ikke behøver fumle rundt med telefonen midt i løbeturen eller på skipisten. 

Garmin Forerunner

Er du en løbefreak, skal du helt sikkert vælge Forerunner fra Garmin. Forerunner er et Garmin ur specifikt udviklet til løbere. Du får her et ur, som har alle de features løbere har behov for. Du får med Garmin Forerunner mulighed for at løbe efter speciallavet træningsplaner, du kan tracke din puls og dine løberuter. 

Hvad end du er topatlet eller nybegynder, så findes der et Garmin løbeur til dig. 

Garmin Vivomove

Kan du bedst lide et klassisk og lækkert ur, skal du helt sikkert gå efter Vivomove. Her får du et analogt ur, i smukke farver og med et flot urskive. Men du kan også bruge det til tracking. Garmin Vivomove er derfor til dig, som går op i kvalitet, men samtidig gerne vil have noget der er æstetisk flot for øjet, og som passer til dit tøj. 

Dette smukke Garmin ur overvåger din søvn, dine skridt med den indbyggede skridttæller og kan anvendes som kalorietæller. 

Garmin Venu

Med Venu får du et yderst professionelt og alsidigt sportsur, som samtidig ser æstetisk flot ud. Du får et fantastisk ur, som kan tracke flere sundhedsfaktorer end nogen andre smartwatches, du får en flot urskive, som kan gøre alle vennerne misundelig og du får en personlig træner lige på dit håndled.

Der er mange smarte funktioner ved Garmin Venu, men at du kan få en animerede personlig træner lige ved hånden, giver stor motivation for selv den mest trætte fitnessudøver. Dette smukke ur giver dig 20 forskellige indbyggede sports-apps, så du kan tracke den sportsgren, du synes er allersjovest. 

Garmin Lily Sport

Med dette ur får du et sportsur produceret specifikt til kvinderne. Der er stor efterspørgsel efter Garmin ure til damer, og derfor kan du nu få disse smukke og funktionelle modeller. Lily Sport er et ultra lille sportsur designet til en mindre kvindearm. Hvilken kvinde vil ikke gerne have et smukt og elegant ur, som samtidig har utrolig mange fede funktioner, og kan bruges til alt fra tracking af sundhedsdata, søvn og indbyggede mindfulness og yoga-apps. Du får her et ur, som har mest fokus på det hele menneske, hvor du kan tracke dine søvnmønstre, dine stressfaktorer og dine gåture. Et ur som et smukt og elegant at se på, og du med et svirp af håndleddet kan ændre skærmen fra digitalt til analogt.  

Garmin Approach

Er du en vaskeægte golfnørd, så har du helt sikkert hørt om Approach fra Garmin. Ellers er det i hvert fald på tide. Med dette ur får du et ur, som er specielt designet til at bruges som golfur. Du finder mere end 41.000 golfbaner indbygget i uret, så du nemt kan gennemse baner og tracke dine fremskridt. Med et golfur behøver du ikke længere gætte hvor langt der er til green, uret klare afstandsmåling for dig, så du blot skal fokusere på at svinge golfkøllen. 

Garmin Swim

Som navnet næsten siger, er dette ur specielt designet til at tracke din svømning. Uret er vandtæt ned til 50 meters dybde, så er du almindelig banesvømmer, er det perfekt til dig. Uret tracker dine svømmetag, antal baner, hastighed og meget mere. Et ur designet specifikt til dig, som bruger størstedelen af din vågne tid i vandet. 

Bliv en meget bedre svømmer og pres dig selv til det yderste, med et Garmin Swim ur. 

Garmin Enduro

Er du til langdistanceløb og én af dem, som løber de vildeste steder i hele verden? Så er et Garmin Enduro perfekt udviklet til dig. Du får her et løbeur der oplades med solenergi, så du kan bruge det i mange timer uafbrudt, uden at skulle lade det op. Der er indbygget GPS som viser præcist hvor du befinder dig, så du kan tracke dine løberuter helt præcist. Dette ur er til dig, som er til udholdenhedssport, og som elsker at presse dig selv. 

Garmin Vivoactive

Dette ur er specialdesignet til fitnesstypen. Track dine fremskridt, stram op og få en personlig træner lige på håndleddet. Med 20 indbyggede sports-apps og en animeret version af træninger, vil du opleve store forbedringer med dette ur. Bliv den bedste version af dig selv, og se på uret hvor mange fremskridt du laver uge for uge, og dag for dag. Der er ingen sundhedsdata der er for små til at blive tracket på dette ur, og derfor kan du holde øje med hele din krops sundhed og forbedringer. 

Skal du være den bedste løber? Vælg et Garmin løbeur og bliv bedre

Er du til løbeture i skoven eller måske et marathon, så skal du gå efter et løbeur fra Garmin. du får fantastiske specifikationer specielt designet til dig, som gerne vil blive bedre til at løbe. Start tiden på dit ur og se dine fremskridt uge for uge. Garmin var den første producent til at lave løbeure, langt inden der overhovedet var noget der hed smartwatches. Derfor kan du også være helt sikker på, at hvis du vælger at investere i et løbeur, så får du et produkt i allerbedste kvalitet. 

Har du nogle spørgsmål? 

Hvis du har spørgsmål til valg af smartwatch, så skal du endelig kontakte vores kundeservice. Hos Føniks har vi et stort udvalg af de forskellige modeller, og derfor kan vi helt sikkert opfylde dit behov for et nyt ur. 

Skriv gerne en mail eller en chatbesked, eller ring til os på 70 60 60 64.