Er du på udkig efter et lærred der kan leve op til din projektor så er du kommet til det rette sted. Her på siden finder du vores store sortiment af lækre lærreder, der kan gøre dine TV- og filmoplevelser endnu mere levende. Vi kan tilbyde lærreder fra alle de bedste producenter og du vil derfor ikke blive skuffet over vores udvalg. Vores sortiment består af mange forskellige størrelser, og vi har endda også flere forskellige motoriserede typer. Derudover kan du også finde produkter i flere forskellige prisklasser så se udvalget af lærreder nedenfor og få lige præcis det lærred, du skal bruge.

Resultater: 455
Resultater: 455


loader

Stort udvalg af lærreder til projektore

Vil man have den bedst mulige visuelle oplevelse, når man ser film eller gamer, kan det være en rigtig god idé med en hjemmebio. Derfor har vi samlet et bredt udvalg af projektorer og udstyr, der kan gøre dine film og serier endnu flottere at se på. Med vores udvalg af lærreder kan vi tilbyde noget for enhver smag og vi har selvfølgelig samlet de bedste producenter i branchen. Du kan for eksempel få lærreder fra Elite Screens, Projecta, Samsung, Acer og mange flere, her hos os. Alle disse mærker deler deres utrolige sans for kvalitetsmaterialer og innovative designløsninger og kan derfor sikkert også opfylde dine ønsker. Selv for et beskedent beløb kan du få et lærred i slidstærkt materiale og vi fører mange modeller i den mere prisvenlige ende. Er det en mere raffineret projektionsskærm du har i tankerne, kan vi også byde på mange lærreder i højere kvalitet. Vi kan selvfølgelig også tilbyde en lang række forskelligt udstyr til lærreder – fra kontrolenheder, monteringsholdere og trebenede stativer, til lærreder med gulvholdere, spændningsarme og transporttasker.

Uanset om det er en udløser, en trækstang, eller et hårdført lærred du skal bruge, bør du tage et kig på vores store udvalg, her på siden. Vi fører lærreder i mange forskellige størrelser og vi opdaterer selvfølgelig løbende udvalget med de nyeste modeller. Benyt gerne vores søgefunktion til højre på siden, hvis du har spørgsmål i forhold til valg af produkt.